Výběr OnRoad auta

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Zpráva
Autor
scarabeus

Re: Výběr OnRoad auta

#16 Příspěvek od scarabeus »

A co WR8 Flux? Koukal jsem na recenzi na UltimateRC a tam auto VELMI pochvalili. Je o neco drazsi, ale je to onroad s tim, ze muzes blnout i na rozumne sotoline. Vse, co je ve stock, se da bez problemu pouzit. Tzn. zadne okamzite vymenovani gum, serva, elektroniky aspol. Chybi tam vlastne jen baterka, jinac je to uz se stridou, vcetne 2.4 GHz vysilajdy.
h4Wk

#17 Příspěvek od h4Wk »

Jo ten vypada hodne dobre a brzi prijde Ken Block edice ale 13 tisic uz je celkem dost :/ a na to nemam kdyz pripoctu jeste baterku...psal jsem si ted s jednim clovekem co ma to HPI Sprint 2 flux a chvali si ho...jezdi jen venku a rikal ze reminky nemenil a jak jsem koukal na videa jezdilo to moc hezky a ja to bych to prohanel na celkem cistem povrchu...no vidim to tak ze se na to uz letos vykaslu stejne bude za chvili zima tak posetrim do pristiho roku. Nebo pokud nenajdu neco slusneho za dobry peniz.

E: nebo zeptám se jeste takhle, mate 8 tisic k dispozici co by jste poridili za podvozek s elektronikou a RC soupravou...?
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Doktor »

Ještě k tomu HPI Sprint RTR.
Jen tak z hlavy co vim kde koupit:
S-ková řemínková Sakura se nechá koupit už od 120$ včetně pošty (s DPH a cd asi 3060,-CZK)
V HC koupíš rádio GT-2 za 15$ + 15$ pošta (600,-CZK)
Střídavé kombo s 60A reglem a kartou koupíš za 56$ + 8,30$ pošta (s DPH a cd asi 1723,-CZK)
Za pětikilo dneska koupíš hotovou kastli. Pastorek k tomu a seš asi na 6 litrech. Horší výbava jak to HPI to nebude a ušetříš 2 litry. Když to porovnáš s tou dvanáctinou od Traxxas která se prodává za 6,5k jako 1/16 a vypadá jak z tržnice od minga, tak seš jinde úplně. :wink:
scarabeus

#19 Příspěvek od scarabeus »

Pokud pujdes i tak do reminku, budes potrebovat opravdu cisty povrch. Tzn. letistni plocha nebo parkoviste u nakupniho strediska. Jakmile pujdes na normalni cestu = asfaltku, tam byva bordel u kraju. Par kaminku a reminek jde do kelu.

Ja osobne bych sel zasadne do kardanu, prave proto, ze se da jezdit i na trosku spinavejsim povrchu a hlavne, ze to reminek neporusi. Jak jsem naznacil uz jednou, reminek lze nekdy i dobre zakrytovat. Pokud jsi zrucny a udelas mu dobrou ochranu, tak proc ne...? A vubec, mrkni na bazar, tam jsou nekdy slusny kousky za rozumny peniz ;-)

Za 8k jsem ja osobne poridil HPI Cup Racer, ale to je trosku spesl kategorie a je to hlavne o tom, jak auto vypada, diky detailum na kastli. Na klasickem onroad povrchu jezdi bezvadne, ale ma par much. Ne moc velkych, je to asi o 2 dilech, ktere jsou kriticke a zrale na vymenu hned na zacatku. No a samozrejme si musis nalakovat kastli :-) Nejdriv jsem se toho desil, ale po shlednuti par videi uz vim, ze je to hracka. Hlavne nespechat.

Je podzim a jezdeni uz brzo odzvoni, udelas jen spravne, pokud pockas na jaro. Nebo si auto nadel pod stromecek a pak se nejakou dobu tes :-) Jinac dobre se jezdi v podzemnich garazich nebo krytych nakupnich centrech. Jedinym limitem je spravne obuti.
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Doktor »

V kardanech mam se přiznam celkem mezery. Jedinej cenově rozumnej kardan mi napadá Asso TC4. Koukal sem že se prodává i nějakej pajc Yokoma SD:
http://www.ebay.com/itm/1-10-RC-R-c-YKM ... 5526035%26
Jak je to kvalitní a jak jsou dostupné díly na Yokomo netušim.

Jelikož mam zkušenost jenom s řemenem, tak nevim co od kardanu čekat. Nicméně mam doma z bazaru koupený fungl nový Asso TC3 RTR za 15stovek! Takže mi čeká to akorát osadit brushless a pak zjistim zač je toho kardan. Zpracovaný je to pěkně. Akorát je nutný "imperialistický nářadí". :wink:
h4Wk

#21 Příspěvek od h4Wk »

No vidím to tak že teď pořídím akorát RC soupravu do spalováku a to Spektrum DX3C a elektro pořídím až příští rok...třeba se objeví na trhu něco nového...zatím moc děkuji za reakce a rady ! :)
Odpovědět

Zpět na „Auta“