Jak řežete panty v EPP

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Zpráva
Autor
PEO
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak řežete panty v EPP

#16 Příspěvek od PEO »

Dolfa píše:No , tak teď jsem na vážkách . To je materiál z kterého jsem řezal pár modelů . Mimo jiné i Ansaldo . A tohle se velmi podobá mé práci . Tak Ti nevím . Nechci být rejpal , ale asi vím , odkud to pochází . A jestli mám pravdu , tak mě docela mrzí , že zrovna tenhle kus byl cenou do tomboly na jedné pěkné akci. Ale jak říkám . Nebudu rýpat . Já to dělal kamarádům za cenu materiálu a aby bylo na pivko . Jestli se pletu , tak se omlouvám .

Jak je ten svět malý 8) Tak Ty jsi tvůrce původních výřezů 8O ? Skutečně jsem tyhle dostal od jednoho kamaráda za jistou protislužbu.Bohužel byly trochu pokroucené ( leželo mu to někde ve sklepě ),tak jsem je překreslil na překližku , vyřezal šablony a nechal tak ( mimochodem - tohle dělám se všemi modely z EPP - prostě je okopíruju ) .Uběhl nějaký čas a já jsem objevil v práci taky kropenaté EPP vyhozené u nás před halou v plastovém odpadu.Byly tím vycpané krabice pro nějaké dodané věci nebo díly pro firmu.Tak jsem to sbalil a doma začal řezat,no a dnes už lítají Ansalda tři ( teda o kterých vím). Tohle EPP mi připadá ale trochu křehčí,ale co,je to jen odpad :wink:
Takže to je celý příběh,jak vzniklo Ansaldo původně z Tvých výřezů,tedy vše jen náhoda.......
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/
Dolfa
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak řežete panty v EPP

#17 Příspěvek od Dolfa »

Tak jo . Je to skvělé letadlo . Lítá bezvadně . Vymýšleli jsme ho s kolegou . U nás na letišti s tím děláme dokonce aerovleky. Tak se měj.
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“