Drondys píše:Takže se mohlo stát, že některá z položek, která se sice v objednávce jevila jako, že je skladem a reserved v reálu už skladem nebyla i když to v systému eshopu ani ve tvé objednávce vůbec nebylo poznat a zrovna čekali její brzké naskladnění a proto se položka v eshopu vůbec nezobrazila jako BK a bylo tam jen to zdržení při balení.
jasan chápu to, že zrovna v tu chvíli kdy je na skladě fyzicky volných 100 kosků se zrovna z celýho světa najde 101 zákazníků kteří v tu stejnou chvíli odkliknou to stejné zboží a dají platby paypal, ale i cestou kreditky a dalšími možnými způsoby co hk podporuje..pak eshop čeká na to až bankovní plugin zaznamená platbu a přiřadí ji k dané objednávce..v tu chvíli ještě zafunguje čekání na skutečné potvrzení platby, že dorazila na účet hk a v tu chvíli teprve se zadá zakázka do skladu kde ji vezme do ruky číňan co jako opička šplhá po regálech a hledá ten výrobek a nebo mají už elektronický sklad...nicméně se může stát, že mám smůlu a moje i když oprávněná objednávka ale prostě mašinerií bank opožděná platba na účet hk se opozdí o milisekundu po 100 zákazníkovi a já jsem prostě ten 101 pro kterého je ve skladě už -1 kusů...no a skladové množství se aktualizuje průchodem objednávky do skladu..tedy když sklad obdrží objednávku na vyskladnění tak se dané výrobky odečtou...mohli by mít uvedené skutečné počty a na 10+..klidně ať je uvedeno 10.125...skladová logistika je moje parketa....