Blade MCPX
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
tak trošku upřesnění na stránkách výrobce se serva objevily ale ještě nejsou skladem bohuželbuki píše:Na stránkách výrobce serva normálně má. Jak komplet, tak motorek s převodem bez elektroniky. Takže je jenom naši prodejci nedovezli.
ale jinak už se i u nás v ČR řeší držáky listů a v dohledný době budou zdarma k výměně - to je velmi pozitivní zpráva
více info na mých stránkách
Prosím tě můžeš mi toto vysvětlit. To mi hlava nebere, co tím chtěl básník říci, cituji:
Tímto se omlouváme se za tuto nepříjemnost. Horizon Hobby, Inc. a distributor ASTRA, spol. s r.o. se zříká veškeré záruky, odpovědnosti za škody a případných nároků spotřebitele uplatněné po zveřejnění tohoto servisního bulletinu.
Dík
Tímto se omlouváme se za tuto nepříjemnost. Horizon Hobby, Inc. a distributor ASTRA, spol. s r.o. se zříká veškeré záruky, odpovědnosti za škody a případných nároků spotřebitele uplatněné po zveřejnění tohoto servisního bulletinu.
Dík
to je strašně jednoduchý ode dneška se na gripy záruka nevztahuje protože už to víš a máš si na to dát pozor a vadné gripy vyměnitbuki píše:Prosím tě můžeš mi toto vysvětlit. To mi hlava nebere, co tím chtěl básník říci, cituji:
Dík
odpovídat za mě nemusíš , ti co na gripy spadli tak dostanou zdarma nový to je snad příjemná zpráva nebuki píše:To jsem pochopil, ale co mají dělat ostatní, co nečtou net a nevědí to a co už ti, kteří to na vadné gripy rozmlátili? Odpovím za tebe - mají holt smůlu. Ale aspoň, že to výrobce po celosvětovém upozorňování uživatelů konečně uznal a mění.
a z vlastní zkušenosti vím že jeden pád vrtulník nijak nezničí
[quote="prochel]to je strašně jednoduchý ode dneška se na gripy záruka nevztahuje protože už to víš a máš si na to dát pozor a vadné gripy vyměnit[/quote]
hele takze ty vrtulniky co jsou ted na prodejnach, nebo co sem prijdou jako nova zasilka, jsou v podstate vadny vyrobek a prodejce by je meli stahnout, neprodavat nebo tak neco, ne?
hele takze ty vrtulniky co jsou ted na prodejnach, nebo co sem prijdou jako nova zasilka, jsou v podstate vadny vyrobek a prodejce by je meli stahnout, neprodavat nebo tak neco, ne?
EVIL IS BACK 15.5.2012
pns píše:[quote="prochel]to je strašně jednoduchý ode dneška se na gripy záruka nevztahuje protože už to víš a máš si na to dát pozor a vadné gripy vyměnit
hele takze ty vrtulniky co jsou ted na prodejnach, nebo co sem prijdou jako nova zasilka, jsou v podstate vadny vyrobek a prodejce by je meli stahnout, neprodavat nebo tak neco, ne?[/quote]
no tak nějak.
nebo ti přibalí dva dobré gripy a vyměň si je, ......a nebo je ukecáš aby to udělali oni.
P.S: taky to nemusíš kupovat
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
pns píše:[quote="prochel]to je strašně jednoduchý ode dneška se na gripy záruka nevztahuje protože už to víš a máš si na to dát pozor a vadné gripy vyměnit
hele takze ty vrtulniky co jsou ted na prodejnach, nebo co sem prijdou jako nova zasilka, jsou v podstate vadny vyrobek a prodejce by je meli stahnout, neprodavat nebo tak neco, ne?[/quote]
no to asi ne ne, k vrtulníku by jsi měl zdarma dostat(až te da bude dostupná) sadu nových gripů s písmenem B nachápu proč by se měli stahovat vždyť jim nic neni
hergot kurňa chlapi vždyť jsme modeláři tak takovou maličkost jako je uprava gripů zvládnem nebo snad ne, jen si teď vzpomínám kolik měl dětských nemocí první Protos 500, měkký plastový rám ,špatný ložiska, občas zlobila volnoběžka a dětský nemoci se vychytali a jaká je to dneska helina a to samý je i s Bladem mCP X , vychytají se dětský nemoci a pak bude jen ku radosti vždyť lítá úžasně a jako tréninkový stroj a na odreagování na dvorku je úžasnej[/quote]
prochel píše:....vždyť jim nic neni.....
ale je........., jinak by z toho nebyl takový cirkus a nedávali by tu sadu gripů zdarma. Tohle není tunning, tohle je zajištění bezpečného provozu.
Kdyby v tom nebylo pro výrobce pár potenciálních nepříjemností tak se na všechno vyprdli na v tichosti udělali nové gripy jako ND.
Nejde jen o to, že se vrtulník může rozpadnout.
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG