Blade mCPX II - tuning, upgrady
Re: Blade mCPX II - tuning, upgrady
Ja tedy nechci nejak rejpat nebo tak, ale 9 letu mi neprijde zas tak moc. 
Blade mSR, Blade mCPX 2, Mini Titan E325 SE, Radian
Phoenix v.4.0.m
Spectrum DX8
Phoenix v.4.0.m
Spectrum DX8
tak tys to teda zabil

Mno lidi nehádejme se, osobně mám taky pocit že na po přechodu na cykliku RKH z orig plastové,na které jsem měl vůle v ložisku se vrťas chová o mnoho lépe. Možná je to jen můj subjektivní pocit kterým si jen chci zdůvodnit a podpořit mou investici, ale třeba taky ne. Každopádně se RKH cyklika vyplatí už jen kvůli své odolnosti oproti orig plastové..
Mno lidi nehádejme se, osobně mám taky pocit že na po přechodu na cykliku RKH z orig plastové,na které jsem měl vůle v ložisku se vrťas chová o mnoho lépe. Možná je to jen můj subjektivní pocit kterým si jen chci zdůvodnit a podpořit mou investici, ale třeba taky ne. Každopádně se RKH cyklika vyplatí už jen kvůli své odolnosti oproti orig plastové..
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Dino A píše:Ja tedy nechci nejak rejpat nebo tak, ale 9 letu mi neprijde zas tak moc.
Že je ta ciklika odolnější o tom žádná. Ale to je tak vše. Pokud bych pociťoval nějaké prodlevy, tak bych to řekl. Ale je to přesný jak hodinky, takže nemám potřebu nic měnit.
přesně kovová cyklika je snad jediný užitečný a možná i rozumný tuning který se vyplatíbuki píše:Že je ta ciklika odolnější o tom žádná. Ale to je tak vše. Pokud bych pociťoval nějaké prodlevy, tak bych to řekl. Ale je to přesný jak hodinky, takže nemám potřebu nic měnit.
rotorová hlava taky, tu už jsem taky rozštípal 
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
No to se potom nediví
m.
to víš pár set let letů se musí nějak na tom prckovi projevit a je fakt, že se sřídákem jsou už ty rány v invertu o nečem jiném 
Tak ať to lítá.
spadne??seltino píše:to víš pár set let letů se musí nějak na tom prckovi projevit a je fakt, že se sřídákem jsou už ty rány v invertu o nečem jiném
Dneska sem se nudil , tak sem vyrobil nahradu za rozštipany originalni podvozek.
Je to z uhlikovych tyči 2.5mm držak baterie uhlikova pasnice 0,8mm a zaklad pasnice 2mm
Vaha 4g
[album]642[/album]
Je to z uhlikovych tyči 2.5mm držak baterie uhlikova pasnice 0,8mm a zaklad pasnice 2mm
Vaha 4g
[album]642[/album]
Pěkné
. Jakým způsobem ti to drží ke kostře? Máš tam nějaké kolíky?
Já jsem nad tím taky seděl ... myslel, myslel a nic nevymyslel
. Tak jsem zlomený kolík opravil stejně jako u předchozích podvozků - vrtákem 0.6mm do kolíku i podvozku (skoro skrz) a pak použil ten vrták a zafixoval sekundovým. Drží to dobře
.
Já jsem nad tím taky seděl ... myslel, myslel a nic nevymyslel
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
RadekCe píše:Pěkné. Jakým způsobem ti to drží ke kostře? Máš tam nějaké kolíky?
Já jsem nad tím taky seděl ... myslel, myslel a nic nevymyslel. Tak jsem zlomený kolík opravil stejně jako u předchozích podvozků - vrtákem 0.6mm do kolíku i podvozku (skoro skrz) a pak použil ten vrták a zafixoval sekundovým. Drží to dobře
.
Mam tam uhlikovou tyč normalně do kostry , podvozek provrtany a tyč prostrčena do podvozku tam zalepena sekunďakem a cele zalite epoxidem.
Zatim 2 pady a drži , zvažuju že si z duralu utočim kulatinku a tu navařim na pasnici kterou přidělam na podvozek.
Ja si myslim že když ten čep upadne neni to na škodu je to deformačni zona, lepši než kdyby praskla kostra .
Omlouvám se, divil bych se kdyby to tu někde už nešlo, ale jaksi nemohu najít.
Neporadí někdo kde sehnat samice ke konektorům, které jsou u baterií k mcpx ??
např. DUREMAX Power LiPol 300mAh 1S1P 3,7V 30C/9A
(Z těch šňůr za 149,- se mi to jaksi stříhat nechce)
Díky
Neporadí někdo kde sehnat samice ke konektorům, které jsou u baterií k mcpx ??
např. DUREMAX Power LiPol 300mAh 1S1P 3,7V 30C/9A
(Z těch šňůr za 149,- se mi to jaksi stříhat nechce)
Díky
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG