Nová GoPro HERO 3

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Odpovědět
Zpráva
Autor
koulinek
Kontaktovat uživatele:

Re: Nová GoPro HERO 3

#166 Příspěvek od koulinek »

petrajksner píše:že je možnost 3 úhlů záběru 90, 127 a 170 stupňů. Hrabal jsem se v menu a v manuálu a nikde jsem se nedočetl. Dá se něco takového nastavit, nebo to je blbost a naletěl jsem?

Neboj nenaletěl, výběr režimů FOV je dle vybraného rozlišení pro snímání a hledej volby jako wide, medium, narrow.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
petrajksner

#167 Příspěvek od petrajksner »

Ještě doplním, sice to bylo v odkaze, jedná se WHITE EDITION.
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#168 Příspěvek od koulinek »

petrajksner píše:Ještě doplním, sice to bylo v odkaze, jedná se WHITE EDITION.

Tak to jsem přehlédl, protože to poněkud zásadně mění situaci, nenapadlo mě v tu chvíli že by někdo volil ořezanou white edici, ta má dle specifikace pouze jeden FOV u 1080p a to: medium. Tuto edici bych rozhodně nikomu nedoporučil. Prodejci leckdy jen kopírují popis obecný a neřeší. Ale v takovém případě by neměl být problém zboží vrátit, což bych také doporučoval.
Přílohy
HERO3_srovnani.pdf
(394.79 KiB) Staženo 127 x
Robinsson

#169 Příspěvek od Robinsson »

Já bych řekl že to je stejně k ničemu, oříznout si to můžeš vždy potom na PC.
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#170 Příspěvek od koulinek »

Robinsson píše:Já bych řekl že to je stejně k ničemu, oříznout si to můžeš vždy potom na PC.

To sice ano, ale když ta white verze umí v 1080p jen střední FOV tak z toho ten nejširší prostě neuděláš! Prostě místo white hero 3 už je lepší hero 2. Vůbec nejlépe rozdíly popisuje tento dokument:
Přílohy
GoPro-Hero3-Spec.pdf
(386.49 KiB) Staženo 122 x
petrajksner

#171 Příspěvek od petrajksner »

Asi zkusím ještě reklamaci, natočil jsem s ní jedno video, vyčetl a začala zamrzat, jednou kartu načte, jednou napíše ERR a pro změnu teď jí nemohu ani zapnout. Jen se ještě zeptám, dokáže být ta kamera blbuvzdorná? Nebo jí dokážu i celou rozprasit tak že nejde zapnout? 8O
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#172 Příspěvek od koulinek »

Zkus tam dat jinou sd kartu.
tpk

#173 Příspěvek od tpk »

Ahoj, bohužel máme (měli) podobné problémy s Black. Kamera zamrzá. Nejde zapnout. Pomáhá jen vyjmutí baterie. Kameru jsme reklamovali a dostali novou. Jsem zvědavý jestli to bude ok. Kartu máme 32GB Scandisk, ale problémy byly i s jinou.
CyCo
Kontaktovat uživatele:

#174 Příspěvek od CyCo »

taky mi black zamrzala po zapnuti na ikone kamery.Pomohlo zmenit default mod na fotak.Vzdy po zapnuti probliklo NO SD ,ale kamera uz nezamrzala.Ale nedalo mi to a provedl jsem "upgrade" FW stejne verze za stejnou a potom mi uz nikdy nezamrzla ani s default mode nastavenym na kameru.Sd karta Sandisk 32GB.
tpk

#175 Příspěvek od tpk »

Přesně. Zamrzlo to na ikoně kamery. Pokud by se problém měl opakovat tak zkusím změnit default. Ale je to dost nešikovné řešení u strojku za tolik peněz. Nepomůže změna fw? Jednou se mi dokonce stalo že jsem přišel o všechny záznamy. Asi 10 videí s celkovou délkou kolem 1 hodiny. Soubory byly nečitelné. Název byl shluk nesmyslných znaků.
petrajksner

#176 Příspěvek od petrajksner »

Kartu jsem naformátoval trošku jinak, update jsem doní rozbalil a v půlce updatu to zamrzlo a už s tím nehnu, vyndal jsem baterku a už jí ani nezapnu. Kupoval jsem jí v kamenym obchodě, tak by snad případná reklamace mohla dopadnout dobře, ale asi s výměnou za Black Edition.
Robinsson

#177 Příspěvek od Robinsson »

Nějaký tipy kde by se dalo z čajny objednat GP3 silver. Já jsem objednával tehdá z bevrcu blacka a zatím spokojenost. Kamarád by chtěl silver. Našel jsem foxtech, ale tam to nejde nejak rozkliknout na tech jejich stránkách. Neví někdo ještě o nějakým shopu. Nebo jestli bevrc naskladní
yellec

Go Pro Black

#178 Příspěvek od yellec »

Za dva týdny poměrně intenzivního používání mi zamrzla jednou, několikrát mi přestalo fungovat ovládání přes wi-fi (telefonem) ale to pomohlo vždy vypnout a zapnout. Jinak ovládání přes telefon včetně nastavení kamery a externí displej je naprosto luxusní. Kameru nastavuju jenom přes něj. Teď s nejnovějším firmware zatím bez zamrznutí. Karta Sandisk.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y_i4q3u3QGg[/youtube]
eleven
Kontaktovat uživatele:

Re: Go Pro Black

#179 Příspěvek od eleven »

Mohu potvrdit dělo se mi to samé a po aktualizaci je klid...! :wink:
Kamarád co pospíchal a nechal si dovést první sérku z USA a ta má problém že je u nich cosi špatně i v hardware :(
Tak ještě že sem počkal
Tomasp

#180 Příspěvek od Tomasp »

Moj nazor na GoPro.... sikovna malinka kamerka a luxusnych 120 fps (black) pri HD (nie Full HD). Osobne ju momentalne pouzivam na hexe, spolu s dalsou kamerkou, ktoru mam zavesenu na gimbale. Ukazkove videjko na linku nizsie http://www.youtube.com/watch?v=5e__zL6R ... e=youtu.be
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“