CAu bud rex 7MPD nebo Schulzteho ten malej 7kanál nebo Graupner R700,u rexe doporučuju prodloužit antenu a zalepit ji do křídla at je co nejdál od trupu jinak nedoporučuju Rex 5 pár lidí na nej spadlo
Schulze ano ale jedine pokud má někdo doma starej typ ty nový jsou na ho... protože při zahlcení mu trvá 5sekund než se obnoví kolega na něj rozbil novýho aspirina a na závodech jsem to řešil s rakušákama a taky s nim nejsöu spokojený R700mám a no problem ale tzed mám na test R770S a je super vřele doporučuji
F3K Maniac píše:CAu bud rex 7MPD nebo Schulzteho ten malej 7kanál nebo Graupner R700,u rexe doporučuju prodloužit antenu a zalepit ji do křídla at je co nejdál od trupu jinak nedoporučuju Rex 5 pár lidí na nej spadlo
Tak za první šulce dělá 5 a nebo 8mi kanály a jinak výrobce(jeti) připouští u 7MPD možnost prodloužení antény?
Neviem nemam s nim skusenosti. Ale ked vravel F3K maniac ze je dobra aj R 700 tak si myslim ze to asi bude ta spravna volba. Inak kridlo chcem robit vakuovou technikou.
F3K Maniac píše:CAu bud rex 7MPD nebo Schulzteho ten malej 7kanál nebo Graupner R700,u rexe doporučuju prodloužit antenu a zalepit ji do křídla at je co nejdál od trupu jinak nedoporučuju Rex 5 pár lidí na nej spadlo
Tak za první šulce dělá 5 a nebo 8mi kanály a jinak výrobce(jeti) připouští u 7MPD možnost prodloužení antény?
tak ten 8kanál blbě jsem to napsal myslel jsem toho RExe 7,jinak u žádného přijmače výrobce nepřipouští prodloužení antény ale podívej se třeba na F3J tam s prodlouženou antenou létá asi 50procent lidí mrkni se třeba na Obry proč tam asi lidi dávaj třeba tu prutovku protože to funguje a dosah se tím jen zlepší já ani u jednoho přijmače v F3K nemam original antenu protože když létaš daleko vysoko od sebe a ve vzduchu je s tebou další minimálně 8letadel tak potřebuješ spolehlivot já to dělám tak že do do křídla zalepim vteřinákem licnu s jemným pletením a co nejflexibilnější izolací a na konco křídla jej vyvedu u křidélka a tam připájim asi 20až 30cm ocelové struny o průměru 0,3 nebo ted používam 0,12 co mam od rakušáků a vedu he po směru letu.dam se nějáké foto jak to děláám a nikdy opakuji nikdy žádný problém s rušením nebo ztrátou dosahu a ty schulze rok výroby od poloviny roku 2006nebrat!!!!
jj s tými ječkarmi má pravdu... používajú akúsi špeciálnu rybársku šnúru. Ževraj to predĺži dosah a nebude tolko ručiť, preto používajú t=u Šnúru, aby mohli viesť anténu trupom. Ostatný čo to nepoužívajú, tak dávajú anténu najkratšou cestou von z jéčka, béčka, fka