airkid píše:jsou tady taky nějaký ženský co jsou taky zasaženy touto modelářskou mánií? Ať už jenom lítání, stavění nebo jenom tak...
Jááá
airkid píše:jsou tady taky nějaký ženský co jsou taky zasaženy touto modelářskou mánií? Ať už jenom lítání, stavění nebo jenom tak...
xsukk píše:Začala jsem s tím před dvěma měsíci. Postavila jsem EasyStara a Cessnu 480.
xsukk píše:Začala jsem s tím před dvěma měsíci. Postavila jsem EasyStara a Cessnu 480. Zatím ale nemám odvahu jít lítat a tak trénuju na simulátoru
Jak ses k tomu dostala?Koukám že ženský v tomhle koníčku jsou fak hodně ojedinělý
A co ty?
Jiri píše:Praha západ - přijď někdy na letiště Sobínka (http://www.sobinka.cz )
Jiri píše:Ano, to je fakt, + ještě 16 hodin na brigádách. Protihodnotou za to je nová stometrová asfaltová dráha pro motoráky a jety, pravidelně sekaný trávník na ploše pro ostatní, prostor pro diváky, auta a zázemí oddělený plotem, prima parta, dost lidí ochotmých poradit. Pokud byste potřebovali třeba pouze pomoct se záletem, určitě by vám někdo pomohl - dívce zejména, na pravidelné létání to chce licenci.
Mc_Green píše:a jak to tam na letišti probíhá koukal jsem na ty stránky a je tam docela vysoký roční poplatek.
vitousek píše:Tak to si tedy nemyslím. Nikdo nevidí ( nechce vidět ) tu spoustu práce okolo a ani s tímto poplatkem se bojím to nepokryje reálné náklady....
Mc_Green píše: Kdyby tam byla možnost třeba zaplatit 100 kč na den tak bych se tam párkrát ukázal.