Turnigy 9x hardware, opensource TX

Vše o TURNIGY 9X. Programování, úpravy HW i SW této vysílačky
Zamčeno
Zpráva
Autor
boboland
Kontaktovat uživatele:

Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX

#1981 Příspěvek od boboland »

RiMr píše:...........Já jsem si koupil malou mikropájku od Bobolanda a jsem s ní spokojený, sice na ty nejdrobnější věci by to chtělo ještě něco prťavějšího, ale jde to a možná je to spíš o praxi........

ja s nou spajkujem aj IC kde su 3 piny na 1 mm a ziadny problem = je to skutocne o praxi.
dnes viem uz zaspajkovat cokolvek aj ked ruky uz zdaleka nie su to co boli pred 20 timi rokmi.

A pripomeniem: Flash na T9x u mna - ZADARMO :)
Ide mi o to aby ste lietali a nie sa s nou trapili a aby nas bolo viac !!!
http://bobo.matej.name
madbull

#1982 Příspěvek od madbull »

já bobo vim, že asi zadara, ale na slovensko je to pro mně daleko a to by cesta vydala za víc než to má Rimrs:-DAle potřebuji ten kábl..kamarád mi teď píše, že mi ho dodá, že ho snad má a pokud napájkuju a nebo mi to udělá rimr je mi fuk ale chci tam už tu 9X-ku..vypadá skvěle a flashowat denně nebudu:-D
nerušit...bastlím :-)
minotaur
Kontaktovat uživatele:

#1983 Příspěvek od minotaur »

Možná by vás devětikskáře zajímalo, že na R2hobbies je v nabídce náhradní displej za 7 a kousek doláče >>> http://www.r2hobbies.com/eng/proddetail.php?prod=rcps2845001
RC.305.cz - stránky věnované RC autům, scale a expedicím
Bulman

#1984 Příspěvek od Bulman »

minotaur píše:Možná by vás devětikskáře zajímalo, že na R2hobbies je v nabídce náhradní displej za 7 a kousek doláče >>> http://www.r2hobbies.com/eng/proddetail.php?prod=rcps2845001

Pár príspevkov nazad sa to tu už preberalo.
Z vlastnej skúsenosti - objednané, obratom dodané, vymenené - funguje k plnej spokojnosti.
madbull

#1985 Příspěvek od madbull »

jakou má výhodu tento display?je lepší nebo to pouze berete jako náhradní díl?
Bulman

#1986 Příspěvek od Bulman »

Je to navlas to isté ako origo. Potreboval som ho ako náhradný diel nakoľko mi prestal zobrazovať jeden riadok.
minotaur
Kontaktovat uživatele:

#1987 Příspěvek od minotaur »

Bulman píše:Pár príspevkov nazad sa to tu už preberalo...

:D Toho jsem si nevšiml, moc pravidelně to tu nečtu. Tak opakování matka moudrosti, no :D
RC.305.cz - stránky věnované RC autům, scale a expedicím
boboland
Kontaktovat uživatele:

#1988 Příspěvek od boboland »

tak so par ks displayov objednal - budu na opravy :)
http://bobo.matej.name
Argo22
Kontaktovat uživatele:

#1989 Příspěvek od Argo22 »

nabizim to co tady chlapy z fora a tj. ruzne upravy T9x sem z moravy takze sem jaksi presne mezi temahle chlapama :)plus teda sem schopen udelat i tystak pro frsky telemtrii diky ochote jednoho clena ktery mi poskytl podklady - dekuji jeste jednou mijou! za upravy chci jen prachy za pouzity material nic vic plus teda pripadne postovne :)
nema to kridla a prece to leti :D
mijou

#1990 Příspěvek od mijou »

Jojo. nieje za co.
Uz sa pracuje na V2 :D kde bude implementovane aj pripojenie na " vibracne" upozornovanie a nastavitelny jas displeja. Fotky uz coskoro. :D
jerry mouse

#1991 Příspěvek od jerry mouse »

mijou píše:Zasielaju, balicek prisiel do CR za 7dni. A potom nastupila ceska posta so svojou superrychlou sluzbou preclenia a uz ho tam maju 15dni
:oops:
Tiez mi to hadam doslo za cca 7-dni, cize teras v stredu na colnicu. :o Dnes je piatok a uz ju mam doma, :D hold chlapi v cesku mozte nam take sluzby len zavidiet! :lol: :lol:
Aero zacinajuci amater, zatial mi musi staci aj toto; BixterHC-Beta 1400[je napredaj novy este nedoskladany!] + FPV-Raptor 1600. Corsair F4U [FMS] uz doma. VA-Models ELITE 3D. F-Sky FSTh9B-Mijou/DIY-FrSky.+Turnigy T9Er-T-FrSky. 3D-Yak55/1400mm-GBmodel
mijou

#1992 Příspěvek od mijou »

jerry mouse píše:
mijou píše:Zasielaju, balicek prisiel do CR za 7dni. A potom nastupila ceska posta so svojou superrychlou sluzbou preclenia a uz ho tam maju 15dni
:oops:
Tiez mi to hadam doslo za cca 7-dni, cize teras v stredu na colnicu. :o Dnes je piatok a uz ju mam doma, :D hold chlapi v cesku mozte nam take sluzby len zavidiet! :lol: :lol:

Pardon, cesta z HK do PRG trvala len 2dni!!! a to "oznámení o uložení zásilky " bolo dodane 7.9. a hned som im posielal doklady k baliku.
Takze tak. :oops:

Len pre info
Podací číslo zásilky přidělené v České republice: CS918273168VV.
Zásilka podána dne 29.08.2011.
Zásilka dne 30.08.2011 odeslána do České republiky.
Zásilka dne 31.08.2011 převzata vyměňovací poštou 220 00 - pošta Praha 120.
Zásilka je od 31.08.2011 ve stavu přípravy k celnímu řízení.
Zásilka dne 01.09.2011 uložena ve skladu vyclívací pošty 220 00 - pošta Praha 120.
Adresátovi odesláno 05.09.2011 oznámení o uložení zásilky v dočasném skladu na poště Praha 120 - nutno doložit doklady pro zjištění celní hodnoty.
Zásilka celně odbavena, propuštěna do další přepravy 17.09.2011.
Zásilka přepravována k dodací poště.
Zásilka připravována na dodací poště 190 07 - Depo Praha 703 k doručení.
Zásilka doručována dne 19.09.2011 poštou 190 07 - Depo Praha 703.
Zásilka dodána dne 19.09.2011 poštou 190 07 - Depo Praha 703.
Drondys

#1993 Příspěvek od Drondys »

mijou píše:... to "oznámení o uložení zásilky " bolo dodane 7.9. a hned som im posielal doklady k baliku.
Takze tak.

Len pre info
Podací číslo zásilky přidělené v České republice: CS918273168VV.
Zásilka podána dne 29.08.2011.
Zásilka dne 30.08.2011 odeslána do České republiky.
Zásilka dne 31.08.2011 převzata vyměňovací poštou 220 00 - pošta Praha 120.
Zásilka je od 31.08.2011 ve stavu přípravy k celnímu řízení.
Zásilka dne 01.09.2011 uložena ve skladu vyclívací pošty 220 00 - pošta Praha 120.
Adresátovi odesláno 05.09.2011 oznámení o uložení zásilky v dočasném skladu na poště Praha 120 - nutno doložit doklady pro zjištění celní hodnoty.
Zásilka celně odbavena, propuštěna do další přepravy 17.09.2011.
Zásilka přepravována k dodací poště.
Zásilka připravována na dodací poště 190 07 - Depo Praha 703 k doručení.
Zásilka doručována dne 19.09.2011 poštou 190 07 - Depo Praha 703.
Zásilka dodána dne 19.09.2011 poštou 190 07 - Depo Praha 703.

Stále platí to, že v průběhu vyřizování mohou být zásilky ze zemí mimo EU odbavované Českou poštou zařazovány do několika pomyslných skupin v nichž se zásilky nebo informace o nich hromadí před jejich dalším zpracováním a v každé takové skupině pak mohou vznikat různé časové prodlevy viz tento odkaz na podrobnější popis k tomu.

Pokud už Vám přijde zmíněné oznámení od České pošty s vyžádáním dokladů k zásilce pak existuje způsob jak to urychlit. Chcete-li to v takovém případě urychlit a máte-li takovou možnost pak do budoucna namísto toho, abyste to posílal emailem si vytiskněte příslušné dokumenty dle návodu viz tento odkaz a tam viz sekce Pokud si od Vás vyžádají dokumenty k zásilce a zajeďte si to na poštu Praha 120 vyřídit buď vy osobně nebo napište plnou moc jiné osobně, která to tam vyřídí za Vás.

Ten kdo tu možnost nemá tj. třeba je z větší dálky od Prahy a v Praze nebo poblíž nemá nikoho kdo by to vyřídil za něj ten má holt smůlu a zbývá mu poslat doklady emailem, ale v takovém případě musí počítat s tím, že i když to pošle emailem co nejdříve tak i přesto může dojít k podobnému zdržení jak zde již bylo zmíněno.
madbull

#1994 Příspěvek od madbull »

Drondys Ty jsi pošťačka?:-D neee já nevim proč se to tu tak řeší..já su rád, že mi vůbec něco došlo:-)A kamarád teďkon objednával z Warehouse z německa a za týden tady:-)Jen pro zajímavost.třeba jednou budou mít plnohodnotný sklad i tam a pujde to rychleji:-)
Drondys

#1995 Příspěvek od Drondys »

madbull píše:Drondys Ty jsi pošťačka? :-D

Pokud bych byl poštovním doručovatelem nejspíš bych o tom věděl jen velmi málo jako ostatně řada pracovníků místních pošt včetně doručovatelů, kteří jsou v této problematice v obraze jen minimálně, protože se o to blíže nezajímají. Zabývám se touto problematikou čistě ze zájmu již delší dobu i když s Českou poštou nemám přímo nic společného. Nejdůležitější informace k tomu jsem shrnul v úvodním tématu viz tento odkaz. V tom druhém tématu se nejrůznější problémy okolo toho řeší běžně.

madbull píše:...já nevim proč se to tu tak řeší... já su rád, že mi vůbec něco došlo :-)

Protože spousta jiných lidí to tak jako ty nebere. Svoji odpověď jsem zde napsal jako reakci na příspěvek napsaný mijou, protože o tom dost vím a když už to mijou nakousl, tak jsem zde uvedl vysvětlení a odkazy do toho druhého tématu kde se o tom píše. Pokud bude mít mijou další dotazy k této problematice bude samozřejmě lepší, aby je psal do toho druhého tématu kde se to řeší běžně.

madbull píše:A kamarád teďkon objednával z Warehouse z německa a za týden tady :-)

Ano z Německa to je rychlejší, bez celních formalit a DPH už je zahrnuto v ceně při prodeji, protože ten sklad není plátcem DPH a tudíž německé DPH, které zaplatí při dovozu do Německa se automaticky stává součástí ceny a na výstupu při prodeji se už nerozúčtovává a při přímém prodeji koncovému zákazníkovi v rámci EU už koncový zákazník jiné DPH neplatí.

Jednou z nevýhod je to, že německý sklad má jen cca 5% ze sortimentu, který je dostupný z HongKongu, a to i když má ten sklad v Německu největší sortiment z externích skladů HobbyKingu mimo HongKong (dokonce větší než USA Warehouse).

madbull píše:A kamarád teďkon objednával z Warehouse z německa a za týden tady:-) Jen pro zajímavost.třeba jednou budou mít plnohodnotný sklad i tam a pujde to rychleji :-)

HobbyKing má prodejní sklady (Warehouse) po celém světě a kromě HongKongu není žádný z nich plnohodnotný ani zdaleka a zatím vůbec nic nenasvědčuje tomu, že v dohledné době bude ani ten v Německu. Mimo jiné i proto, že náklady na sklad rozsahem sortimentu srovnatelný s tím co je v nabídce z Hongkongu by byly v Německu příliš vysoké.
Zamčeno

Zpět na „Turnigy T9x“