graup15 píše:Plky o UCL nesmyslech považuji za otravný materiál ...

V threadu o kompozitovýcm modelech. Nemyslíš?
a nemyslíš, že výškové grafy vubec nesouvisí s kompozitovým, nebo jakýmkoli jiným modelm? samozřejmě by se mi také víc líbilo mít možnost ve vláknu--Viking 2 e cvaknout někam kde se mohu vyjádřit mimo Vikinga 2 E ale mimo tohoto vlákna--prostě mi přijde ujeté, otevřít na smetišti vlákno---TEN DALIBOR JE NENAPRAVITELNÝ,TED JSEM ZASE ČETL VE VLÁKNĚ VIKING E 2 ŽE JAKO KAŽDÝ JINÝ LÉTÁ V TERMICE KAM AŽ TO JDE A OČI DOVOLÍ,ALE ZASE TAM SERE TY POSRANÝ GRAFY.
sorry- ale porovnej si to v hlavě ty--pokud nechceš mít zasraté vlákno od plku co se ti tam nelíbí--řeš tam jen technickou stránku modelu a v druhém vlákně otevři k tomuto nebo dalším modelum plkací forum jeho výkonu--ty vole, proč prostě neuděláš vlákno měřící jednotky v modelu a tam se to muže zasírat
udělej vlákno ELEKTROVĚTRONĚ--VÝŠKOVÉ REKORDY A DALŠÍ MĚŘENÍ a bude klid, navíc to pak bude mít i ULC pěkně pohromadě

brečíš na špatném hrobě, tady je opravdu chyba na straně vysílače--u tebe--udělej vláknbo měřících jednotek a budeš mít ty technické vlákna čisté.
mě se ty poruznu nové omezení nelíbí o nic mín, než tobě, na novelu, že ti za jízdu na kole pod vlivem mohou sebrat řidičák mám osobní názor--spíš budu nenápadnej nalitej v autě, no ale co naděláš, jedno je ale jistý, někdo si chce děla co chce a sere na všechno, někdo si chce dělat co chce, ale ve svém volném čase za to bojuje--když ty ladíš Vikinga, tak někdo na druhém konci republiky pročítal zákoník, abys toho Vikinga nelepil zbytečně-neměl bys mu dávat na jevo, že je posera a pipouš ze všeho zesratý, on opravdu bojoval za ty štemply a určitě se snaží vydobít víc a určitě toho nevydobyde s chvostem za zády, co na všechno jebe a má vše v paži--na to nikdy nikdo neslyšel.