Spojovací materiál.

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
arda1
Kontaktovat uživatele:

Re: Spojovací materiál.

#16 Příspěvek od arda1 »

Curtiss píše:
AR1 píše:No řekl bych, že všechny předchozí rady byly profesně čistší, než ta Tvoje. Dělám nástrojařinu už 20 let, ale abych matku ze šroubu vyšroubovával před začištěním řezu a vytvořením náběhu mě nenapadlo ani v dílnách na základce. Zásadně nejdříve zapilovat a potom vyšroubovat matku!
Souhlas-Radek
ICQ 638556901
daniel.vrsek

#17 Příspěvek od daniel.vrsek »

Zdravím, nevíte náhodou kde sehnat šrouby 2,76x12? při přistávání mi vypadly povolené šrouby z botičky kvůli vibracím a teď je na internetu nemůžu najít. Nejlepší by byl černý imbus, děkuju.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od jyrry »

To je hodně divný rozměr... Metrika to není a v palcích to hraje na 1/9 palce a to se nepoužívá... Není to jen mizerně vyvedený M3?
jyrry.webnode.cz
daniel.vrsek

#19 Příspěvek od daniel.vrsek »

jyrry píše:To je hodně divný rozměr... Metrika to není a v palcích to hraje na 1/9 palce a to se nepoužívá... Není to jen mizerně vyvedený M3?

Není, M3 je na to moc velká. Pravděpodobně to tedy budu muset udělat podobně, jako jsem to udělal při uchycování dístančních podložek motoru, kde to byl podobně divný rozměr. Sjel jsem do pár obchodů se spojovacím materiálem, ale všude mi řekli, že to neseženu, tak jsem tu narážecí matici provrtal na 3,5mm a vzadu to chytl normální matkou.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od jyrry »

tak vymenit ty narazeci matice... jsou od M2...
jyrry.webnode.cz
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“