WILD HAWK

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Odpovědět
Zpráva
Autor
tomasfuk

WILD HAWK

#1 Příspěvek od tomasfuk »

MakoBear
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od MakoBear »

na prvni pohled easy star- pokud je to dobra kopie tak idealnejsiho na zacatek není , sice to moc wild nebude, ale o to jde :-)
rcamok
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od rcamok »

s kamarádem jsme ho testovali a létá super :D.
Zálet probíhal ve větru 6m/s ,jenom bych doporučil tam dodělat křidýlka
:idea:
tomasfuk

#4 Příspěvek od tomasfuk »

Díky za informace,jsem napůl rozhodnutý. Ještě je ve hře Bellanca,ale podle různých diskuzí je docela poruchová a hlavně křehká.Proti ní by měl tento model z EPP být docela držák,ne? :idea:
hitman

#5 Příspěvek od hitman »

Jo vypadá dobře...Pro začátečníka je tam ivelké plus vrtule vzadu(tlačná), určitě je EPP lepší než nějaký polystyren nebo z čeho je Bellanca...EPP=Extra Pro Pitomce, neber to osobně, sám s tímto materiálem taky lítám... :lol:
--------support park- & 3D slow- flyer--------
franc258
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od franc258 »

tomasfuk: až si vybereš tak dej vědět. Shánim nějaký rc set pro kámoše, tak možná tenhle...
tomasfuk

#7 Příspěvek od tomasfuk »

Vybral jsem tedy tenhle,měl by přijít do pátku.Potom napíšu jak vypadá.Jsem sám zvědav.
bida
Kontaktovat uživatele:

Re: WILD HAWK

#8 Příspěvek od bida »

tomasfuk píše:Znáte někdo toto letadlo http://www.jr-models.cz/index.php?PHPSESSID=bad5fffe4fafbedde7144c06b38f2be1&desktop_back=eshop&action_back=&id_back=&desktop=eshop&action=zbozi_detail&id=710 ocenil bych názor,chci ho koupit dceři na začátek.Díky za odpovědi
již ho tedy mám prověřené.Potřeboval jsem náhradu za oblíbený Wing Dragon.Už jsem byl smutnej a najednou jsem našel Wildu (Wild Hawk).koupil jsem jej a v sobotu otestoval.Napřed jsem jej složil,po té vložil nabitý aku ,zapnul vysílač,vypínač na éru a ono nic,oblil mne pot...ale závadu jsem rychle našel,výrobce nainstaloval nevhodný vypínač .Má jen jednoduché provedení a nemá jak je obviklé u jiných výrobců zvojené kontakty,proto jsem jej vyředil z činnosti jeho odštípnutím a volé vodiče jsem skroutil a propájej a zaizoloval.Po té jsem zkontroloval jako obvikle nagativy na křídlech,levé bylo téměř rovné,pravé mělo negativ 2-3mm.Jednoduše jsem levé násilím po celém rozpětí překroutil aby to bylo stejné.Po té jsem prověřil výchylky kormidel(vidličky na středních dírkách),a éro proti slabému větru(2-3m/s) vrhnul éro.letělo rovně s rozumném stoupání...plyn stačí pro hor.let tak na 20-30%.přidávání plynu éro neurychlovalo,jen to zbytečné papalo.Zdálo se mi že je zbytečně cytlivé na výškovku..tudíž další let bude malinko s aku dopředu cca 5mm a vidličku dám na krajní dírku aby se výchylka zmenšila.Po 10 minutách mě začla býz zima...začal jsem prosit ať dojdou aku...asi jsem prosil málo..přistál jsem po 22minutách....Co říci..lítá to ,je to hodné,vyrží to velmi dlouho na číňana.ve vzduchu..popisované mouchy tak hrozné vzhledem k tomu co to umí jsou podle mne zanedbatelné...i když ten vypínač...ale jsme přece šikovní..i ten vysílač se mi líbí,peržektně se drží v rukou...
jakas
Kontaktovat uživatele:

Video

#9 Příspěvek od jakas »

Kdyztak jsem objevil video letu wildika takze se muyete podivat

Kód: Vybrat vše

http://video.google.com/videoplay?docid=6712601556341514723&q=wild+hawk
tomasfuk

#10 Příspěvek od tomasfuk »

Ještě jsem neměl příležitost vyzkoušet toho svého Wildu,jakmile se udělá hezky udělám nějaké video a napíšu svůj názor na tento stroj.Jinsk díky za video
MadMack

#11 Příspěvek od MadMack »

Wild Hawka mam od ledna jako sve uplne prvni a zatim jedine letadlo. Kdyby vas cokoli k nemu zajimalo, rad zodpovim. Mozna se tim vyvarujete mych zacatecnickych chyb a bude vase letadlo vypadat hezceji nez moje - po nekolika opravach lepici paskou vypada jak vytazene z popelnice :D. M.
penguin

Wild Hawk

#12 Příspěvek od penguin »

To já jsem Wildu (nebo Widle?) koupil asi před měsícem, sestavil a hned šel lítat.
I když nejsem žádný začátečník (lítám několik letadel), tak se musím přiznat, byla to katastrofa. Wilda houpal až hamba, nechtěl se vůbec rozjet proti větru cca 2-3m/s. , ale hlavně po náklonu se vůbec nechtěl rovnat a musel jsem kontrovat plnou směrovkou. Až jsem jeden náklon přetáhl tak, že wilda šel po křídle na čumák.
Teprve tento trpký začátek mě donutil pořádně se zaměřit na model a našel jsem brutální nedostatky:
- překroucený trup modelu (překroutil jsem z5)
- nedostatečně pevné uchycení křídel, výškovky a směrovky (vyřešil vteřiňák)
- brutálně posunuté těžiště!!! (posunul jsem aku o cca 2,5cm dopředu)

Po těchto opravách jsem šel do vzduchu znovu a... Wilda lítá naprosto parádně, stoupá na půl plynu, klouže bez motoru bez zjevného klesání no a po 30ti. minutách jsem si přistál, protože mě to už nebavilo.
Dále jsem na čumák přilepil FlyOneCam kameru a mám natočené dva lety nad rodnou vískou.

Takže to uzavřu: Nechoďte lítat s Wildou bez důkladné kontroly všeho. Číňan prostě není Multiplex, ale o tom ta cena asi je.

Penguin
;-) -= Penguin nelítá =- ;-)
-----------------------------------
- EasyGlider s foťákem
- Mustang od ŠAD
- Networ dvouploch akrobat.
rcamok
Kontaktovat uživatele:

Re: Wild Hawk

#13 Příspěvek od rcamok »

penguin píše:- brutálně posunuté těžiště!!! (posunul jsem aku o cca 2,5cm dopředu)

Mám jen otázku ktomu co jsi napsal.
Kam jsi posouval ty baterky,když mají být v čumáku???
penguin

WildHawk

#14 Příspěvek od penguin »

Baterky jsou uložený v loži z EPP. Přední vlnku tohoto lože jsem vypálil trafopájkou, baterku posunul tak, abych měl těžiště v místě výstuhy křídla a nové uchycení baterky jsem udělal lepící pistolí.
Pokud bude zájem, tak to vyfotím a pošlu.

Později jsem zjistil, že to bylo správné rozhodnutí také proto, že nedávno vyšel článek o WH v časáku RCmodely a tam mu tester dovážil 50g. do čumáku!
;-) -= Penguin nelítá =- ;-)
-----------------------------------
- EasyGlider s foťákem
- Mustang od ŠAD
- Networ dvouploch akrobat.
kacers

Re: WildHawk

#15 Příspěvek od kacers »

penguin píše:Baterky jsou uložený v loži z EPP. Přední vlnku tohoto lože jsem vypálil trafopájkou, baterku posunul tak, abych měl těžiště v místě výstuhy křídla a nové uchycení baterky jsem udělal lepící pistolí.
Pokud bude zájem, tak to vyfotím a pošlu.

Později jsem zjistil, že to bylo správné rozhodnutí také proto, že nedávno vyšel článek o WH v časáku RCmodely a tam mu tester dovážil 50g. do čumáku!

Ahoj, jak jsi rikal, ze bys to vyfotil a poslal to, tak mohl bys mi to prosim poslat na kacers@seznam.cz ?? taky jsem to dovazoval, ale pouzil jsem zavazi o hmotnosti cca 50g.. predni vlnku jsem take odriznul a baterky jsem dal na suchy zip, takze drzi docela dobre, akorat si rikam, ze kdyz to jde udelat bez toho zavazicka, tak je docela skoda abych mel model o tech par gramu tezsi:-) tak kdyz budes mit cas a chut, tak to prosim vyfot a posli mi to.. jde mi o to, jak jsi tam uedelal to nove loze.. diky moc
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“