Focus od pelikána

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
strigy

#31 Příspěvek od strigy »

jo es ji mám malou a hodne lidí je zvětšuje
_George_
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od _George_ »

Keď tak pozerám reklamu na Focusa v novom RC revue...vysielačka dodávaná k nemu totožná s tou, dodávanou ku SkyLady. Takže s tou elektronikou to asi taká výhra nebude. :?
http://www.galerie.rcserver.cz/index.php?sum=122
DAF
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od DAF »

Ahoy, možná se Pelikán rozhoupá a bude to prodávat osazené, ale bez rádia, stejně jako se prodává WH. Majitel si pak dá svůj Tx a Rx.
Hitec Aurora 9X
_George_
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od _George_ »

No to by bolo lepšie riešenie. Po skúsenostiach so SL by som začiatočníkovi tento RC set asi nedoporučil.
Pucmeloud
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Pucmeloud »

Tvarem je to obšlehlý EasyStar, ale materiál je mizerný EPP, zatím co "originál" je z nezničitelného Elaporu. O elektronice již bylo zmíněno výše.
Tento set bych nikomu nedoporučil. Mnohem lepší volba je originál EasyStar a koupit samostatně RC soupravu. ES stojí cca 1800,- a např. Spektrum DX6 je s přijímačem a 4 servama za 3500,- a je to rádio na hodně dlouhou dobu...\
BadBoy

#36 Příspěvek od BadBoy »

Pucmeloud píše:Tvarem je to obšlehlý EasyStar, ale materiál je mizerný EPP, zatím co "originál" je z nezničitelného Elaporu. O elektronice již bylo zmíněno výše.
Tento set bych nikomu nedoporučil. Mnohem lepší volba je originál EasyStar a koupit samostatně RC soupravu. ES stojí cca 1800,- a např. Spektrum DX6 je s přijímačem a 4 servama za 3500,- a je to rádio na hodně dlouhou dobu...\

S tou vysílačkou už to tak nění, protože DX6 už se nedováží, takže leda by ji někde měli ještě skladem, (chtěl jsem ji před dvěma měsíci a bylo mi řečeno, že už nebude a bude DX6i). A co se týče DX6i, tak mi bylo taky řečeno, že se ji mám vyhnout velkým obloukem...
Pucmeloud
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Pucmeloud »

To BadBoy: Já jsem koupil DX6-ku před 2 měsíci v X-modelech. Přijímače na ni se dají koupit z USA za 50 USD...vystačí mi ještě hodně dlouho.
Nechápu, kdo Ti doporučil se DX6i obloukem vyhnout....jsou to velice kvalitní a spolehlivé RC aparatury. Přečti si RCfóra a nedej na řeči nějakého pomatence.
BadBoy

#38 Příspěvek od BadBoy »

Pucmeloud píše:To BadBoy: Já jsem koupil DX6-ku před 2 měsíci v X-modelech. Přijímače na ni se dají koupit z USA za 50 USD...vystačí mi ještě hodně dlouho.
Nechápu, kdo Ti doporučil se DX6i obloukem vyhnout....jsou to velice kvalitní a spolehlivé RC aparatury. Přečti si RCfóra a nedej na řeči nějakého pomatence.

Bohužel to nebyl pomatenec, ale dva prodejci každý v jiné prodejně a hlavně prodejci tady doporučované!! Oba nezávisle na sobě řekli, že DX6 byla dobrá, ale to íčko vypadá jak hodně nepovedená hračka a že mi ji rozhodně nedoporučují! Nakonec jsem šel do futaby 6EXP 2,4 GHz za stejné pěníze a rozhodně nelituji.
Chtěl jsem jen říct, že už se prostě DX6 nedováží, nechci tady rozpoutávat nějaké hádky o vysíláčích, jen říkám co mi v krámě prodejci doporučili.
Pucmeloud
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Pucmeloud »

Tak prodejcům bych nevěřil už vůbec.... Ale s tou Futabou jsi rozhodně udělal dobře, je to taky spolehlivá značka.
Já jsem s DX6-kou maximálně spokojený a už jsem si koupil dva přijímače navíc. Takže do důchodu vystaráno. :lol: :lol:
_George_
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od _George_ »

A co se týče DX6i, tak mi bylo taky řečeno, že se ji mám vyhnout velkým obloukem...

Čo je zlé na DX6i? 8O
strigy

#41 Příspěvek od strigy »

mě taky všichni radí at se na ni ani nedívám
woro
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od woro »

strigy píše:mě taky všichni radí at se na ni ani nedívám
V obchodě? Třeba proto abys ji nerozbil :wink:
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
strigy

#43 Příspěvek od strigy »

ne, kamoši
Pucmeloud
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Pucmeloud »

Bych tedy chtěl vidět, kolik těchto expertů zklamaných z DX6i by ji tedy vyměnili zs DX6. Já tedy klidně někomu svou DX6 vyměním za DX6i. :wink:
_George_
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od _George_ »

Ja teda neviem, DX7 si viacero modelárov nevie vynachváliť, a v DX6i je predsa rovnaký modul, akurát o kanál menej. Alebo ma opravte niekto ak sa mýlim.
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“