Aky prijimac do f3k
- F3K Maniac
- Kontaktovat uživatele:
-
tomcatzdar
-
vasin
- Kontaktovat uživatele:
levny prijimac
Zdar panove, chtel bych si ted koupit levnejsi jety f3k a tak si rikam ze by mi do toho mohl snad stacit i levnejsi prijimac. Ty co tady doporucujete sou na ne moc drahy. Co myslite ma zvolit radeji micropřijímač HFS-05 MS 35MHz nebo MS Composit:Micropřijímač MS-027 35 MH anebo Rex 4 MPD 35MHz FM
?
Cenove a kanalove mi pripada dobrej ten prvni ten Hitec vysílačku mám Optic6. Poradíte?
?
Cenove a kanalove mi pripada dobrej ten prvni ten Hitec vysílačku mám Optic6. Poradíte?
za prve: ode dneska jsem clenem F3K klubu, koupil sem litaneho Gladiatora II
za druhe: jaky prijimac? jeden doporucuje Graupner R700 druhy zase ze ne ze je to stary prijimac.. ikdyz ho vyrobce doporucuje.. dalsi Schulzeho 8,35 ale jen pry do poloviny 2006 a druhy zase jedine Schulzeho.. sakra chlapi ak se dohodnete
Mam Optica 6 a nemuzu tedy pouzit PCMko.. mam zacatecnicky dotaz: jaky je duvod nepouzit Hitec Electron 6 s dualnim smesovanim? lital sem s nim na hranici viditelnosti v EasyGliderovi a vzdy v pohode. Nechci zatim na souteze, litam sam nebo ve dvojici takze me provoz na vedlejsich 10ti kanelch zase tak nebere..
diky
za druhe: jaky prijimac? jeden doporucuje Graupner R700 druhy zase ze ne ze je to stary prijimac.. ikdyz ho vyrobce doporucuje.. dalsi Schulzeho 8,35 ale jen pry do poloviny 2006 a druhy zase jedine Schulzeho.. sakra chlapi ak se dohodnete
Mam Optica 6 a nemuzu tedy pouzit PCMko.. mam zacatecnicky dotaz: jaky je duvod nepouzit Hitec Electron 6 s dualnim smesovanim? lital sem s nim na hranici viditelnosti v EasyGliderovi a vzdy v pohode. Nechci zatim na souteze, litam sam nebo ve dvojici takze me provoz na vedlejsich 10ti kanelch zase tak nebere..
diky
-
Polynom
- Kontaktovat uživatele:
Dawit píše:za prve: ode dneska jsem clenem F3K klubu, koupil sem litaneho Gladiatora II![]()
diky
jak sem ti řikal hitec ma slaby filtrovani a v celouhlíkovim letadle nemůže fungovat v easygliderovi neni co by ten přijímač rušilo (až na okolní jevy). kup si toho rexe 7mpd je to levný a i mě to tam fungovalo
Děkuji zdvořile za odpověď
bude mi fungovat 2,4GHz přijímač v gondole uhlík/kevlar, ocas dural nebo nebude? Asi ne co? prodloužení anten nepřipadá v úvahu. Je tedy možné použít 2,4 v DLG nějakým způsobem nebo ne?
To Polynom: když používáš 146 ip máš nastavenou antenu vyvedenou křídlem nebo jen ven z gondoly? Díky.
To Polynom: když používáš 146 ip máš nastavenou antenu vyvedenou křídlem nebo jen ven z gondoly? Díky.
F3K Maniac píše:Schulze ano ale jedine pokud má někdo doma starej typ ty nový jsou na ho... protože při zahlcení mu trvá 5sekund než se obnoví kolega na něj rozbil novýho aspirina a na závodech jsem to řešil s rakušákama a taky s nim nejsöu spokojený R700mám a no problem ale tzed mám na test R770S a je super vřele doporučuji
hele a kde se da koupit ten R770S.. na graupner.com sem ho nenasel.. je to normalni FMko nebo PCM? Ja mam Optica..
Bude lepsi do celouhlikace Rex 7MPD nebo G R700?
-
Polynom
- Kontaktovat uživatele:
Yanek píše:Děkuji zdvořile za odpověďbude mi fungovat 2,4GHz přijímač v gondole uhlík/kevlar, ocas dural nebo nebude? Asi ne co? prodloužení anten nepřipadá v úvahu. Je tedy možné použít 2,4 v DLG nějakým způsobem nebo ne?
ta 2,4GHz by ti fungovat měla bez problémů, třeba pylonáři to používaj a maj éra celouhlík....
u tý futaby mám anténu jen ven z gondoly protože má pouze 0,5m anténu a abych jí mohl dát do křídla potřebuju 1m a prodlužovat anténu na dvojnásobek se mi zdá barbařina
ve finale to doslo tak daleko ze mi u Vanoucha doporucili spis Electron 6 nez Graupnera R700 a to uz bylo fakt moc.. tak sem nakonec koupil Graupner R700... snad budu mit stesti na dobry kus
nakonec to doporucuje i vyrobce Gladiatora tak proc mu neverit.. a jestli to na nej spadne tak kontakt na nej mam