Krimpovací kleště nejen na servokonektory

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zamčeno
Zpráva
Autor
eddiex

Re: Krimpovací kleště nejen na servokonektory

#211 Příspěvek od eddiex »

Prosim, poradite, nebo doporucite jake krimpovaci kleste koupit a pripadne i kde?
Jde mi hlavne o servokonektory, ale kdyby byly treba nejake universalnejsi, tak by to bylo fajn. Jde mi teda o modelarinu.
V noci jsem prochazel nejake shopy, ale krome tech co maji v HK jsem vlastne nic nenasel. Teda vlastne nasel jsem jich desitky, ale jde mi hlava kolem z toho.... proste neumim vybrat ty spravne. Diky predem.

Mimochodem, prozatim, nez poridim kleste, muzu takovy servokonektor proste klestickama sikovne pozahybat a zapajet? Nebo je to nejaky problem?
Taranis B; F450 s APM 2.5; Bixler 2
Torm

#212 Příspěvek od Torm »

Mně dělají celkem dobrou službu zelené Proskit CP-371 z GM Electronic, je k nim k mání spousta čelistí, na servokonektory fungují čelisti CP-371F. Kleštičky a páječka ve spolupráci se zručností a nějakými zkušenostmi ale samozřejmě taky poslouží :)
Q500 Multiwii 2.3 tištěný rám, Q666 Multiwii 2.2, Q750 Naza flash V2
TGY 9X, OSD, FPV
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#213 Příspěvek od jyrry »

Protože vlákna o krimpování jsou celkem aktivní už tři a sloučením by z toho byl těžko stravitelný guláš, nesloučením je to guláš vlastně také, proto toto vlákno zamykám a prosím pokračovat jen v tomto - http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=18&t=19351
edit 14.8.2017 - opraveno cílové vlákno v odkazu
jyrry.webnode.cz
Zamčeno

Zpět na „Dílna“