17" monitor na fpv s-video na VGA/DVI
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
Re: 15" monitor na fpv s-video na VGA/DVI
JO, ja dostal firemni na vyhozeni starej a je to 17" tedy, ale kazdopadne porad mensi nez 20", tak ho chci zuzitkovat, na FS brejle nemam a quannum apod krabice mi nedelaji dobre 
Taranis X9D+
Re: 17" monitor na fpv s-video na VGA/DVI
Dělal jsem v IT a měl jsem možnost získat 17 monitor vyýběrem z mnoha vyřazených kusů. Žádný ale neměl AV vstup. Na internetu jsou postupy jak hotový AV modul v Číně koupit a doinstalovat. Když jsem se dival na cenu plus nutnost "nějak to tam nacpat", tak jsem se podíval na vyprodej malých TV a funguje to i bez dodělávek.
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
https://www.aliexpress.com/item/Profess ... 427c32305e
toto bych pouzil a prakticky potrebuju jen dodelat napajeni z lipolky a nic vic
toto bych pouzil a prakticky potrebuju jen dodelat napajeni z lipolky a nic vic
Taranis X9D+
Jo, toto vypadá dobře. Dekodér PAL/SECAM/NTSC byla dříve nejsložitější část televizoru plná cíveček a dalších součástek. Dneska je to jeden švábeček za pár korun.
- JosefSvejk
Blacksite píše:JO, ja dostal firemni na vyhozeni starej a je to 17" tedy, ale kazdopadne porad mensi nez 20", tak ho chci zuzitkovat, na FS brejle nemam a quannum apod krabice mi nedelaji dobre
Nevím, jestli je to dobrý nápad. Ten monitor bude mít dost malý jas a venku toho nebude moc vidět. Zastínit tak velký monitor bude taky problém. Pokud se na něj budeš dívat z blízka, obraz bude katastrofální.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
JosefSvejk píše:Nevím, jestli je to dobrý nápad. Ten monitor bude mít dost malý jas a venku toho nebude moc vidět. Zastínit tak velký monitor bude taky problém. Pokud se na něj budeš dívat z blízka, obraz bude katastrofální.
Nevím, jestli jsi to sám zkoušel, že máš tak jasno. Já za sebe můžu říct, že jsem lítal na zmiňovaném 20" dellu a jas byl v pohodě, pokud jsem si otočil monitor, aby mi do něj nesvítilo slunce, tak stínit nepotřeboval ani za letního dne a "katastrofální obraz" se taky nekonal.
Naopak bych řekl, že obraz byl skvělý
Kdo nepadá, nelítá naplno.
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
Ja si taky myslim, ze jas bude v pohode, a kdyz ne, tak si udelam obrovsky stinitko, jako pri pocatcich fotografovani 
Taranis X9D+