Podvodník nabízející různé nářadí

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zamčeno
Zpráva
Autor
JMalik

#166 Příspěvek od JMalik »

Salaman, mysak123,
vy jste dva kouskové. :lol:
Dokapalo vám aspoň , že to co myšáček prováděl má hodně daleko do seriózního obchodování ?
Naposledy upravil(a) JMalik dne stř 05.01.2011 22:48, celkem upraveno 1 x.
mysak123

#167 Příspěvek od mysak123 »

Ne já nečekám, že mi bude někdo za něco děkovat.Tak to laskavě nepřevracej.Spíš bych očekával, že ty kterým (včetně tebe) nic nedlužím budou z ticha.Tady je to spíš naopak.A pokud mi chceš vyhrožovat s nějakým trestním oznámením, tak si vyhrožuj.Tobě nic nedlužím, tak by bylo na místě držet pusu. Tohle by bohatě stačilo. Dík.
mysak123

#168 Příspěvek od mysak123 »

Ano uznávám, byla to chyba, to co jsem prováděl.Ale přece snad kvůli jednomu průšvihu neodepisujete člověka napořád že ?Každej někdy udělá chybu.Dluhy postupně splácím.A v budoucnu až budu něco chtít opravdu prodat tak už jen seriózně a např. na dobírku.
Naposledy upravil(a) mysak123 dne stř 05.01.2011 22:51, celkem upraveno 1 x.
Salaman

#169 Příspěvek od Salaman »

JirkaA píše:BTW Mysaku to znamení sis na čelo vypálil sám, tak se nediv že ti každej hned nepadne s důvěrou kolem krku. Co čekáš, že ti podvedení budou za vrácení peněz s dojetím děkovat a posílat ti za to kytice a dárkový koše? Měl bys pěkně skromně zalézt něam hluboko do kouta a šoupat uctivě nohama za to, že ti někdo z podfouknutejch v mezičase nerozbil budku nebo nezařídil trestní stíhání. Mimochodem uhrazení škody je pro soud polehčující okolnost, nikoli důvod k beztrestnosti pachatele ;)

Už vidím jak dáš x Kč za cestu jenom aby si někomu rozbil hubu kvůli tomu že ti dluží stovku, kterou ti navíc ještě chce vrátit. A o jakým trestním stíhání tady mluvíš to je snad nad 5000Kč ne?
Naposledy upravil(a) Salaman dne stř 05.01.2011 22:53, celkem upraveno 1 x.
martys

#170 Příspěvek od martys »

mysak123 píše:...(s hraním jsem skončil,byl jsem naivní a věřil, že ty peníze vždy okamžitě kupujícím vrátím a profit z výhry na bonus.cz si nechám)...

uměl by jsi tohle vysvětlit? Chápu to dobře, že jsi si chtěl financovat/financoval dražení na bonus.cz z fiktivního prodeje zboží s tím, že to obratem vrátíš? Nebo to jen špatně chápu?
VBC Racing, Sanwa, Team Orion
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#171 Příspěvek od JirkaA »

mysak123 píše:Ne já nečekám, že mi bude někdo za něco děkovat.Tak to laskavě nepřevracej.Spíš bych očekával, že ty kterým (včetně tebe) nic nedlužím budou z ticha.Tady je to spíš naopak.A pokud mi chceš vyhrožovat s nějakým trestním oznámením, tak si vyhrožuj.Tobě nic nedlužím, tak by bylo na místě držet pusu. Tohle by bohatě stačilo. Dík.

Poslouchej jsme na veřejným fóru, kde si z veřejně dostupných informací můžu udělat názor a zcela svobodně se k němu vyjádřit. Ty nejsi ten, kdo by mi mohl přikázat držet hubu. Nikomu nevyhrožuju. Jen se podivuju nad tím, jak vyskakuješ, když zrovna ty nejseš morální hrdina, kterej by měl na vyskakování nárok.
OK2WY
mysak123

#172 Příspěvek od mysak123 »

martys Ano chápeš to správně.O krádež peněz nemělo v pravém slova symslu jít.Mělo jít půjčky o kterých jsem si naivně myslel, že je na 100% budu vracet díky tomu, že budu pořád vyhrávat.Bohužel jsem se přesvědčil, že ta společnost má za cíl tahat z lidí akorát peníze.Je to moje chyba.Ale přece nemůže někdo druhého odepisovat ? Já dluhy, jak tu již poněkolikáté píšu splácím a hodlám vše vrátit.Všem třem od kterých jsem si ,,půjčil´´ zde z fóra + Salamanovi se omlouvám.
Naposledy upravil(a) mysak123 dne stř 05.01.2011 22:58, celkem upraveno 1 x.
mysak123

#173 Příspěvek od mysak123 »

JirkaA Ne já jen píšu věci, tak jak jsou.Bez překrucování.Někdo to ale nedokáže asi skousnout....
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#174 Příspěvek od JirkaA »

Salaman píše:Už vidím jak dáš x Kč za cestu jenom aby si někomu rozbil hubu kvůli tomu že ti dluží stovku, kterou ti navíc ještě chce vrátit. A o jakým trestním stíhání tady mluvíš to je snad nad 5000Kč ne?

Šalamoune ty jseš fakt kousek..
Otázka času, kdy některému choleričtějšímu poškozenému vyjde služební cesta okolo.. K tomu trestňáku - ty si myslíš, že když ojebeš padesát lidí každého o 4999 korun, tak to není trestný??? Sčítání ses učil už v první třídě, pamatuješ?
OK2WY
mysak123

#175 Příspěvek od mysak123 »

Už vám dochází argumenty ?
Salaman

#176 Příspěvek od Salaman »

Všechno si jenom domýšlíš. Kde si to vzal že dluží tolika lidem?
Copak si myslíš že když budu někomu dlužit pár kaček, tak hnedka půjdu do vězení?
AR1
Kontaktovat uživatele:

#177 Příspěvek od AR1 »

mysak123 píše:Už vám dochází argumenty ?

Hovádko boží..

Přejela mašinka, malýho myšáka
mý nový kalhoty, krví mi zacákal
nohy mu uřízla, jako dvě polínka
byla to ošklivá, hodně zlá mašinka

Myšák si povídá, no a co, vem to čert
byl klidné povahy, tak trochu introvert
nohy mi dorostou, za dva dny, za měsíc
o anatomii neví ten blbec nic

Nechte ho doufati, kdo doufá, přežije
ležíce u trati, pravda ho zabije
Marně volá mámě, není tu pokrytí
neví, že nohy jsou nenávratně v řiti[/b]
http://ar1.rajce.idnes.cz/
AR1
Kontaktovat uživatele:

#178 Příspěvek od AR1 »

Salaman píše:Všechno si jenom domýšlíš. Kde si to vzal že dluží tolika lidem?
Copak si myslíš že když budu někomu dlužit pár kaček, tak hnedka půjdu do vězení?

Já myslím, že ještě chvíli a určitě nepůjdeš. Budeš potřeboval kripl kárku.
Salaman

#179 Příspěvek od Salaman »

AR1 píše:Hovádko boží..

Přejela mašinka, malýho myšáka
mý nový kalhoty, krví mi zacákal
nohy mu uřízla, jako dvě polínka
byla to ošklivá, hodně zlá mašinka

Myšák si povídá, no a co, vem to čert
byl klidné povahy, tak trochu introvert
nohy mi dorostou, za dva dny, za měsíc
o anatomii neví ten blbec nic

Nechte ho doufati, kdo doufá, přežije
ležíce u trati, pravda ho zabije
Marně volá mámě, není tu pokrytí
neví, že nohy jsou nenávratně v řiti[/b]

Nemachruj nejde ti to, si nechutnej. Myslíš že zastáváš dobrý názor?
Kdybych byl administrátor tak tě za tenhle příspěvek vyloučím z RC mánie.
Naposledy upravil(a) Salaman dne stř 05.01.2011 23:14, celkem upraveno 2 x.
AR1
Kontaktovat uživatele:

#180 Příspěvek od AR1 »

mysak123 píše:JirkaA Ne já jen píšu věci, tak jak jsou.Bez překrucování.Někdo to ale nedokáže asi skousnout....

Třeba já. Protože tebe by někde měli vystavovat jako exota.
Zamčeno

Zpět na „Smetiště“