Jak začít lítat

Chcete začít s copterem a nenašli jste odpověď v některém z již existujících témat.
Zpráva
Autor
jio

Re: Jak začít lítat

#16 Příspěvek od jio »

Demo funkční je. Funguje létání v poušti. Je možný pohled na stroj i pohled FPV.
Zkoušel jsem to s RealFlight ovladačem. Pro mě tam ale byl problém v tom, že já létám Mode1 a v tom demu je jen Mode2 (plyn a yaw vlevo). Mimo to je třeba si zvyknout, že je střed plynu uprostřed.
U plné verze by to mohlo jít změnit.
OK2BUH

#17 Příspěvek od OK2BUH »

Jde to na libovolný mód. Prostě kalibruješ v pořadí yaw, throttle, roll, pitch bez ohledu na to jakou páčku ti to předhazuje. Plyn na nulu jde nastavit taky.
jio

#18 Příspěvek od jio »

Přesně tak.
V prvním kroku pro Mod 1 kalibrace páky doprostřed, ve druhém kroku, když chce kalibrovat levý knipl, tak hýbat pravým a opačně. To co kalibruji je napsáno nahoře. :-)
Stejně tak je možné nastavil plyn odspodu.

Ještě dodatek. S Taranisem to funguje stejně jak s ovladačem od RF.
pepinozbrna
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od pepinozbrna »

jio píše:Přesně tak.
V prvním kroku pro Mod 1 kalibrace páky doprostřed, ve druhém kroku, když chce kalibrovat levý knipl, tak hýbat pravým a opačně. To co kalibruji je napsáno nahoře. :-)
Stejně tak je možné nastavil plyn odspodu.

Ještě dodatek. S Taranisem to funguje stejně jak s ovladačem od RF.

Díky moc tomu říkám dobré zprávy zítra to zkusím nahrát a zkalibrovat
Nahoru to půjde ... dolů musí.
caarlos

#20 Příspěvek od caarlos »

Ten Freerider, co sem hodil Vaccc, je úžasnej, dík za něj. Žádná instalace. Po rozbalení ZIPu je v balíku pouze jeden soubor a datová složka. Jako TX používám gamepad Logitech F710, ale věřím, že bude fungovat jakejkoli jnej. Už si s tím hraju dvě hodiny a dost mi to pomohlo zorientovat se v kombinacích páček. Po prvních reálných pokusech o kroužky a osmičky venku, mě vždy došla beterka a kromě teorie v hlavě jsem nestačil zkusit skoro nic. O smysluplném tréninku s jednou baterií nemůže být řeč. Ale tohle jednoduchý trénovátko hromadu věcí ujasňuje. Citlivost skutečného TX je sice jiná, ale Freerider dává čas vše základní si vyzkoušet a představit v klidu a bez stresu z baterie. Dobrý, fakt dobrý. Chci létat, létat, létat...

Musim koupit víc baterek :D
INTRUDER UFO
jio

#21 Příspěvek od jio »

Konečně čas pod 45. :-) A přitom na těch videích, co tady kluci dávají to vypadá mezi stromy tak jednoduše. :roll:
Odpovědět

Zpět na „Coptery - začátečník“