Nyní mě čeká se s tím pořádně seznámit
Tedy ještě budu muset pořídit tu GoPro, teprve pak to bud plnohodnotné.
Jen by mě zajímalo, není někdo tady v Praze také s F305kou, nejlépe Praha 10, 4, někdo kdo chodí někde v okolí lítat?
Petr_K píše:Tak jsem neodolal a dnes jsem pořídil DJI F305 Phantom + FPV. Původně jsem chtěl čekat na F306, ale nakonec jsem nevydržel![]()
Nyní mě čeká se s tím pořádně seznámit![]()
Tedy ještě budu muset pořídit tu GoPro, teprve pak to bud plnohodnotné.
Jen by mě zajímalo, není někdo tady v Praze také s F305kou, nejlépe Praha 10, 4, někdo kdo chodí někde v okolí lítat?
Marek_Km píše:Proč to neprodáš vcelku? To použiješ jen Nazu?
Marek_Km píše:Ceny padají úměrně počtu prodejů a kusů, které plní inzeráty. Do čeho to půjde? Discovery? Nebo něco jiného?
Já mám obdobný Boscam s 200mW, a mám ho instalovaný ve smršťovačce od počátku instalace, tzn. již rok, přichycený Velcro páskem na smršťovačce v místě na chladiče FPV vysílače, a přepásaný ještě pojistnou gumičkou. Myslím, že za letu je dostatečně ofukován a tak chlazen, jak proudem vzduchu od pohybu letadla, tak od zadních vrtulí.salamander píše:Páni na mojej P2 mám tento FPV vysielač...400mw...ale nie je v zmršťovačke , kdesi som čítal že sa hreje . Mám ho nalepený bokom za chladič na spodok P2 ,ten je dosť masívny, ale nedá mi to pokoja že ostatné vysielače sú v zmršťovačke a prichytené na placato čo aj lepšie vypadá . Neviem či to niekto už riešil...
Vítej v klubu Peťohravec píše:už se těším až bude můj.... Dnes mi poslala mail pošta, došel Marco Polo, tak to chtějí vše zdokladovat...
monitor ještě právěže nedošel a přitom adaptér je víc kal týden doma - pbjednáváno o den později....hravec píše:...Jinak FPV zatím nic a je divné že adapter je už víc jak týden doma...