Ray69 píše:JJ na mé V2 ty mikrospínače spínaj tek nějak dívně nejistě. Ale když to vím tak prostě víc zatlačím aby sepnul. Výměnu jsem zatím neřešil.
A jo čoveče, když trošku víc zatlačím tak to šlape. TO jsem rád že to není nic fatálnějšího. Vyčistím a bude to gud
Na hračkové rádio co už má nalítáno v dešti v prachu ve sněhu už s třetím modulem to jde
to Boboland:
mám stejný názor jako ty. Ono taky hodně záleží na generaci modeláře. Na tom nic není, je známá věc, že mladším tyto věci lezou do hlavy snáz. Navíc jsem nedávno četl nějaký článek o výzkumu mozku, kde nějaký neurochirurg popisoval jak v průběhu posledních dvou generací dochází k znatelným změnám na propojení obou hemisfér, způsobené zátěží jiného typu. Tito lidé (obecně ročníky kolem 1970 a mladší, s tím že se to dále urychluje) jsou schopnější "irelevantního myšlení ve více rovinách", dokáží myslet na víc věcí najednou a propojovat abstraktní výsledky abstraktních problému k výsledným řešení praktických věcí. Doslova mluví o "mozku nového typu".
Bezpochyby, jak to tak v přírodě chodí, možná zas někde ubírá, ale to se všechno uvidí
Tím chci říct, s "pár" uživateli Er9x jsem už komunikoval. Zcela běžná situace - velmi zkušený a šikovný modelář "v letech", čučí do teho, nerozumí tomu, furt hledá v menu položky "typ křídla" a vztlakové klapky" a vzdychá po strých rádiích.
Na druhou stranu, nějaké oprsklé modelářské ucho co brousí po obloze s Floaterem a myslí si že mu patří svět

a po pětiminutovém vysvětlování začne pípat čtyřservové křídlo...
Neříkám co je lepší nebo horší, ono ani jedno ani druhé lepší nebo horší není, ale zkrátka je to tak