Dolfa píše:No , tak teď jsem na vážkách . To je materiál z kterého jsem řezal pár modelů . Mimo jiné i Ansaldo . A tohle se velmi podobá mé práci . Tak Ti nevím . Nechci být rejpal , ale asi vím , odkud to pochází . A jestli mám pravdu , tak mě docela mrzí , že zrovna tenhle kus byl cenou do tomboly na jedné pěkné akci. Ale jak říkám . Nebudu rýpat . Já to dělal kamarádům za cenu materiálu a aby bylo na pivko . Jestli se pletu , tak se omlouvám .
Jak je ten svět malý

Tak Ty jsi tvůrce původních výřezů

? Skutečně jsem tyhle dostal od jednoho kamaráda za jistou protislužbu.Bohužel byly trochu pokroucené ( leželo mu to někde ve sklepě ),tak jsem je překreslil na překližku , vyřezal šablony a nechal tak ( mimochodem - tohle dělám se všemi modely z EPP - prostě je okopíruju ) .Uběhl nějaký čas a já jsem objevil v práci taky kropenaté EPP vyhozené u nás před halou v plastovém odpadu.Byly tím vycpané krabice pro nějaké dodané věci nebo díly pro firmu.Tak jsem to sbalil a doma začal řezat,no a dnes už lítají Ansalda tři ( teda o kterých vím). Tohle EPP mi připadá ale trochu křehčí,ale co,je to jen odpad
Takže to je celý příběh,jak vzniklo Ansaldo původně z Tvých výřezů,tedy vše jen náhoda.......