Jak-55M
Re: Jak-55M
Netušil jsem,že nejvíc mi dá zabrat umístit do prostoru díly,které se nedotýkají.
A už vůbec nevím,kde bych ještě mohl odebrat materiál.

A už vůbec nevím,kde bych ještě mohl odebrat materiál.
To sa niekomu robí keď je taký šikovný. 
to ludicek
Tohle je druhý model,co už maluji v prostoru...konečně.
A těším se na EXTRA 330SC,Zlín Z-50L,P-51 D Mustang,Hawker Typhoon,....
no,zase jsem se nechal unýst
Tohle je druhý model,co už maluji v prostoru...konečně.
A těším se na EXTRA 330SC,Zlín Z-50L,P-51 D Mustang,Hawker Typhoon,....
no,zase jsem se nechal unýst
Pod dva metre rozpätia myslím kľudne.
...prednu trubku zrus,zadnu mozes skratit,ale podstatne je aby puzdro trubky bolo naviazane na nosnik.Stacia male zosilnenia pri koreni a konci trubky ale lepene na stojku nosnika.
Futaba T14SG VELOX 2,2 EXTRA EF 60` EPP RCF PA XR61 ARDEA
Prima,opravím to.Každý deko na ocase dolů bude sice dřina,ale jinak to nejde.
Dneska jsem válčil s kabinou,děs a hrůza,fobos a deimos,ani 8 pokus nebyl úspěšný,ale mýlit se donekonečna snad ani nejde
Jak se něco naučím špatně,tak to opakuji pořád dokola,ach jo.
hlavne nosník posuň dopredu aby sa dali spoľahlivo zalepiť pánty.
..hm,no jo, nosnik.Nazvime to , napr zadna stojina stabilizatoru.Do nej treba vyfrezovat fugy na panty a z druhej strany tam nalepime spalicky balzy..a tie panty tam potom zalepime.
Aha,tohle řešení pantů si musím poznamenat.Já se víc soustředil na snadné skládání.Ještě si musím nakreslit krabičky serv!
To BORO:
No nie zadná stojina ale zadný nosník pevnej časti VOP, ten zavadzia riadnemu zasunutiu pántov do stojiny, nosník musí ísť cca 1cm dopredu aby sa tam vôbec nejaký kúsok balzy ešte vôbec vošiel. Teraz je tam na zalepenie pántu hĺbka asi 5mm čo je zle.
No nie zadná stojina ale zadný nosník pevnej časti VOP, ten zavadzia riadnemu zasunutiu pántov do stojiny, nosník musí ísť cca 1cm dopredu aby sa tam vôbec nejaký kúsok balzy ešte vôbec vošiel. Teraz je tam na zalepenie pántu hĺbka asi 5mm čo je zle.
..pre Ludicka
Zadna stojka-nosnik
cca 10 mm od puzdra spojovacej rurky,aby bolo miesto na spaliky pre panty.A spojovaciu rurku pri koreni a na konci naviazat na nosnik-stojku,to je podstatne.
Zadna stojka-nosnik