(Ne)modelářské nářadí.

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
dudaj

Re: (Ne)modelářské nářadí.

#16 Příspěvek od dudaj »

Řeknu taky svůj názor.
Vůbec nejsem přívržencem sad, protože z 20 bitů potřebuji 4, ale kvalitní.
Takže radši si vyberu jednotlivě co potřebuju a kvalitní.
Spíš bych se s tátou domluvil, co by se mu hodilo , ať dá víc typů a nechá se překvapit co mu Ježíšek přinese.
malé zvíře

#17 Příspěvek od malé zvíře »

2952 píše:...už nikdy nic od firmy Extol:

Měl jsem svislou fézku této značky - házela kleština...
Koupil jsem kopinaté vrtáky stejné značky - házely cca 5 mm...
Je to jenom náhoda?

To je ale záměr. Když upneš házející vrtáky do házející kleštiny, tak se to házení vyruší a všechno je v pohodě :lol:
Last one alive, lock the door!
Petrsvr

#18 Příspěvek od Petrsvr »

malé zvíře píše:
To je ale záměr. Když upneš házející vrtáky do házející kleštiny, tak se to házení vyruší a všechno je v pohodě :lol:

Na Extol jsem slyšel podobné názory.. Sám jsem objednal dle rad a doporučení gola sadu od ATX (zaruka 7let) Veliká spokojenost
richardsonec

#19 Příspěvek od richardsonec »

já koukám po Heuréce a nebo po netu na nářadí jen na specializované prodejny. Jinak nic. V obchodech mi to přijde dražší o dost.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“