SONIC od Phoenixe

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Zpráva
Autor
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od j3nda »

trenera se mi povedlo o vikendu rozsvihat - kolik bys za nej chtel?
Kerberos
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Kerberos »

za holýho tak 1000,-
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od j3nda »

to by slo - jakej je stav?
nechystas se do prahy? jestli ne tak se ozvu az pojedu do hradce...
Kerberos
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Kerberos »

stav odpovídá asi provozu, sem tam zalepená dirka, v místě uchycení křídla odřenej potah. jinak je stav dobrej. v praze jsem byl v pondělí a teď se tam nechystám. kdyžtak se ozvi. ještě je naskříni. chtěl jsem ho dát klukum do prodejna na bazar, tak teda počkám.
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od j3nda »

jestli si to chtel dat na bazar tak to tam klidne dej nerad bych te zdrzoval, nemam tucha kdy se mi podari tam naplanovat sluzebku - muze to byt za tyden, ale taky klidne za mesic
Kerberos
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Kerberos »

já na to nespěchám, zatim jsem vyndal jen serva z křídla, potřeboval jsem je jinde. než dodělám bobra, tak bude stejně zbytek na skříni. zatim místo mám. na další dvě co jsou v plánu ještě taky :-)
SpeedyR

Re: SONIC od Phoenixe

#22 Příspěvek od SpeedyR »

Sonica mám a je absolutně v pohodě, pohodová stavba pohodové letové vlastnosti. Letos jsem se vrátil po 18 letech k modelaření, měsíc jsem létal se samokřídlem Sagita 300 a po něm jsem přešel na Sonica. Mám v něm MVVS 4,6 s černým laďákem. V současné době jsem s ním schopen zaletět základní akrobacii včetně lopingu na zádech, souvrat, vývrtku, s trochou snahy umí i viset. Rozbít toto éro je docela umění. Větší éro by bylo asi o něco lepší, ale většinou mají horší profil křídla. Potah stojí za prd, počítej s tím, že pokud budeš hodně lítat, tak se začne odlepovat nebo ho protrhneš. Už jsem potahoval znovu výškovku a přes zimu udělám křídlo. Za ty peníze je to užasné éro a kdo tady píše, že lítá blbě, tak to není letadlem, ale rukama. Každopádně umí lítat jak stíhačka, ale i celkem pomalu, ale samozřejmě ne jako EPP nebo větroň. Za mě doporučuji.
rickey

#23 Příspěvek od rickey »

Sonic je dobrej, ale trochu tezkej a docela dost rychlej....taky jsem s nim zacinal...kdyz jsem ho porve odlepil od zeme, neveril jsem ze s nim pristanu jak lital rychle...a taky sem nepristal. Mozna bych zpetne volil spis EXCELA nebo TRAINERA
tengler

#24 Příspěvek od tengler »

O SONICu jsem taky uvazoval, ale videl jsem ho nedavno litat a IMHO je na zacatek celkem rychlej.

Poridil jsem Canary a to jako prvni motorak jde, jen diky profilu a vysokemu trupu se musi pri letu na zadech brutalne potlacovat a pri vykrutu desne ztraci vysku. Ale je fakt, ze jsem vykrut tocil jen kridylkama a nicim jinym nepomahal.

Pote co jsem ho zrusil :-( jsem poridil Excel 2000, ktery se sice ukazal o malinko rychlejsi nez Canary, ale pres podobny profil skoro nema zminovane nectnosti.
V provozu - Future II, Travel Air 8ccm, Easy Glider Elektro, Toro 900 III.
RIP - Tucano 15ccm
Odlozeno/zruseno/prodano - Bellanca (cinan), Toro 900 I., Excel 2000 7,5 I., Excel 2000 7,5 II., Tornado XX
jogi24

#25 Příspěvek od jogi24 »

To Kerberos: noo keby to slo poslat nejako postou,aj by som ho zobral. Co ty na to?
Da sa?
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“