Co koupit? WASP 1 nebo 4ch Walkeru?

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Zpráva
Autor
lane

Co koupit? WASP 1 nebo 4ch Walkeru?

#1 Příspěvek od lane »

Prosím o doporučení, zda je lepší pro mírně pokročilého začátečníka lepší koupit 4 kanálovou Walkeru nebo WASP 1.
Díky:-)
zelda

#2 Příspěvek od zelda »

4 kanalovych walker je trosku vic typu, muzes to trosku konkretizovat?
lane

#3 Příspěvek od lane »

Měl jsem na mysli tuto Walkeru:
http://www.walkera.com.hk/Walkera-Drago ... pr-28.html
Jmenuje se Walkera Dragonfly 4 4CH RC Helicopter RTF.
Díky
Filipko11

#4 Příspěvek od Filipko11 »

koup si ju je to vynykajica helikoptera fakt dobra je :D
zelda

#5 Příspěvek od zelda »

Filipko11 píše:koup si ju je to vynykajica helikoptera fakt dobra je :D

to nemyslis vazne, ne??
Peter1207

#6 Příspěvek od Peter1207 »

Sorry ze skacem do rozhovoru ale chcem sa opytat na tu walkeru....
Ake su reakcie na zasahy do ovladania reaguje helina na visielac okamzite???
zelda

#7 Příspěvek od zelda »

Peter1207 píše:Sorry ze skacem do rozhovoru ale chcem sa opytat na tu walkeru....
Ake su reakcie na zasahy do ovladania reaguje helina na visielac okamzite???

tu co mas ty neznam, ja mam jinou, s rizenym kolektivem a nahonem vrtulky remenem, reaguje hnedka, akorat chvilinku tva nez zacne letet, treba chci letet dopredu, tak potlacim, vidim ze rotor se nakloni dopredu ale vrtulnik se rozleti az cca za pul vteriny, tohle je ale pry normalni..
Peter1207

#8 Příspěvek od Peter1207 »

No to je normalne to je f poho ze sa to nakloni a letiet zacne az po chvilicke to je f poho to pozorujem u nas na letisku ked lietaju...
Peter1207

#9 Příspěvek od Peter1207 »

Ale ja som myslel ake ma reakcie napriklad dvojrotorak.
Helinu nemam ale ujo moj mal tak som skusal to sa nedalo ovladat to bol taky obycajny jednorotorovi s pevnou vrtulou.
Cibulka_J
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Cibulka_J »

Čau pánové,

s heli jsem naprostej začátečník a prosím o radu... Mám tu Walkeru 4, o který se tady bavíte, dneska jsem byl poprvý dneska lítat a je to zlý, hned jsem to rozbil, nepřistál jsem ani jednou a dohromady jsem byl ve vzduchu cca 20 vteřin. No smutný moc, podělíte se o zážitky, jak jste začínali? Na simulátoru jsem nalítal tak hodinu no a cejtil jsem teda, že to nestačí, jen jsem se nemoh dočkat... Chce to asi natrénovat víc, co?

Honza
petr-powder
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od petr-powder »

Cibulka_J píše:Čau pánové,

s heli jsem naprostej začátečník a prosím o radu... Mám tu Walkeru 4, o který se tady bavíte, dneska jsem byl poprvý dneska lítat a je to zlý, hned jsem to rozbil, nepřistál jsem ani jednou a dohromady jsem byl ve vzduchu cca 20 vteřin. No smutný moc, podělíte se o zážitky, jak jste začínali? Na simulátoru jsem nalítal tak hodinu no a cejtil jsem teda, že to nestačí, jen jsem se nemoh dočkat... Chce to asi natrénovat víc, co?

Honza

tak tuhle "hračku jsem si pořídil také. Každopádně mé zkušenosti jsou stejné jako tvoje. Mám pocit, že se to ani nedá řídit. Už mám druhé rotory a ještě jsem neletěl. Pokud je tu někdo, kdo tuhle potvoru uřídí, rád za ním přijedu s tou svou a rád se přesvědčím, zda je to v mých rukách, nebo je něco špatně na helině.
Cibulka_J
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Cibulka_J »

Hele, já myslím, že příčina je jasná - naše heli prostě nemá pilota... :-) Na simulátoru už mám nalítaný hodiny, heli je opravená a jakmile počasí dovolí, vyrážím zase na louku...
Pošlu report :-).

Honza
petr-powder
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od petr-powder »

Cibulka_J píše:Hele, já myslím, že příčina je jasná - naše heli prostě nemá pilota... :-) Na simulátoru už mám nalítaný hodiny, heli je opravená a jakmile počasí dovolí, vyrážím zase na louku...
Pošlu report :-).

Honza

netvrdím, že mám zlaté ručičky, ale když zvládnu vzlétnout i přistát s t-rexem, tak jsem předpokládal, že s touhle hračkou to nebude horší :(
Cibulka_J
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Cibulka_J »

No... S někým už jsem o tom diskutoval a myslím, že t-rex vychází stabilnějc... Škoda... Každopádně jestli jednou zainvestuju třeba do t-rexe, tak až potom, co zvládnu Walkeru, rozsekat t-rexe už je opravdu škoda... :-)

Honza

PS: Jsem na tohle dost neználek ještě, ale není to gyrem, který je u t-rexe daleko lepší a stabilizuje se teda sám? Koukal jsem na nějaký videa na You Tube a mám pocit, že t-rex prostě umí držet na místě jako přišpendlenej. Nebo se mi to zdá?
petr-powder
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od petr-powder »

Cibulka_J píše:No... S někým už jsem o tom diskutoval a myslím, že t-rex vychází stabilnějc... Škoda... Každopádně jestli jednou zainvestuju třeba do t-rexe, tak až potom, co zvládnu Walkeru, rozsekat t-rexe už je opravdu škoda... :-)

Honza

tak s tím rozsekáním T-rexe máš pravdu.

Včera jsem zjistil důvod vibrací rotoru. Hlavní rotor ( rotorová hlava) je na hřídeli zajištěn cca 8 mm dlouhou a necelý 1 mm silnou osičkou ( kousek né zrovna pevného drátu :-) ) V případě, že se rotorem trochu klepne, tato osička se zdeformuje a způsobí vyosení a uvolnění hlavního rotoru. Stačí kousek ocelového pružinového drátu průměru 0,8mm, kterým se nahradí původní osička a je po problému. Ovládání se zlepší. Pro jistotu jsem rozebral celou rotorovou hlavu a vše zase správně poskládal. Vibrace jsou ty tam a konečně se mi podařilo po dobrém vyvážení helinu zvednout bez úrazu ze země ... tedy zatím s cvičným křížem.
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“