Začátečník potřebuje poradit
Re: Začátečník potřebuje poradit
Ahoj no stim letadlem si to trochu prehnal je to stihacka a pokud mohu poradit kup si pro zacatek nejakeho vetrone nejlepe z epp.
-
banderas
- Kontaktovat uživatele:
Při poctivém tréninku na simulátoru se to zvládnout dá. Lítej na něm dokud si nebudeš jistej ve všech pozicích a pak jdi do vzduchu. Pokud tě natrápí peníze, kup klidně další model. Pokud si koupíš něco jako easy star, tak tě asi brzo přestane bavit, takže stáhnout simulátor je lepší verze.
banderas píše:Při poctivém tréninku na simulátoru se to zvládnout dá. Lítej na něm dokud si nebudeš jistej ve všech pozicích a pak jdi do vzduchu. Pokud tě natrápí peníze, kup klidně další model. Pokud si koupíš něco jako easy star, tak tě asi brzo přestane bavit, takže stáhnout simulátor je lepší verze.
Přesně tohle jsem chtěl aby někdo napsal simulátor jsem si koupil a už létám o easy staru jsem uvažoval pak jsem se podíval na nějaká videa a je to celkem nudné proto jsem zvolil tuto razantní cestu první venkovní let jsem uspěchal ted budu trpělivější
Tak si kup FunCuba s tím se můžeš naučit a zablbneš si s ním i později když budeš umět lítat 
DX7, FunCub, Blade-FreeAir, mSR,
kastan89 píše:banderas píše:Při poctivém tréninku na simulátoru se to zvládnout dá. Lítej na něm dokud si nebudeš jistej ve všech pozicích a pak jdi do vzduchu. Pokud tě natrápí peníze, kup klidně další model. Pokud si koupíš něco jako easy star, tak tě asi brzo přestane bavit, takže stáhnout simulátor je lepší verze.
Přesně tohle jsem chtěl aby někdo napsal simulátor jsem si koupil a už létám o easy staru jsem uvažoval pak jsem se podíval na nějaká videa a je to celkem nudné proto jsem zvolil tuto razantní cestu první venkovní let jsem uspěchal ted budu trpělivější
Pokud k tomu přistoupíš takhle přes ten simulátor a nezvolíš aspoň cestu s instruktorem na kabelu, tak s tímhle letadlem to nebyla určitě poslední rána.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Tak nějak.
-
banderas
- Kontaktovat uživatele:
Já bych řekl, že když nalítá dost hodin na simulátoru, tak to letado ve vzduchu určitě udrží, a když nějak koordinovaně přistaně třeba do tý řepky, tak se tomu letadlu nic nestane. S kabelem a učitelem samozřejmě jen lépe..
A není teda lepší si koupit něco hodnýho a naučit se to ně něm? On sim a realita jsou dost jiné (odtržené)světy-na simu zalítáš jako bůh a dostaneš to rukou v reálu a orba - ale to jistě víš. Radek
ICQ 638556901
Děkuji všem za rady určitě budu trénovat na simulátoru a zvážím koupi ještě jednoho éra
I ten Pioneer by mohl zvádnout:Lepší je ES,popřípadě Beta1400
LOOP,Su27/Gripen 70EDF/ViperJet 9OEDF/Mig29 2x64EDF/Ardea3m/P51 mz18_hott/
On by možno zvládol aj dogfightera, ale naopak možno by sa mu podarilo zrušiť aj ES.
Ani ES nevyletí úplne sám rovno z krabice... len tam asi nie je toľko možností mať niečo nesprávne.
- bez dobrého vyváženia a zalietania (nastavenie trimov) a aj nastavenia primeraných výchyliek (primeraných na učenie pre začiatočníka a nie pre niekoho iného na ostrý kombat!) môže byť zrada hocikde a na hociakom modeli..
Takže moja rada je, nájsť niekoho ochotného a skúseného, čo konkrétne ten jeho model (to je takmer jedno ktorý z nich) zalieta a aj predvedie ako to letí a ako to treba riadiť (napríklad aká je primeraná rýchlosť a že sa to nedojí výškovkou až do pádu po krídle, ani pred pristátím... a tak).
A nie frajera čo mu s tým zalieta 3D a strčí mu to do ruky, to je o niečom inom.
Ani ES nevyletí úplne sám rovno z krabice... len tam asi nie je toľko možností mať niečo nesprávne.
- bez dobrého vyváženia a zalietania (nastavenie trimov) a aj nastavenia primeraných výchyliek (primeraných na učenie pre začiatočníka a nie pre niekoho iného na ostrý kombat!) môže byť zrada hocikde a na hociakom modeli..
Takže moja rada je, nájsť niekoho ochotného a skúseného, čo konkrétne ten jeho model (to je takmer jedno ktorý z nich) zalieta a aj predvedie ako to letí a ako to treba riadiť (napríklad aká je primeraná rýchlosť a že sa to nedojí výškovkou až do pádu po krídle, ani pred pristátím... a tak).
A nie frajera čo mu s tým zalieta 3D a strčí mu to do ruky, to je o niečom inom.
Nezačínej sám!!! ,budeš se jenom trápit . Njlepší je když ti někdo model zalétá , potom odstartuje dáti ho ve vzduchu , sedne atd. potom nazkoušet starty a přistáni . Modely Pionýr od Pelikána jsou u nás v klubu dva a létají doslova samy .
Simulátor je super , ale letště je reál o něčem jiném , daleko suprovější .
Ahoj všem děkuji za názory takže zeptám se tedy co si mám pořídit abych se naučil létat dogfightera nechám na později už tak jsem mu dal dost kapek tak at to není ještě horší jsem ted ochoten ještě do toho dát zhruba 3000.- Chtěl bych asi s podvozkem start ze země mi připadá jednoduchší ale vemu klidně i éro co startuje z ruky co ta Beta 1400 ?
Naposledy upravil(a) kastan89 dne stř 16.05.2012 12:05, celkem upraveno 1 x.
kastan89 píše:Ahoj všem děkuji za názory takže zeptám se tedy co si mám pořídit abych se naučil létat dogfightera nechám na později už tak jsem mu dal dost kapek tak at to není ještě horší jsem ted ochoten ještě do toho dát zhruba 3000.- Chtěl bych asi s podvozkem start ze země mi připadá jednoduchší ale vemu klidně i éro co startuje z ruky
Za dva litry viz tento odkaz můžeš mít sestaveného a zalítaného zánovního EasyStara. Vysílačku i přijímač můžeš použít vlastní co už máš. Prodejce je z Olomouckého kraje, a to není z Opavy zas až tak daleko. Tak mu můžeš případně zavolat a domluvit se s ním, že by sis tam pro něj zajel a on by ti ho mohl předvést v letu což sám prodejce přímo v tom inzerátu i nabízí.