shake13 píše:hellgogo píše:Palivovová hadička má vnitřní průměr 2mm je to málo?
Je to malo. 3mm by bolo urcite lepsie.
Vnitřní průměr ( světlost) 3mm ...to máš z vlastní zkušenosti
veka1
shake13 píše:hellgogo píše:Palivovová hadička má vnitřní průměr 2mm je to málo?
Je to malo. 3mm by bolo urcite lepsie.
veka1 píše: Vnitřní průměr ( světlost) 3mm ...to máš z vlastní zkušenosti? Pro jakou kubaturu motoru?
veka1
shake13 píše:veka1 píše: Vnitřní průměr ( světlost) 3mm ...to máš z vlastní zkušenosti? Pro jakou kubaturu motoru?
veka1
No ty si toho este malo videl![]()
. Skus dat na heli 50-ku 2mm hadice. A to su len 8cc motory. Na 3,5 som pouzival 2mm hadice, ale uz na 7,5cc 3mm.
TomasTR píše:Návod je na mých stránkách, tak si ho stáhni.
shake13 píše:veka1 píše: Vnitřní průměr ( světlost) 3mm ...to máš z vlastní zkušenosti? Pro jakou kubaturu motoru?
veka1
No ty si toho este malo videl![]()
. Skus dat na heli 50-ku 2mm hadice. A to su len 8cc motory. Na 3,5 som pouzival 2mm hadice, ale uz na 7,5cc 3mm.
veka1 píše:( tlaky , rychlosti , vzájemé poměry velikosti vstupního průřezu potrubí v nádrži a výstupného průřezu v trysce karburátoru, vliv délky a průřezu potrubí na hydraulický odpor proudícího paliva, tj. " seškrcení průřezu potrubí " mezní vrstvou ...)?
Celkem mě to zajímá , přesto že u mě zatím nestala potřeba praktického ověření. Třeba se to bude v budoucnosti hodit.![]()
veka1
Lark píše:No to mě taky zajímá. Jaký trubičky máš na nádrži a jak tu trojku zajišťuješ, aby těsnila. Pouč nás, ať neumřu blbej.
veka1 píše:pro shake13
Priateľu , nemám za cieľ niekoho ohurovať, ani nemám patent na rozum.
Jednoducho ma zaujalo tvoje tvrdenie. Je celkom možné, že máš pravdu. Rád by som si prečítal konštruktívne vysvetlenie (prípadne doložené nejakými meraniami) toho,čo si napísal .......
veka1
Lark píše:Na to zajištění jsem se ptal proto, protože nádrže pro tyto kubatůry (kolem 300 ml) mají standartně trubičky s vnějším průměrem 3mm, takže 2 hadička spolehlivě drží bez zajišťování. Trojku bych tam bez zajištění nedal. Takže mě napadlo jestli nenahrazuješ orig.trubičky za silnější, nebo nepoužíváš nějaké sponky?
veka1 píše:shake13
...veľmi pekne ďakujem za vyčerpávajúcu odpoveď. Teraz tomu už rozumiem.
veka1