Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Zamčeno
Zpráva
Autor
firerush

Re: Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně

#1546 Příspěvek od firerush »

skodovak píše:tak u mně změna jeden balík mi vzala celnice chce všechny doklady,problém mají s neuvedenou cenou zásilky. Vyplnil jsem sto pro deklaraci a asi zbytečně.
Takže výsledek za něčí problém budu lehčí o 200 fuj. Tohle se vážně vyplatí,dostavám se tím na cenu za kterou lze koupit u nás a bez čekání

Áha, tak jsem si líbezně myslel, že mám smůlu jen já, mě vybrali všechny !! VŠECHNY !! zásilky z HK.
vše šlo singapurskou...

Tak koukám, že nás bude víc, ale moje balíky jsou vážně za deklarovanou cenu - 14 a 16 dolarů :D :( ... takže jim radost neudělám a zaplatím nejspíš 2*90 výpalných kaček, ale je pravda, že stát je v řiťce a ti lidé musí taky něco jíst.

Je ale zvláštní, že i když nemají pravdu, že člověk nikoho a nic nepodvedl, že i tak zaplatí :(

Já z HK INT skladu objednávám minimum věci - od doby, co to pokakali fijji poštou, která je asi vážně nejhorší - dřív jsem si to myslel o čínský poště.

Nu, tak to je vše k mé situaci...
vlkodlak
Kontaktovat uživatele:

#1547 Příspěvek od vlkodlak »

....tak FIJI už mne taky irituje...Asi jim běží někde generátor náhodných čísel. Zásilka LX100388804FJ (odesláno z HK 12.2), podle 17track 24.2 v Praze. Dnes jsem už nevydržel. Na poště 120 nenašli ani číslo zásily, ani nic na jméno a adresu. A to ještě čekám RCTIMER, ("švédové") snad bude lepší....A venku se dělá hezky....
RadiomasterTX16S, V 911, V 939, V912, Eachine E160
krtek2k

#1548 Příspěvek od krtek2k »

A já jsem se už s tím mým fiji co má být od 17.2. v Praze (objednáno 21.1.2014) nadobro rozloučil. Koupil jsem si místo carbonový (v balíku) desku sklotextitovou a plato na baterku už mám z toho, no a ty podložky co jsem k tomu dohodil prostě oželím. Do 25.3. musím spor eskalovat , jinak se mi sám zavře. Tak to v neděli eskalnu a snad dostanu prachy , na podporu jim ani nepíšu , z postů tady je mi jasný , že bych s nima nic nevyřešil. Hustý je , že hobbinkg na spor zatím 16dní ani nereagoval. Asi to maj na salámu. God bless to paypal! :)
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
mior
Kontaktovat uživatele:

#1549 Příspěvek od mior »

krtek2k píše:A já jsem se už s tím mým fiji co má být od 17.2. v Praze (objednáno 21.1.2014) nadobro rozloučil. Koupil jsem si místo carbonový (v balíku) desku sklotextitovou a plato na baterku už mám z toho, no a ty podložky co jsem k tomu dohodil prostě oželím. Do 25.3. musím spor eskalovat , jinak se mi sám zavře. Tak to v neděli eskalnu a snad dostanu prachy , na podporu jim ani nepíšu , z postů tady je mi jasný , že bych s nima nic nevyřešil. Hustý je , že hobbinkg na spor zatím 16dní ani nereagoval. Asi to maj na salámu. God bless to paypal! :)

Neváhaj a eskaluj ešte dnes!
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
Ardarel

#1550 Příspěvek od Ardarel »

Chtěl bych se také podělit o můj příběh.
23.1 odesláno z Hobby Kingu a balíček stále nikde. Na http://trackitonline.ru/?service=track mam poslední záznam 06.03.2014 23:32 Redirected. Paypal spor už 10 dní čeká na rozhodnutí Paypalu. Včera jsem psal na zákaznickou podporu HB a celkem mě překvapily a po vyslechnutí mého příběhu mi prý vrátí peníze.

Log u objednávky mám teď následující:
PHCS_Dennis - 20/02/2014 16:11 :
Requested to open an investigation

PHCS_Sarah - 6/03/2014 16:06 :
Non-receipt – Claim – no. xxxxxxxxxxx
Delivery Information Provided by CZECH POST
The consignment was sent to the Czech Republic.
2014-02-03 00:00:00

PHCS_Renee-lyn - 21/03/2014 07:35 :
customer wants a refund on this order/ insist not receive

Pokud mi vrátí peníze tak přes co poslat další objednávku?
SCS Express to Czech (MAX 4.5kg) $86.35 nebo SingPost AirParcel 4.5kg / 7-21Days $71.83 ?
Drondys

#1551 Příspěvek od Drondys »

skodovak píše:tak u mně změna jeden balík mi vzala celnice chce všechny doklady,problém mají s neuvedenou cenou zásilky. Vyplnil jsem sto pro deklaraci a asi zbytečně. Takže výsledek za něčí problém budu lehčí o 200 fuj. Tohle se vážně vyplatí,dostavám se tím na cenu za kterou lze koupit u nás a bez čekání

To, že si vyžádali doklady ještě vůbec neznamená, že bude uplatněn poplatek 200. Pokud jim doložíš platbu z Paypalu a podle ní nebude stanoveno DPH pak bude poplatek za vyžádání dokladů jen 96 kč jak vyplývá z informací v úvodním příspěvku jiného tématu viz tento odkaz.
Drondys

#1552 Příspěvek od Drondys »

firerush píše:Je ale zvláštní, že i když nemají pravdu, že člověk nikoho a nic nepodvedl, že i tak zaplatí :(...

To proto, že ten poplatek 96 Kč v případě, že není stanoveno DPH je účtován za úkony spojené s odložením zásilky a zpracováním vyžádaných dokladů tj. z hlediska ČP je v takovém případě podstané pouze to, že bylo rozhodnuto o vyžádání dokladů jak vyplývá z informací v úvodním příspěvku jiného tématu viz tento odkaz.
Drondys

#1553 Příspěvek od Drondys »

vlkodlak píše:...tak FIJI už mne taky irituje...

Tak Fiji post už jen dobíhá tj. měla by se týkat už jen některých zásilek objednaných z centrály Hobbykingu v Hongkongu nejpozději do 6. března 2014. Objednávky zrealizované po tomto datu už by Hobbyking neměl posílat přes Fiji post, ale jen přes Singapore post a některé nově případně přes Thailand post.
Drondys

#1554 Příspěvek od Drondys »

Ardarel píše:Pokud mi vrátí peníze tak přes co poslat další objednávku? SCS Express to Czech (MAX 4.5kg) $86.35 nebo SingPost AirParcel 4.5kg / 7-21Days $71.83 ?

Záleží jestli ti jde o rychlost nebo ne.

SCS Express je kurýrní služba, která je obecně rychlejší. Obvykle je z Hobbykingu na území ČR doručena do 10 dnů a jde zcela mimo poštovní služby. Na území ČR zásilky SCS Express doručuje myslím kurýr UPS.

SingPost AirParcel je služba pošty Singapore post, která je sice funkční, ale je obecně pomalejší a na území ČR ji doručuje Česká pošta.

Co si zvolíš je jen na tobě.
AR1
Kontaktovat uživatele:

#1555 Příspěvek od AR1 »

Nevíte aktuální email na HK? support@unitedhobbiessupport.com nějak nefunguje.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
ifin

#1556 Příspěvek od ifin »

"Aimrel, Mar 21 16:33:
Hi Jiri,
Sorry for the inconvenience, if you want we can request for an investigation for your parcel. Please be advised that 30 days upon requesting an investigation we can issue a full refund for you regarding the lost parcel if there's still no updates. Shall we request for an open investigation?

Thank you for emailing support, if you have any other questions, please let me know.
Regards,
Aimrel
HobbyKing Support Team"

a email je "Aimrel (HobbyKing Support Centre) (support@hobbyking.zendesk.com)"

Jinak já čekám přes dva měsíce... Teď jsem jim schválil tu "open investigation".
Nelítá to? A zkusili jste to nakopnout?
Zba
Kontaktovat uživatele:

#1557 Příspěvek od Zba »

Dlouho jsem to tu nečetl, jenom podávám informaci o zásilce ze světového skladu z 3.3 . Ještě nemám ani sledovací číslo :roll:
S HC asi končím!!!
skodovak

#1558 Příspěvek od skodovak »

Pán na poště Praha 120 mi řekl ,že pokud se nedostavím přímo k ním je to za těch cca 200 pokud to bude u nich je to 96kč.
Jen nechápu proč se zadává ta deklarace když cena v mém případě nikde uvedená není a proto chtějí doklad.
http://skodovak2.rajce.idnes.cz/Modela Fit 1800, Multiplex FunCub
HPI Savage Flux HP,Firestorm FL12T
dt

#1559 Příspěvek od dt »

U mě je aktuálně stav takový, že na můj poslední příspěvek teta z HK už nereagovala. Jsem ochoten čekat do konce příštího týdne, to uběhne 30 dní od odeslání zásilky. Pokud do té doby balíček nedorazí, bude se eskalovat u PP.
Pak ještě zvažuju, že pokud balík dorazí a bude tam nějaký doplatek pro ČP (přestože je pod limit pro dph i clo), tak ho nepřijmu a uvedu to jako důvod nepřijetí. Ať si ho pošta pěkně na své náklady pošle zpátky. HK aspoň nebude tolik ztratný na tom, že mi bude muset vrátit prachy za zboží.
AR1
Kontaktovat uživatele:

#1560 Příspěvek od AR1 »

Zba píše:Dlouho jsem to tu nečetl, jenom podávám informaci o zásilce ze světového skladu z 3.3 . Ještě nemám ani sledovací číslo :roll:
S HC asi končím!!!

Já nemám odesláno z Europe z 10.3. Pro mě asi taky poslední objednávka.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Zamčeno

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“