WILD HAWK

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#256 Příspěvek od Nakadah »

Me stal Wilda se tremi packy a 3k vysilackou 2500 :) k tomu nabijecku za 800, zdroj 12V sem si udelal doma z ATX a origo regulator sem si sam upravil. Zase tak draze to nevyjde, kdyz mas stesti na kup :)

Zrovna tady Wildu lepim po havarii, a akorat se mi podarilo opet odrovnat regler JES020. Zkrizily se mi narychlo sletovany vodice k motoru a .... konec. Jen smrad. Pritom pri pretizeni se dycky regler odpojil. Nechapu...

Tak me zas ceka vylet do Priboru a penezenka bude o 150Kc lehci. Nak
MZ

#257 Příspěvek od MZ »

Mohl bys mi dát odkaz na nabíječku jakou máš? Já zatim našel solidní shark 10, ta stojí 2000

a ten regulátor jes 020 je kolem 800, kde ho mají za 150? Taky jsem četl, že ten orig za moc nestojí, tak už jsem koukal po novém. Je pravidlem že odejde a mám ho taky hned objednat, nebo něco vydrží a počkat až se odporoučí?
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#258 Příspěvek od Nakadah »

http://www.ges.cz/?page=index&of=3&gcat ... ES10900020
Mam tady ten jednoduchy nabijec Ni-xx ale funguje spolehlive. Az si dosetrim 3000 tak si poridim Shark 20 LiFe a koupim si nejaky A123 clanky. Li-xx clanky sem nejak zatim neobjevil :D ty plastopytliky me desi...

Vim ze novy JES020 stoji 800, ale za opravu v JETI si reknou 150. Uz sem tam jednou byl :D nak
robotmz

#259 Příspěvek od robotmz »

regulator tam nechaj povodny, ale co by si mal urobit, je ten maly vypinac vyhodit a napevno to spojit. mne konkretne s tym malickym vypinacom trhalo servami aj motorom, a ked sme kontakty prepojili natvrdo /stejne mas este pojistku na roztocenie motora takze ho ani moc netreba/ tak to robit prestalo...

ps: musim pozriet tu nabijacku ale mne jeden modelar hovoril ze nabijat mam 4 hodiny podla udajov z nabijacky, a tak to aj sedi s postupnym zahrievanim, nakolko po 2 hodinach su baterky uplne studene, az ku konci sa zacinaju zahrievat...
JM

#260 Příspěvek od JM »

Nakadah píše:http://www.ges.cz/?page=index&of=3&gcat=XK64&inc=detail&gesid=GES10900020
Mam tady ten jednoduchy nabijec Ni-xx ale funguje spolehlive. Az si dosetrim 3000 tak si poridim Shark 20 LiFe a koupim si nejaky A123 clanky.

Jestli chceš nabíječku kolem 3000 Kč, tak zkus popřemejšlet o koupi v zahraničí. Mě včera z USA dorazil fungl nový Hyperion EOS1210i včetně balanceru LBA10-A123+dataport+net kabel+drobný dárek za 3170 Kč. Trefil jsem akci že byla sleva+poštovný zdarma, clo žádný nebylo-chce to hledat a nebát se objednat z ciziny...:wink:
Byl to tenhle obchod: http://www.b-p-p.com/categories.php
ladik

létající stařík

#261 Příspěvek od ladik »

Zdravim pánové,asi jsem se musel hodně praštit do hlavy když na 49 letá kolena jsem se zbláznil a zakoupil jsem wildu.nemám ani kouska zodpovědnosti protože jsem držel vysílač ještě za totáče a to jsem ovládal pouze rc plachetnici...... :? těd mám nahrubo postaveného wildu a chci vzlétnout k oblakům 8O pročítám toto forum a jsem z toho čím dál tím víc zmatený....Chlapi pomozte staříkovi a pokuste se někdo prosím moooc shrnout do kostky co je potřeba aby bylo možné bez problémů brázdit oblaka s tímto strojem :) popřípadě co je potřeba dokoupit pro lepší---bezproblémový provoz tzn.názvy nabíječek serv vrtulí atd. jáááá vím řikáte si co votravuje stařec když to neumí a nezná at nelítá ale ja bych se moc rád dotkl oblakůůů :D tak dík za jakoukoliv odpověd
Ladík
georg
Kontaktovat uživatele:

#262 Příspěvek od georg »

Tak si hlavně napiš kde bydlíš, pak určitě ti kluci poradí, bacha na těžiště. Já co jsem zalítaval tak pohoda, lítal dobře, možná trošku zvětšit směrovku časem.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
safi

Re: létající stařík

#263 Příspěvek od safi »

ladik píše:Zdravim pánové,asi jsem se musel hodně praštit do hlavy když na 49 letá kolena jsem se zbláznil a zakoupil jsem wildu.nemám ani kouska zodpovědnosti protože jsem držel vysílač ještě za totáče a to jsem ovládal pouze rc plachetnici...... :? těd mám nahrubo postaveného wildu a chci vzlétnout k oblakům 8O pročítám toto forum a jsem z toho čím dál tím víc zmatený....Chlapi pomozte staříkovi a pokuste se někdo prosím moooc shrnout do kostky co je potřeba aby bylo možné bez problémů brázdit oblaka s tímto strojem :) popřípadě co je potřeba dokoupit pro lepší---bezproblémový provoz tzn.názvy nabíječek serv vrtulí atd. jáááá vím řikáte si co votravuje stařec když to neumí a nezná at nelítá ale ja bych se moc rád dotkl oblakůůů :D tak dík za jakoukoliv odpověd
Ladík

Skus napsat do vyhledavače wildhavk a najdeš tu snad vše co potřebuješ hlavně pozor na to těžiště většinou je moc vzadu řežem tu přepažku u baterek a posouváme je asi o 1.5-2 cm dopředu těžiště asi tam co je ta uhlíková trubka v křídlech jinak většinou pohoda,maš 3 kanál nebo 4.
wildhawk, stryker ,stryker 2 ,SU 31
ladik

#264 Příspěvek od ladik »

jsem z frýdku místku ani nevím kde se tu lítá mám čtyřkanál ted jsem přišel z práce tak jsem skouknul trup zdá se že není nějak moc zkroucený chtěl bych nějakou jinou nabíječku ale né moc drahou stačí když se sama vypne po nabití a jak se řeší nabíjení v autě? a co lepší akumulátory? uuuf to je otázek co jsem doopravdy laik v tomto ta technika hodně pokročila :roll:
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#265 Příspěvek od Nakadah »

ladik>sem ostravak a kazdy vikend se pohybuju v okoli Frydlantu. Pokud mas v nedeli odpoledne cas, muzu tveho Wildu omrknout a taky muzem probrat ty tvoje dotazy. Letadla mam sebou tak pokud bude slusny pocasi muzem i politat. Nak
wh
Kontaktovat uživatele:

#266 Příspěvek od wh »

ladiku, KLÍDEK!! :D jsem ročník 1959 a poletovat jsem začal vloni s mým dneska 13tiletým synkem,nejdřív jsem mu dělal technické zajištění a vozil ho na letiště a teď už mě to drží taky,mám taky Wildu,je to hodný éro a už si ode mě nechalo dost líbit,..a teď jsem ještě ke všemu zblbnul a dal jsem se na heli... :roll: :lol: :roll: myslím že není důležitý kdy se začne,vždycky se najde nějaký ochotný človíček který rád poradí,chce to nestydět se zeptat.
Ten zážitek když jsi potom pánem svého stroje za to STOJÍ!!
Takže hodně šťastných vzletů i přistání,dědku!! :lol:
Hitec Eclipse / Palík 2,4 GHz/MZK moje smečka: http://braun1.webgarden.cz/hangar
ladik

#267 Příspěvek od ladik »

pro.... Nakadaha ....bohužel, jsem masér na olešné a v neděli makam až do 20 hodiny jestli se chodíš koupat nebo do sauny do aquaparku tak se stav na masáž a proberem co je potřeba nabízím masáž za rady :) bydlím tady teprve dva roky a mezi modelářskou brandží nemám žádné přátele :?
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#268 Příspěvek od Nakadah »

ladik> tak to uz bohuzel budu tou dobou zpet v Ostrave. Ale muzeme se domluvit na jindy, v tom bych nevidel problem. Ono je porad lepsi 1x ukazat nez 10x napsat...Nak
ladik

odpověd

#269 Příspěvek od ladik »

Pro nakadaha....makám na olešne od čtvrtka do nedele od 14 do 20 hod tak kdyby si mel cestu tak se zastavav a podebatíme
Alios

#270 Příspěvek od Alios »

Ahoj, myslíte že je lepší koupit Wild Hawka a vylepšit ho(těžiště...) nebo koupit Easy Stara bez RC(1870 Kč) a vybavit ho, jak je třeba?
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“