Nová GoPro HERO 3

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jameson
Kontaktovat uživatele:

Nová GoPro HERO 3

#1 Příspěvek od Jameson »

Tak nám ohlásili novú GoPro Hero 3:

hero3.jpg

Detaily majú byť známe o štvrť hodinu, tak zatiaľ všeobecne:

- 30% menšia
- 25% ľahšia
- 2x výkonnejšia

Wifi má byť priamo súčasťou kamery. Viac info už onedlho :-)

--------------------------

Ok, tak ju ohlásili - za povšimnutie stojí nová skrinka (takže tá už nie je spätne kompatibilná), parádny je nárast výkonu, takže 720p video sa dá točiť v 120 snímkoch za sekundu ( :twisted: ) a dokonca vo WVGA (848x480) až 240 snímkov (to budú spomaľovačky!), krásne jasná optika ƒ/2.8, simultárne foto s videom, 12 megapixelový foťák a možnosť manuálneho vyváženia bielej... Wifi je zabudované v kamere, diaľkový ovládač je pribalený.

Kamera je v troch edíciach: biela, čierna a strieborná, v plnej výbave je čierna za 400 dolárov, biela verzia je "lite" zhruba na úrovni HD Hero2 v cene 200 dolárov, strieborná je dačo medzi za 300 dolárov - robí lepšie fotky, no chýba jej výkon čiernej verzie a tak video robí ako biela verzia. Rozdiel nie je len v príslušenstve, ako tomu bolo pri GoPro doteraz, ale aj priamo vo výbave a vlastnostiach kamery.
Naposledy upravil(a) Jameson dne stř 17.10.2012 9:19, celkem upraveno 2 x.
Take my love, take my land, take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
koulinek
Kontaktovat uživatele:

Re: Nová GoPro HERO 3

#2 Příspěvek od koulinek »

Tak to je hodně zajímavý produkt! No tak uvidíma až bude víc info a hlavně dostupnost :)

Edit: (po uvolnění info) tak jak jsem čekal pro mě by připadala v úvahu "Black edice" taky hodně zajímavé je další příslušenství (rámeček) no a v prodejní sadě jsou už za 449$
Naposledy upravil(a) koulinek dne stř 17.10.2012 9:39, celkem upraveno 2 x.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
chastra
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od chastra »

Tak to je MASAKR :-D Unás bude stát ohodně víc co? Koukám, že si na ni ještě 2 měsíce počkáme. Už vim co bude k vánocům jestli to stihnou :idea:
CHlustanec
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od CHlustanec »

muhaha..tak na tohle jsem cekal :) aspon vim co bude pod stromeckem..
T9x + FrSky, Gama 2100, Quanum Nova
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Dejfak »

Ty parametry jsou hodně zajímavé
To bodou Slowmotiony :D
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
kubadera
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od kubadera »

pěkné! sice nevím proč jsou jiné parametry podle edicí, osobně bych to radši viděl ořezané spíš jen v rozsahu příslušenství, ale budiž... tak kdypak máme v plánu cestu přes oceán... :-D
Woita
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Woita »

Jenom proč sakra nemyslí na nás modeláře (ale třeba i potápěče) a neudělají ještě jednu aerodynymickou variantu a minimálním čelním odporem (optiku na nejmenší straně)???
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
Robinsson

#8 Příspěvek od Robinsson »

Zrovna stříham FPVčko z mé Hero2 a koukám na mail a taky mi přišlo info o HERO3. Vypadá to hooodně slibně, ale s hero 2 si zatím vystačím. Kdbych měl kupovat znovu asi si připlatím nebo počkám na 3ku. Protože ta wifina a ty FPS za to stát budou. Uvidíme no jak na tom bude optika
Patas_
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Patas_ »

hehe jsem fakt zvědavej kolikpak lidí bude vozit kameru za 10k na špici svýho FPV :-) já už jednu GoPro utopil v přehradě a docela to zabolí :-)
mihlit
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od mihlit »

To si taky říkám. Go Pro je s každou novou verzí lepší a lepší. Jenže je taky zároveň dražší a dražší. Kameru za 4000.- bych do letadla dal. Kameru za 6000,- bych si asi hodně rozmýšlel. No a kameru za 8000,- to už bych tam nedal. Přijde mi to už docela hodně.
Robinsson

#11 Příspěvek od Robinsson »

Jaks to mohl utopit ? Já to teda vozím v tom ochranným vodotěsným obalu, pokud ty ne tak to chápu :wink:
kubadera
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od kubadera »

Woita píše:Jenom proč sakra nemyslí na nás modeláře (ale třeba i potápěče) a neudělají ještě jednu aerodynymickou variantu a minimálním čelním odporem (optiku na nejmenší straně)???

já myslím že na potápěče myslí (zaznamenal jsem nějakou plochou "underwater" čočku). Holt se prostě GoPro profiluje spíš do kategorie adrenalinových sportů a modýlkáři se s tim tak nějak svezli :-)
Kovboj

#13 Příspěvek od Kovboj »

Nenarazili jste někde na reálné srovnání videa z GoPro 2 a levnějších verzí "white" a "silver" verze 3?
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od koulinek »

Kovboj píše:Nenarazili jste někde na reálné srovnání videa z GoPro 2 a levnějších verzí "white" a "silver" verze 3?

Jinou než "Black" edici Hero 3 podle mě nemá moc smysl uvažovat ;) (teda pro stávající uživatele Hero 2)
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
Kovboj

#15 Příspěvek od Kovboj »

koulinek píše:
Kovboj píše:Nenarazili jste někde na reálné srovnání videa z GoPro 2 a levnějších verzí "white" a "silver" verze 3?

Jinou než "Black" edici Hero 3 podle mě nemá moc smysl uvažovat ;) (teda pro stávající uživatele Hero 2)

To že měnit 2 za "bílou trojku" je blbost je jasné, spíš mě šlo o reálné srovnání obrazu pro ty co rozmýšlejí co koupit teď když nemají ještě žádnou kameru. Ale na reálné srovnávání obsazu je asi ještě brzo...
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“