Co koupit? WASP 1 nebo 4ch Walkeru?
Gratuluju!!! O tyčince vím, ale když sundám listy, jen se stabilizátorem mi to nehází, u mě je to listama, asi koupím nový, nebo se na to vykašlu, protože to vibruje celkem minimálně...
Že bys byl ale úplně bez? Když to postavíš na zem a roztočíš, měníš otáky, vibruje Ti zasní stojka pod rotorem?
A vůbec, Ty máš t-rexe?
Honza
Že bys byl ale úplně bez? Když to postavíš na zem a roztočíš, měníš otáky, vibruje Ti zasní stojka pod rotorem?
A vůbec, Ty máš t-rexe?
Honza
- petr-powder
- Kontaktovat uživatele:
zdzd píše:Maslíš takový příčný kolík?
Tak pružinový drát ne, když s tím jebneš, zničíš hlavu. Na to se používá svařovací drát, kanclsponka nebo podobný materiál, který se stříhne.
asi máš pravdu, ale u týhle heliny je ale hlava rotoru z plastu a nestřihla by ani olověnej drátek. Nicméně co kdyby
Použiju kancl svorku, tedy jestli tam půjde.
- petr-powder
- Kontaktovat uživatele:
Cibulka_J píše: Když to postavíš na zem a roztočíš, měníš otáky, vibruje Ti zasní stojka pod rotorem?
A vůbec, Ty máš t-rexe?
Honza
Když měním otáčky, reaguje na to zadní vyrovnávací rotor a občas způsobí drobnou vibraci.
T-rexe nemám, jen jeden šílenec věřil tomu, že mu ho nezruším. Měl pravdu .... nezrušil
petr-powder píše:zdzd píše:Maslíš takový příčný kolík?
Tak pružinový drát ne, když s tím jebneš, zničíš hlavu. Na to se používá svařovací drát, kanclsponka nebo podobný materiál, který se stříhne.
asi máš pravdu, ale u týhle heliny je ale hlava rotoru z plastu a nestřihla by ani olověnej drátek. Nicméně co kdyby![]()
Použiju kancl svorku, tedy jestli tam půjde.
Pokud nemá hlava na hřídeli vůli, tak stříhne.
- petrcorrado
- Kontaktovat uživatele:
- petr-powder
- Kontaktovat uživatele:
Walkera na prodej
pánové, pokud máte někdo zájem, mám na prodej jednu Walkeru 4 trochu létanou za cca 2000,-Kč a druhou nelétanou za 3000,- Kč. Pokud máte někdo zájem, jsou k dispozici. Vracím se k letadlům a na tenhle sport už není čas. 
- petr-powder
- Kontaktovat uživatele: