Depron Cup 2010 (Pravidla na 1 straně)
Výsledkovou listinu má Vigo , vzvědavci tedy musí počkat až na ofiko zveřejnění výsledků. Pánové, ale byla to bitva strašlivá
tentokrát štěstí řádně zamíchalo karty
po posledním kole byl rozdíl prvních tří - jediný bod !!! Kua , to bylo fakt těsný, nějak to nemůžu rozdýchat
Děkuju všem zůčastněným závodníkům , zapisovateli výsledků Jaro Hudcovi a taky sponzorovi fa. EXPEDITORS ,která věnovala zajímavé ceny pro všechny účastníky. A pánubohu za krásné letové počasí
.
Děkuju všem zůčastněným závodníkům , zapisovateli výsledků Jaro Hudcovi a taky sponzorovi fa. EXPEDITORS ,která věnovala zajímavé ceny pro všechny účastníky. A pánubohu za krásné letové počasí
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
Dnes se to vážně povedlo,boje o umístění už začínají být opravdu těsné,hodně asi pomohl přechod na neproblémové střídáky a co se týče modelu,určitě je asi nejdál Bossák-filozofie VDC -co dum dal má fakt vymáknutou ,přitom je to ero pěkné,aerodynamicky čisté a vhodné-použitelné i na běžné létání-žádnej kostitřas kterýho sejme střet s mouchou
Už se těším na další kolo.
Honelix píše:Je to pravda... bylo to super, i kdyz jsem se na bednu nedostal... Priste to chce ale o jeste nekoho vice. Cim vice nas bude, tim vetsi zabava
Honelix - z tebe bude jednou velký soupeř , éro máš dobrý a bojoval jsi statečně - časem se přidá i štěstí a bedna je tvá
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
Dnes to tedy vyšlo docela dobře. Hlavně na prvních třech místech bylo dost těsno. Ostatně sami to můžete posoudit z výsledkové listiny. Díky všem za výbornou akci. Bossákovi děkuji, že přinesl hodnotné ceny a přivedl ochotné zapisovače výsledků.
Pár fotek:
http://picasaweb.google.cz/vigomat/Mode ... 4970265986
Skvadra soutěžících:
Zástupce hlavního sponzora předává první cenu:
Výsledková listina:
[/img]
Pár fotek:
http://picasaweb.google.cz/vigomat/Mode ... 4970265986
Skvadra soutěžících:
Zástupce hlavního sponzora předává první cenu:
Výsledková listina:
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Tak musim rict ze tohle kolo se opravdu povedlo. Nejvic se mi asi libily ty souboje o vteriny ve vysce 30m, to byl ten spravnej nervak
Tady je zaznam z mojeho vyskomeru =
Upozornil bych na ty "zuby" v motorovem stoupani = vypinal mi regl asi na pretizeni. Taky diky tomu jsem dosahloval pomerne chabych vysek na motor (krome 3. kola). A dalsi vymluva - az po soutezi jsem zjisitl, ze se mi za ty 3 roky uz dost odlepuje paska ktera tvorila panty kormidel. Takze pilotaz nebyla urcite tak jemna jak by mela byt. Ted uz je uplne jasne proc jsem tentokrat vyjimecne nevyhral
Jeste bych chtel ocenit Bossakuv stroj, inspirace Drelovou Suprou, pouziti "odpadniho" materialu, nizka vaha a velmi dobre letove vlastnosti. Parkrat, kdyz jsem spolecne krouzili v tesne blizkosti, jsem pozoroval, ze jeho model je podstatne klidnejsi i ve vetru a turbulencich, pritom plosne zatizeni mame zhruba stejne (mozna ja nepatrne vyssi??). Asi ma Boss delsi trup (klidnejsi let) a tenci profil (lepsi pronikavost)? Jen ten pudorys kridla se mi nelibi, jinak moc povedeny stroj.
Takze panove, za mesic, 5.cervna dopoledne, dalsi kolo.
Zbrojte, ladte, trenujte, nerozbijejte.
Tady je zaznam z mojeho vyskomeru =
Upozornil bych na ty "zuby" v motorovem stoupani = vypinal mi regl asi na pretizeni. Taky diky tomu jsem dosahloval pomerne chabych vysek na motor (krome 3. kola). A dalsi vymluva - az po soutezi jsem zjisitl, ze se mi za ty 3 roky uz dost odlepuje paska ktera tvorila panty kormidel. Takze pilotaz nebyla urcite tak jemna jak by mela byt. Ted uz je uplne jasne proc jsem tentokrat vyjimecne nevyhral
Jeste bych chtel ocenit Bossakuv stroj, inspirace Drelovou Suprou, pouziti "odpadniho" materialu, nizka vaha a velmi dobre letove vlastnosti. Parkrat, kdyz jsem spolecne krouzili v tesne blizkosti, jsem pozoroval, ze jeho model je podstatne klidnejsi i ve vetru a turbulencich, pritom plosne zatizeni mame zhruba stejne (mozna ja nepatrne vyssi??). Asi ma Boss delsi trup (klidnejsi let) a tenci profil (lepsi pronikavost)? Jen ten pudorys kridla se mi nelibi, jinak moc povedeny stroj.
Takze panove, za mesic, 5.cervna dopoledne, dalsi kolo.
Zbrojte, ladte, trenujte, nerozbijejte.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Abu napsal:
Ted uz je uplne jasne proc jsem tentokrat vyjimecne nevyhral
Ted je mi taky už uplně jasný proč jsem doposud,vyjma mé první učasti nad tebou nevyhrál,páč jsem lítal se 400kou a nikláčema-cca o 200g těžší ero než máš ty
Když výmluvy ,tak výmluvy
Jestli mě příště natrhneš příště zadek,tak mám ještě v záloze výkonější motor,oproti mému chabému HCSku s vrtulí z Easy glidera-plastovka
Ale ted vážně,stejně se rozhodovalo většinou v poslední fázi pár metru nad zemí a modely se výškově poměrně střídali,mě k vítězství nakonec pomohlo,že si Bossák cca 50m nad zemí,kdy byl jednoznačně o něco výš nežli já prolétl klesáškem a já tam měl nějakou tu nulku a udržel to ve vzduchu nakonec dýl.
ABU,je škoda,že se z tebe začíná stávat neplnohodnotný soupeř
Nnefunkční elektronika,rozpadající se model,ach jo,ach jo, 
Ted uz je uplne jasne proc jsem tentokrat vyjimecne nevyhral
Ted je mi taky už uplně jasný proč jsem doposud,vyjma mé první učasti nad tebou nevyhrál,páč jsem lítal se 400kou a nikláčema-cca o 200g těžší ero než máš ty
Jestli mě příště natrhneš příště zadek,tak mám ještě v záloze výkonější motor,oproti mému chabému HCSku s vrtulí z Easy glidera-plastovka
Ale ted vážně,stejně se rozhodovalo většinou v poslední fázi pár metru nad zemí a modely se výškově poměrně střídali,mě k vítězství nakonec pomohlo,že si Bossák cca 50m nad zemí,kdy byl jednoznačně o něco výš nežli já prolétl klesáškem a já tam měl nějakou tu nulku a udržel to ve vzduchu nakonec dýl.
ABU,je škoda,že se z tebe začíná stávat neplnohodnotný soupeř
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Koukam ze si uz nacnul svoji vyhru a to ti dodalo nemistne sebevedomi
Neboj, taky mam v zaloze silnejsi pohon (AXI), ale zatim zustane v supliku. Na vas dva mi bude stacit vymenit regl za 20ku a dat novou lepici pasku.
Ty souboje v bublinach tesne nad zemi me prave moc bavily, asi to zacnu trenovat, napriste!
Neboj, taky mam v zaloze silnejsi pohon (AXI), ale zatim zustane v supliku. Na vas dva mi bude stacit vymenit regl za 20ku a dat novou lepici pasku.
Ty souboje v bublinach tesne nad zemi me prave moc bavily, asi to zacnu trenovat, napriste!
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
No tak ona ta první cena byla po pravdě pro mě největším motorem soutěže
8 kusu Plzenského pivečka,to už stojí za nějakou tu námaho hledat bublinu
To je jiný kafe nežli nějakej Redbul,kterej jsem dostal někdy v lednu na závodech v hale,ten je pořád v lednici ,ale plzen už pomalu dochází,výborně se u pivka a alkoholu všeobecně lepí,člověk je pak takovej rozhodnější,co a jak udělat
PS:Hned po závodech,jsem se pustil do dodělávání Vlasova větroně a součastně předělávám z pátku darovaného pomláceného Foxe,produktivita práce ohromná, 1200 epoxyd míchám rovnou v plechovce a 24 hodinový proces vytvrzení urychluji v trobě cca 15 minut
Jen ty noční mě už nějak začínají zmáhat,včera jsem zase patlal do 2 do rána a pak si ještě pustil dvd Faithless,aby sousedi věděli že ještě žiju.Mimochodem naprosto jsem byl na měkko z klávesačky která drží tu kapelu vedle zpěváka pohromadě,já měl jednou v kapele učitelku z lidušky a to bylo peklo,všude přesně na doby-ovčáci,čtveráci
15 minut uběhlo,jdu stáhnout pouzdro na závaží z trubky a otevřít další pivo 
PS:Hned po závodech,jsem se pustil do dodělávání Vlasova větroně a součastně předělávám z pátku darovaného pomláceného Foxe,produktivita práce ohromná, 1200 epoxyd míchám rovnou v plechovce a 24 hodinový proces vytvrzení urychluji v trobě cca 15 minut