Staré vysílače, vzpomínání, schémata apod.

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
prikrylm

Re: Staré vysílače, vzpomínání, schémata apod.

#211 Příspěvek od prikrylm »

ellet píše::lol: Ty fakt brzo něco vymyslíš! No, dobrý cvičení, ten modul co je ve vysílačce bys mohl ještě přidělat izolačkou k tomu volantu. :lol: A ještě na myš pípák až se zaběhne nebo rovnou tu tlakovou bestii z lokomotivy.

No jo, on by ten modul šel přímo. Akorát Traxxas neumí omezit výchylky, to by mi mohlo drhnout zatáčecí kolečko. A pískátko mám taky, akorát funguje blbě, nepíská, když nemá žádný signál a když tam nějaký je, tak píská a už nepřestane, ještě jsem ho nepřeprogramoval, tak je takové nepoužitelné. Asi někde udělali soudruzi z HK chybu.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
ellet

#212 Příspěvek od ellet »

No jestli chceš dál tvořit, tak impulzy lze docela snadno omezit buď malou "peckou" s procesorem na kabelu ppm (omezení před modulem) nebo za přijímačem v myši. Nevím kolik máš kde místa. Samozřejmě lze použít i Arduino (i to malé s ATtiny85 nebo ATtiny13 a tu destičku ještě oříznout). Stačí na to i nejmenší PICAXE, jestli to neznáš, určitě na to koukni, bude se ti jistě líbit. Ale to už je potom asi lepší udělat do TX rovnou jiný kodér a výchylky nastavit tam.
prikrylm

#213 Příspěvek od prikrylm »

Když teď "všichni" lítají na 2.4 GHz (nebo 433MHz nebo 868MHz), tak by mělo být všude k dostání spousta souprav na 35 MHz (ideálně JR modul + přijímače).
Přijímačů jsem našel spousty, i ty vysílače (celé), ale nedají se koupit jen moduly (optimálně JR)? Ty jsem moc neviděl. Nedělaly se tolik? Nebo si je raději nechávají?
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
HONZIK 22

#214 Příspěvek od HONZIK 22 »

Těžko říci, mám dvě MC24 v black edition .Něco jako gramofonova deska to je.Jeste nedávno se prodávaly na kila a dnes.Samozrejme jedou na 2,4 ,ale původní 35 moduly jsou v šuplíku i s kupkou krystalu.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“