Zmrzlo vám někdy servo?
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
m2 píše:arda1 píše:To kottel: jen při představě lepení serva přímo sekunďákem někam mi běhá mráz po zádech![]()
![]()
Smiem vedieť dôvod? Mám tak urobené niektoré servá a slúžia k plnej spokojnosti. Mám sa niečoho začať obávať?
Ona kapka vteřiňáku v servu dokáže pěkné věci a když se zastříkne aktivátorem...No fuuuuuj. Já teda osobně před vlepením serva do modelu tento olepím papírovou lepící páskou a pak teprve vlepím silikonem. Výhodu to má tu, že když zrušíš éro, vykousneš ze zbytku EPP servo, odlepíš od něj pásku a máš zase nové servo
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
arda1 píše:Ne že by to asi něčemu vadilo- ale když pak vidím ty zablitý serva od vteřiňáku, tak je to hnus.Nevidím sebemenší důvod takto někam dávat serva,když existuje hafo způsobů jak se daj upevnit a pak normál vyjmout aniž by byly nějak poškozený.
Koukam chlape, že se tě taky nechce spát...po Silvestru...No mě dneska někdo hbytě ukradl po přistání EGEho, takže jsem pěkně nažhavenej a léčim se tady
Lindbergh píše:No mě dneska někdo hbytě ukradl po přistání EGEho,
Si děláš srandu ne?
Naposledy upravil(a) arda1 dne úte 01.01.2008 1:22, celkem upraveno 1 x.
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
arda1 píše:Ty wole- tak to je na zabití:((((
Moje chyba...Kdybych nelítal za barákem a dojel si na letiště, asi bych toho šmejda chytil a rozcupoval. Nojo, ale mezi barákama...Hlavně že to nikomu nespadlo na hlavu a neublížilo. To by bylo horší. Moc mě to mrzí hlavně pro to, že to byl můj první model...Srdeční záležitost...
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
arda1 píše:No a nemohlo padnout třeba až za?
No on byl tak 20-30 metrů nad zemí, když jsem ho ztratil z dohledu...Okolí jsme prohledávali ve 4 lidech do setmění a nic. Navíc padal doprostřed ( subjektivní pocit ) plochy cca 80x80 metrů. Uprostřed stojí nafukovací tenisová hala, do který kdybych udělal díru, byl by asi velkej průšvih. Po té co jsme obešli všechny bytovky okolo, dozvěděl jsem se od důchodce venčícího psa, že údajně spadl na silnici vedle haly, ale po jeho příchodu byl pryč...Prý se na místo dopadu dostavil během chvilky a éro nikde a hlouček dorostenců, kteří tam před tím prý kecali na lavičce taky fuč... Každopádně jsem vylezl i na střechu domu a rozhlédl se po oklolí a taky nic.
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
arda1 píše:Měl jsi v tom Lipoly?
Sry...Já u toho včera usnul... Po dvou lahvinkách Vavřince pozdní sběr barique, co vozím od kamaráda z V.Pavlovic