Focus od pelikána
-
Pucmeloud
- Kontaktovat uživatele:
Tvarem je to obšlehlý EasyStar, ale materiál je mizerný EPP, zatím co "originál" je z nezničitelného Elaporu. O elektronice již bylo zmíněno výše.
Tento set bych nikomu nedoporučil. Mnohem lepší volba je originál EasyStar a koupit samostatně RC soupravu. ES stojí cca 1800,- a např. Spektrum DX6 je s přijímačem a 4 servama za 3500,- a je to rádio na hodně dlouhou dobu...\
Tento set bych nikomu nedoporučil. Mnohem lepší volba je originál EasyStar a koupit samostatně RC soupravu. ES stojí cca 1800,- a např. Spektrum DX6 je s přijímačem a 4 servama za 3500,- a je to rádio na hodně dlouhou dobu...\
Pucmeloud píše:Tvarem je to obšlehlý EasyStar, ale materiál je mizerný EPP, zatím co "originál" je z nezničitelného Elaporu. O elektronice již bylo zmíněno výše.
S tou vysílačkou už to tak nění, protože DX6 už se nedováží, takže leda by ji někde měli ještě skladem, (chtěl jsem ji před dvěma měsíci a bylo mi řečeno, že už nebude a bude DX6i). A co se týče DX6i, tak mi bylo taky řečeno, že se ji mám vyhnout velkým obloukem...
Pucmeloud píše:To BadBoy: Já jsem koupil DX6-ku před 2 měsíci v X-modelech. Přijímače na ni se dají koupit z USA za 50 USD...vystačí mi ještě hodně dlouho.
Nechápu, kdo Ti doporučil se DX6i obloukem vyhnout....jsou to velice kvalitní a spolehlivé RC aparatury. Přečti si RCfóra a nedej na řeči nějakého pomatence.
Bohužel to nebyl pomatenec, ale dva prodejci každý v jiné prodejně a hlavně prodejci tady doporučované!! Oba nezávisle na sobě řekli, že DX6 byla dobrá, ale to íčko vypadá jak hodně nepovedená hračka a že mi ji rozhodně nedoporučují! Nakonec jsem šel do futaby 6EXP 2,4 GHz za stejné pěníze a rozhodně nelituji.
Chtěl jsem jen říct, že už se prostě DX6 nedováží, nechci tady rozpoutávat nějaké hádky o vysíláčích, jen říkám co mi v krámě prodejci doporučili.