hadrák píše:Rozhodně mám víc drona než ptáááka od Pelikááána.Ptáka si občas proletím na kiteboardingu.
No mi by dron,kdybych ho otočil přední kamerou k sobě(Home lock?-ale neznám,nepoužívám) a přitáhl levý knipl k sobě,tak poletí dozadu v širé lány.No ale věřím,že to tak teda funguje(teda při tom zamknutí třeba obráceně).
Ale nechtěli by jste se vrátit k tématu?Což jsem se já ve vztahu vypadnutí vysílačky z rukou-baterky ven,nebo nevolno právě o převzetí kontroly zmínil.
Vzhledem k tomu, že cituješ mě

, tak to beru, že jsou to nějaké reakce na mě :
- diskuzi o "dronu ano či ne", jsem s Tebou nevedl já, asi by jsi to měl pořádně číst, máš to nějak popletené
- pokud si pamatuji, ty sám máš P1 převlečeného za něco jiného, a já nic takového jako "
ptáááka od Pelikááána" nemám, a hlavně netuším, proč si tu neustále vylejváš ty své averze bez hlavy a paty, založ si na to své vlákno
- letové režimy
HomeLock a
CourseLock jsou standardní IOC funkce jednotky NAZA, a píše se o nich mj. na str. 9 Phantom manuálu a zná je každý NAZA pilot (tzn. i Phantomáři), z tvé neznalosti je jasné, proč tady šíříš nesmysly o tom, že "...
místní diskutéři RTH používají na zjištění směru letu(kde je předek?)..."

. A věřit můžeš či nemusíš, hlavně se to nauč, ať někoho nezraníš, asi to byla spíše tvá vlastní zkušenost, tady nikdo nic takového hloupého nenapsal...
- a nakonec "...
Ale nechtěli by jste se vrátit k tématu?..." - kdyby jsi to napsal v první osobě, tak to celkem chápu, ale nezačal jsi to náhodou ty sám
tou svou poznámkou ?
graup15 píše:On jde na ptáka od Pelikána (Phantom)..zvednout výšku návratu v RTH na víc než 20m? V Naze V2 je fix 20m a šmitec.
Nezapomeň Dalibore, že P2ka mám modifikovanou NAZA M V2 jednotku se spoustou funkcí navíc, oproti běžné NAZA V2. Je tam hlavně navíc podpora smart baterie (vc. rozšíření pro iOSD), zakázané zony, geofence a to nové řízení návratové výšky s ohledem na stav baterie, jak píše Anton -
@Salamander (tam si ale nejsem jistý, jestli to standardní V2ka taky již nemá), rozšířená konfigurace Zenmuse BL gimbalu, a nějaké další věci....