Depron Cup 2010 (Pravidla na 1 straně)

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#226 Příspěvek od Marcos »

sry za neucast, vcera vecer jsem to moc nezvlad :oops:
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#227 Příspěvek od BOSS8 »

Výsledkovou listinu má Vigo , vzvědavci tedy musí počkat až na ofiko zveřejnění výsledků. Pánové, ale byla to bitva strašlivá :lol: tentokrát štěstí řádně zamíchalo karty :wink: po posledním kole byl rozdíl prvních tří - jediný bod !!! Kua , to bylo fakt těsný, nějak to nemůžu rozdýchat :lol:

Děkuju všem zůčastněným závodníkům , zapisovateli výsledků Jaro Hudcovi a taky sponzorovi fa. EXPEDITORS ,která věnovala zajímavé ceny pro všechny účastníky. A pánubohu za krásné letové počasí :lol: .
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
Honelix
Kontaktovat uživatele:

#228 Příspěvek od Honelix »

Je to pravda... bylo to super, i kdyz jsem se na bednu nedostal :D ... Priste to chce ale o jeste nekoho vice. Cim vice nas bude, tim vetsi zabava :wink:
Hitec Eclipse 7 + ASSANMoje modely: http://www.rcalbum.com/index.php?sum=453&amod
pepin

#229 Příspěvek od pepin »

Dnes se to vážně povedlo,boje o umístění už začínají být opravdu těsné,hodně asi pomohl přechod na neproblémové střídáky a co se týče modelu,určitě je asi nejdál Bossák-filozofie VDC -co dum dal má fakt vymáknutou ,přitom je to ero pěkné,aerodynamicky čisté a vhodné-použitelné i na běžné létání-žádnej kostitřas kterýho sejme střet s mouchou :lol: Už se těším na další kolo.
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#230 Příspěvek od BOSS8 »

Honelix píše:Je to pravda... bylo to super, i kdyz jsem se na bednu nedostal :D ... Priste to chce ale o jeste nekoho vice. Cim vice nas bude, tim vetsi zabava :wink:

Honelix - z tebe bude jednou velký soupeř , éro máš dobrý a bojoval jsi statečně - časem se přidá i štěstí a bedna je tvá :wink:
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#231 Příspěvek od Vigo »

Dnes to tedy vyšlo docela dobře. Hlavně na prvních třech místech bylo dost těsno. Ostatně sami to můžete posoudit z výsledkové listiny. Díky všem za výbornou akci. Bossákovi děkuji, že přinesl hodnotné ceny a přivedl ochotné zapisovače výsledků.

Pár fotek:
http://picasaweb.google.cz/vigomat/Mode ... 4970265986

Skvadra soutěžících:
Obrázek

Zástupce hlavního sponzora předává první cenu:
Obrázek

Výsledková listina:
Obrázek[/img]
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#232 Příspěvek od Genagen »

Ted to vidim! Hnusna pojebana angina me pripravila o pekne sedme misto!
Luzr
Kontaktovat uživatele:

#233 Příspěvek od Luzr »

Vigo píše:Výsledková listina:
Obrázek[/img]

Ne ze by me to az tolik vadilo, ale korektni nick je "Luzr" :)
DAF
Kontaktovat uživatele:

#234 Příspěvek od DAF »

Dobrá, dnes jsem to projel na plné čáře. Už ale přemýšlím o nové konstrukci. Gratuluju vítězi Pepinovi, skláním se v hluboké úctě před jeho uměním, ale také uměním dalších.
P.S. Přístávací koridor Ruzyně asi nebude nejvodnější.
Hitec Aurora 9X
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#235 Příspěvek od BOSS8 »

TO:Abu
Vážil jsem dnes po závodě to křídlo - 198gr . Určitě by šlo touhle technologií
postavit ještě lehčí , počítám tak do 170 gr.
Abu
Kontaktovat uživatele:

#236 Příspěvek od Abu »

Tak musim rict ze tohle kolo se opravdu povedlo. Nejvic se mi asi libily ty souboje o vteriny ve vysce 30m, to byl ten spravnej nervak :D
Tady je zaznam z mojeho vyskomeru =
Obrázek
Upozornil bych na ty "zuby" v motorovem stoupani = vypinal mi regl asi na pretizeni. Taky diky tomu jsem dosahloval pomerne chabych vysek na motor (krome 3. kola). A dalsi vymluva - az po soutezi jsem zjisitl, ze se mi za ty 3 roky uz dost odlepuje paska ktera tvorila panty kormidel. Takze pilotaz nebyla urcite tak jemna jak by mela byt. Ted uz je uplne jasne proc jsem tentokrat vyjimecne nevyhral :wink:

Jeste bych chtel ocenit Bossakuv stroj, inspirace Drelovou Suprou, pouziti "odpadniho" materialu, nizka vaha a velmi dobre letove vlastnosti. Parkrat, kdyz jsem spolecne krouzili v tesne blizkosti, jsem pozoroval, ze jeho model je podstatne klidnejsi i ve vetru a turbulencich, pritom plosne zatizeni mame zhruba stejne (mozna ja nepatrne vyssi??). Asi ma Boss delsi trup (klidnejsi let) a tenci profil (lepsi pronikavost)? Jen ten pudorys kridla se mi nelibi, jinak moc povedeny stroj.

Takze panove, za mesic, 5.cervna dopoledne, dalsi kolo. :!:
Zbrojte, ladte, trenujte, nerozbijejte. :D
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
pepin

#237 Příspěvek od pepin »

Abu napsal:

Ted uz je uplne jasne proc jsem tentokrat vyjimecne nevyhral

Ted je mi taky už uplně jasný proč jsem doposud,vyjma mé první učasti nad tebou nevyhrál,páč jsem lítal se 400kou a nikláčema-cca o 200g těžší ero než máš ty :lol: Když výmluvy ,tak výmluvy :wink:

Jestli mě příště natrhneš příště zadek,tak mám ještě v záloze výkonější motor,oproti mému chabému HCSku s vrtulí z Easy glidera-plastovka :lol:

Ale ted vážně,stejně se rozhodovalo většinou v poslední fázi pár metru nad zemí a modely se výškově poměrně střídali,mě k vítězství nakonec pomohlo,že si Bossák cca 50m nad zemí,kdy byl jednoznačně o něco výš nežli já prolétl klesáškem a já tam měl nějakou tu nulku a udržel to ve vzduchu nakonec dýl.

ABU,je škoda,že se z tebe začíná stávat neplnohodnotný soupeř :lol: :lol: :lol: :lol: Nnefunkční elektronika,rozpadající se model,ach jo,ach jo, :twisted:
Abu
Kontaktovat uživatele:

#238 Příspěvek od Abu »

Koukam ze si uz nacnul svoji vyhru a to ti dodalo nemistne sebevedomi :D :D
Neboj, taky mam v zaloze silnejsi pohon (AXI), ale zatim zustane v supliku. Na vas dva mi bude stacit vymenit regl za 20ku a dat novou lepici pasku. :wink:

Ty souboje v bublinach tesne nad zemi me prave moc bavily, asi to zacnu trenovat, napriste!
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
pepin

#239 Příspěvek od pepin »

No tak ona ta první cena byla po pravdě pro mě největším motorem soutěže :lol: 8 kusu Plzenského pivečka,to už stojí za nějakou tu námaho hledat bublinu :lol: To je jiný kafe nežli nějakej Redbul,kterej jsem dostal někdy v lednu na závodech v hale,ten je pořád v lednici ,ale plzen už pomalu dochází,výborně se u pivka a alkoholu všeobecně lepí,člověk je pak takovej rozhodnější,co a jak udělat :lol:

PS:Hned po závodech,jsem se pustil do dodělávání Vlasova větroně a součastně předělávám z pátku darovaného pomláceného Foxe,produktivita práce ohromná, 1200 epoxyd míchám rovnou v plechovce a 24 hodinový proces vytvrzení urychluji v trobě cca 15 minut :lol: Jen ty noční mě už nějak začínají zmáhat,včera jsem zase patlal do 2 do rána a pak si ještě pustil dvd Faithless,aby sousedi věděli že ještě žiju.Mimochodem naprosto jsem byl na měkko z klávesačky která drží tu kapelu vedle zpěváka pohromadě,já měl jednou v kapele učitelku z lidušky a to bylo peklo,všude přesně na doby-ovčáci,čtveráci :evil: 15 minut uběhlo,jdu stáhnout pouzdro na závaží z trubky a otevřít další pivo :lol:
DAF
Kontaktovat uživatele:

#240 Příspěvek od DAF »

Abu píše:Takze panove, za mesic, 5.cervna dopoledne, dalsi kolo. :!: Zbrojte, ladte, trenujte, nerozbijejte. :D

Hakdežpak bude ta druhá bitva? Doufám, že v sestupové ose Ruzyně 8) .
Hitec Aurora 9X
Odpovědět

Zpět na „Budoucí“