Vyčištění ražené studny

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Kuldam

Re: Vyčištění ražené studny

#16 Příspěvek od Kuldam »

Dobrý večer možná už tu nechoďite ale mám úplně stejný problém jako jste měl vy koupili jsme zahrádku s řazeným vrtem a voda nám přestala téct máme pumpu buď to je tou pumpou ale já bych tam dal čerpadlo můžete mi napsat na email kulisekmiroslav@seznam.cz
Jakou wapku jste používal i tu hadicí a kolik jste asi spotřeboval vody na vyčištění a jak dlouho vám ty 3m trvalo vyčistit děkuji pěkně pěkný večer
Kuldam

#17 Příspěvek od Kuldam »

Dobrý den opravdu vám to šlo vyčistit tou vapkou kolik hodin jste čistil ty 3m mám úplně stejně prý má být 5-8m ale naměřil jsem 5m voda má 1m kolik vody jste spotřeboval na vyčištění musel bych si vodu dovézt na to čištění děkuji
DAF
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od DAF »

Na tvojí otázku nebude jednoduchá odpověď. Záleží, jak ten sediment je hutný, od toho se bude odvíjet doba čištění a spotřeba vody. Budou zde i další faktory.
Hitec Aurora 9X
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“