Nevím, nevím, všiml jsi si barvy hlavní LED na té zklonované baterii ?texmur píše:Tak se možná dočkáme laciných baterií na P2:
DJI - F305, F306, F308 Phantom 2
- gardenroute
Re: DJI - F305 Phantom 2 RC set kvadrokoptéry 2.4GHz s H3-2D
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
[/quote]Nevím, nevím, všiml jsi si barvy hlavní LED na té zklonované baterii ?[/quote]
Co je špatného na barvě LED?
Co je špatného na barvě LED?
Phantom 4, ipad air2 cellular, tracker RF V16
- gardenroute
Nemá být zelená, pokud je OK ? Ale to jsou asi jen ty v řadě...texmur píše:Co je špatného na barvě LED?
Už jsi zkoušel to přeměření Tvého letového času s tou AUW 1400 g, jak jsi uváděl, že dáš 23 minut ? Dal jsi to znovu ?
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Barvy na P2 jsou takto ok. Jinak zatím jsem test neopakoval a jak jsem psal o pár stránek dříve AUW tehdy byla o cca 75g méně nebot tam nebyl tracker. Baterie byla těsně po sundání z nabijece a v asistentovi jsem měl nějak snížena varování ale už bohužel nevím jak nebot se mi to vynulovalo když jsem zkoušel Phantom mód. Jen si pamatuji ze druha pujčená baterie dala tehdy cca 16.5min a ta moje do automat. přistání něco přes 22min. Zatím mi i čas a počasí nedovolili znovu letat...
dovolím si sem dát odkaz na WATERBUOY, abych netvořil duplicitní příspěvěk http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=131&t=64638&p=1109940#p1109940
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
Re: DJI - F306 Phantom 2 RC set kvadrokoptéry 2.4GHz s H3-3D
http://youtu.be/oHKn4yt9df8 (vložení videa youtube nefunguje
)
pěkné video a kupodivu změna těžiště P2 a to dost významná, nemá vliv na letové vlastnosti...
pěkné video a kupodivu změna těžiště P2 a to dost významná, nemá vliv na letové vlastnosti...
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
-
Petr_K
- Kontaktovat uživatele:
Re: DJI - F306 Phantom 2 RC set kvadrokoptéry 2.4GHz s H3-3D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oHKn4yt9df8[/youtube]
Proč by to nešlo vložit?
Proč by to nešlo vložit?
Kód: Vybrat vše
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oHKn4yt9df8[/youtube]Re: DJI - F305 Phantom 2 RC set kvadrokoptéry 2.4GHz s H3-2D
Zdravím vás Rcčkári,
Tak som zakúpil Phantoma 2 + H3-3D a FPV Setom ...
Chcem sa vás spýtať, ako sa o Phantoma starať a veci okolo toho ...
Určite chcem aby mi môj Phantom vydržal čo najdlhšie, preto sa pýtam na nejaké rady tipu keď okolo vrtúl je hmyz atď ...
Ďalej sa chcem spýtať či mi odporúčate na Phantomovi vymeniť (Čítal som že niektoré diely sa dajú vymeniť za lepšie) ...
A možno aj nejaké tipy na prvé lietanie
... Obchodník mi ukazoval základne veci a zajtra plánujem prvý let samozrejme na veľmi otvorenom priestranstve
...
Kupoval som to aj na prácu (dokážem to využiť) a čítam síce fóra sledujem videá ale už viac krát sa mi osvedčilo že pár tipov od ľudí čo s tým žijú dlhšie nezaškodí
...
Budem vdačný za každú radu
Prajem pekný zvyšok večera !
Tak som zakúpil Phantoma 2 + H3-3D a FPV Setom ...
Určite chcem aby mi môj Phantom vydržal čo najdlhšie, preto sa pýtam na nejaké rady tipu keď okolo vrtúl je hmyz atď ...
Ďalej sa chcem spýtať či mi odporúčate na Phantomovi vymeniť (Čítal som že niektoré diely sa dajú vymeniť za lepšie) ...
A možno aj nejaké tipy na prvé lietanie
Kupoval som to aj na prácu (dokážem to využiť) a čítam síce fóra sledujem videá ale už viac krát sa mi osvedčilo že pár tipov od ľudí čo s tým žijú dlhšie nezaškodí
Budem vdačný za každú radu
Prajem pekný zvyšok večera !
-
salamander
Fansox:obávám se že budeš mít větší starosti než Hmyz kolem vrtúl
doporučuji pročíst před letem toto fórum a pak se ptát na ev. nejasnosti
doporučuji pročíst před letem toto fórum a pak se ptát na ev. nejasnosti
Naposledy upravil(a) texmur dne sob 03.05.2014 11:22, celkem upraveno 1 x.
Fansox píše:...
A možno aj nejaké tipy na prvé lietanie...
Předpokládám, že jsi úplný začátečník. Tak především : studovat, studovat a studovat. Je toho moc , co musíš umět když to chceš provozovat dlouho a úspěšně. Pro začátek: nabít baterku , sundat gimbal , nestarat se prozatím o FPV, jakoby tam nebylo. A hlavně, před prvním letem se nauč aspoň trochu létat na nějakém simulátoru.Téměř jistě to ušetří peníze. Nelétej od sebe daleko
Hmyz ani nějaké upgrady neřeš, vše funguje a než se naučíš létat, na vše přijdeš .
Protože je venku hnusně a létat se nedá, tak jsem alespoň customizoval ptáka a nasadil mu nový hliníkový kryt. Původně jsem pruhy na přední ramena dávat nechtěl ale šestiletá dcerka rozhodla že ty růžový tam prostě musí být. No však ono to s nimi taky poletí
a alespoň vypadá trochu netuctově...
Fansox: Rad je zde popsáno mnoho a nezapomeň kalibrovat ....... aby se pak někde neobjevil smutný inzerát jako tento např. http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/568646 
Texmur:ten kryt je opravdu hliníkový? 
-
Petr_K
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych se zeptat, ten hliník, to je čistě jen tuning, nebo to je i nějaké vylepšení, jako třeba nižší váha? A co signál GPS, nestíní to ten hliník, neutrpí nějak signály, které jsou k provozu potřeba?
Kde se takové díly vůbec prodávají?
Díky za info.
Kde se takové díly vůbec prodávají?
Díky za info.