létání s Wild hawkem

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#286 Příspěvek od Marek71 »

Vobec by som to nevidel tak tragicky. Ten materiál (elapor ?) je tak odolný a opraviteľný, že o zničení by som hovoril, až keď by to zhorelo :-)

Podľa mňa to pojde opraviť sekund. lepidlom plus skelnou páskou, nezúfal by som. Však to odfoť a daj sem nejaké fotky, uvidíme.

pilotek píše:a som v p...!!! :x

dnes mi moj brat ktory ma 10 rokov stupil na wh :x a teraz si musim nasetrit na opravu :cry: mam uplne znicene VOP a SOP a prave kridlo.
este ze sa nezlomil trup.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#287 Příspěvek od Marcos »

2 pilotek: funguje ti ten model? podle me je hodne realistickej a mel by jit i ten wh, kde jsem nahral texturu cerveneho polystryrenu, takze by to melo vypadat jakz takz jako wh. Jinak ty opravy se neboj, je si kup tak dve tuby nejakyho lepisho vterinaku :)
Me se osvedcil Loctide, kterej rychle tuhne i bez aktivatoru.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
pilotek
Kontaktovat uživatele:

#288 Příspěvek od pilotek »

Marcos tem wh je super.len nieje trochu velke? :D

nakadah ten vypinac co spominas vo svojom navode mozem vymenit za vypinac s dialkoveho auta ale vyzera tak isto a tiez je to china.

wh som uz polepil ale potrebujem pantiky.ake mam kupit male velke alebo micro.a oplati sa mi kupovat pantiky za 16 sk a postovne zaplatim 130 sk.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#289 Příspěvek od Marek71 »

Ja by som pánty nekupoval, urobil by som ich so skelnej pásky, nejako takto:
http://mojefotogalerie.com/rc/foto/cutlass/c_04.jpg

Ale nemusí to byť po celej dlžke, stačí podľa mňa na krajoch prichytiť tou páskou. A pre istotu z oboch strán. A potom vyskúšať, či sa to voľne pohybuje !
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
pilotek
Kontaktovat uživatele:

#290 Příspěvek od pilotek »

dobre este uvidim. a co s tym vypinačom.
Filip WH

#291 Příspěvek od Filip WH »

já kromě křidýlek a motoru s vrtulí nic nepředelával a nepřidelával a je to vpohode a nemám žádnej problém ani s elektronikou takže bych tam rači už nic nedelal když ti to neblbne ale jak chceš :roll:
JM

#292 Příspěvek od JM »

pilotek píše:dobre este uvidim. a co s tym vypinačom.

Vypínač vyndej a sletuj to napevno.
robotmz

#293 Příspěvek od robotmz »

prikláňam sa k názoru - vypínač odstrihnúť a zapojiť napevno.
Aj tak ti ešte ostane tlačítko regulátoru.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#294 Příspěvek od Nakadah »

To tlacitko bych s klidem taky zrusil, a vodice k nemu napevno sletoval. Nak
robotmz

#295 Příspěvek od robotmz »

Predsa len niekedy vytiahnem vysielačku a knipel plynu mám v strede, vrtuľa by sa roztočila po zapojení batérie.
JM

#296 Příspěvek od JM »

Nakadah píše:To tlacitko bych s klidem taky zrusil, a vodice k nemu napevno sletoval. Nak

Přesně tak. Mě se u jedné měkčí baterky třeba stane, že mi regl vypne motor kvůli slabé baterce např ve 100 metrech výšky. Po např. 5ti minutách plachtění se baterka probere a třeba další 3 minuty je schopná makat. Jenže bez stisknutí tlačítka už se motor nezapne(zkoušel jsem to na zemi-nevím zda je to normální nebo jde o závadu). Zkrátka bez toho tlačítka by se mohl prodloužit let-a ve 20ti metrech nad zemí se to tlačítko fakt blbě mačká :D
Takže by nevadilo, kdyby byl ten čudlík "stisknutej" nonstop?
robotmz

#297 Příspěvek od robotmz »

Neviem,
ale ja mám pôvodnú súpravu 4-kanálovú a lietam na vypnutie regulátora. Trošku by som sa bál, že vyšťavím úplne pohonnú batériu, a neostane šťava na servá... Zrejme by mi regulátor odpojil motor, ak by som stiahol plyn a plachtil 10-minút, mohol by som na to prípadne zabudnúť a pridal by som znova, pričom by som vyšťavil úplne batériu a neostalo by pre servá nič energie. Je to len moja úvaha...

edit: to tlačítko je presne na to určené, že keď ti vypne motor, už ho nezapneš bez jeho stlačenia.
Mne keď vyplo motor, už som nikdy neskúšal ho stlačiť znova...
JM

#298 Příspěvek od JM »

robotmz píše:Neviem,
ale ja mám pôvodnú súpravu 4-kanálovú a lietam na vypnutie regulátora. Trošku by som sa bál, že vyšťavím úplne pohonnú batériu, a neostane šťava na servá... Zrejme by mi regulátor odpojil motor, ak by som stiahol plyn a plachtil 10-minút, mohol by som na to prípadne zabudnúť a pridal by som znova, pričom by som vyšťavil úplne batériu a neostalo by pre servá nič energie. Je to len moja úvaha...

edit: to tlačítko je presne na to určené, že keď ti vypne motor, už ho nezapneš bez jeho stlačenia.
Mne keď vyplo motor, už som nikdy neskúšal ho stlačiť znova...

Ale to odstranění tlačítka přeci nevyřadí regulátor, nebo ano? Mě při vybité baterce a držení tlačítka regulátor stejně odpojoval motor, ale po nějaké chvilce se dal zase rozběhnout. Toho, že by ti došla št'áva na serva bych se nebál. Když už byla baterka dokonale vybitá, serva i přijímač pořád stejně dobře makali a motor už se prostě nepřipojil.
Ano, s dobrou baterkou bych to nedělal, jde mi o to využití i starších a měkčích paků. Ale myslím že ani u nové se bát nemusíš, když spadne napětí na 0.9V na článek, regulátor motoru prostě nedovolí běžet.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#299 Příspěvek od Nakadah »

Pokud se to tlacitko odpaji, a jeho vodice spoji napevno, tak regulator bezi bez problemu dal.

Ma to vyhodu: regulator pri vybit baterie motor skokove odpoji ale po zvyseni napeti na baterce zase hned zapne. Cili staci stahnout plyn tak aby motor bezel plynule a dotahnout se na pristani.

Protoze normalne by ten regulator motor odpojil a konec. Dokud se nestiskne tlacitko tak motor nespusti. Nak
robotmz

#300 Příspěvek od robotmz »

myslel som to tak, že viackrát motor sa ešte zapne, proste sa tá baterka moc podvybije.

- možno že budem o tom neskôr takisto uvažovať.
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“