F3K Thowt - stavba a první dojmy
Re: F3K Thowt - stavba a první dojmy
VIDEO Thowt v Alpách
ahoj kolegové, sestříhal jsem minividejko s Thowtem, tak kdo se chce podívat, můžete přímo tady. Lepší obraz ale je, když si to pustíte z YouTube a dáte HD rozlišení.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZNmEUxU6A_I[/youtube]
ahoj kolegové, sestříhal jsem minividejko s Thowtem, tak kdo se chce podívat, můžete přímo tady. Lepší obraz ale je, když si to pustíte z YouTube a dáte HD rozlišení.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZNmEUxU6A_I[/youtube]
paradne... +1
- kitemonkee
dobře, ty!
snad se brzo dočkám i já toho svého Thowta
snad se brzo dočkám i já toho svého Thowta
frsky x7 & frsky xLite | telink toro & zohd orbit & hacker tomahawk.ng
cista nadhera +1
Video neni dostupne to pise...
Tak to místo ti závidím, nádherné polétání, pěkné video i pohodová hudba!
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
- Andrews
- Kontaktovat uživatele:
Zkusím tady i když to možná patří do termiky:
Zkušenosti s termikou minimální a orientuji se dle varia... Konečně se mi povedlo chytit den kdy termika nosila od cca 30m a to silou 0,5-2m/s. Jakmile ale Thowt chytl silnější stoupák tak se začne vzpínat a "houpat". Vlastnost nebo pilotní chyba? Případně blbé vyvážení? Těžiště mám cca 86mm...
Zkušenosti s termikou minimální a orientuji se dle varia... Konečně se mi povedlo chytit den kdy termika nosila od cca 30m a to silou 0,5-2m/s. Jakmile ale Thowt chytl silnější stoupák tak se začne vzpínat a "houpat". Vlastnost nebo pilotní chyba? Případně blbé vyvážení? Těžiště mám cca 86mm...
Andrew:
Máš-li těžiště tam kde má být, pak "málo" řídíš...
Jsi-li z Hradce Králové, nebude problém, je tu dost modelářů, co "to" létají. Když na nikoho nenarazíš, ozvi se do pošty zde, pomohu já....
Máš-li těžiště tam kde má být, pak "málo" řídíš...
Jsi-li z Hradce Králové, nebude problém, je tu dost modelářů, co "to" létají. Když na nikoho nenarazíš, ozvi se do pošty zde, pomohu já....
- maroslong
- Kontaktovat uživatele:
Vlastnosť to nie je. Termika chce iný režim, to asi vieš. Ťažisko je dobré overiť "dive testom" a individuálne doladiť. A to vario je síce fajn vec, ale do Káčka to nepatrí a hlavne ťa to nenaučí lietať termiku. To najzaujímavejšie v tejto kategórii je práve to umenie nájsť a využiť každú "bublinku".