Wolf SE/ME - jak se vám líbí?
Ahoj,co to znamena rychly a presny chod?Ja mam obe verze Volfa a obe bezi rychle a presne.To gyro co mas je myslim dobre a pro tuhle heli dostacujici.Mam ho na SE a drzi jak pribite.Jedine co jsem ja vymenil,je servo vrtulky a hlavni ram za karbonovyNevim jak s tim litas,nebo jestli se ucis?Na uceni nepotrebujes nic vic nez mas.
Sali
- pol.country
Re: Wolf SE/ME - jak se vám líbí?
Placka píše:Tak jsem si včera koupil na ModelHobby tohoto kraseavce (WOLF SE) a fakt se mi hodně líbí.
Jak bych to řekl. Zatím jsem se neodvážil do výšky 15cma tak zatím jenom jezdím po zemi a snažím se ho udržet na jednom místě. Psycho!
Kdo ho máte, tak povídejte a přehánějte. Zajímalo by mě co na něj říkáte, jaké máte zkušenosti, co kde vyladit, ...
Dychtím po informacích...
Zdravim všechny.
Já ho mám asi 6 týdnů.Moje zkušenosti,zatim špatné.Po dvou dnech přestalo fungovat gyro(posláno do servisu,čekání na opravu)Po výměně gyra,dvě minutyvisení v 15 cm nad zemi odešel regulátor(posláno do servisu,čekám na opravu).Tak jsem si moc nepolítal.Za 6 týdnů(zatim), asi 12 minut.Jsem zvědav co zase odejde. Jak bylo řečeno-co bych chtěl za ty peníze. Já tedy věc,která funguje,nevim jak pro koho ale pro mě to je dost peněz! Zdravim Pol
BoZZda-Servo jsem menil,protoze mi odeslo,kdyz jsem s tim trisknul o zem,mimo jine.
.Gyro-jak uz to to bylo psano,podle toho kam to utika,musis nastavit zisk gyra,je to sroubecek s napisem-delay-zkousej to bud mirne doprava(pridavas zisk)nebo do leva(ubiras).Packa na servu musi byt ve stredove poloze serva(neutralu),kolmo k servu.Šoupatko vrtulky by melo byt asi v polovine.Potom musis dat packu kolektivu do prava a drzet ji tam a druhym sroubkem na gyru-limith-vymezis chod vrtulky,tak aby se nedotykala vrtulkoveho domecku(nechej tam mezerku na vlas).Tohle vse delas se zapojenou baterii a vypnutym HL modem gyra. pol.country-neves hlavu asi jsi kapnul na jeden kousek z mnoha,to se muze stat,ja mam Vofy dva a kdyz nepocitam to ze jsem je uz oba pustil na zem a musel jsem opravovat,tak litaji bez problemu.Jestli muzu doporucit,tak tam ale porid to HL gyro co na bizi RC Zona,mam ho na jednom a drzi jak pribite.Neboj,to ti daji do kupy a jeste si s tim pekne zalitas.
Sali
Na RC zoně nabízejí jeno jedno HL gyro a to tohle
http://www.rczona.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=611&category_id=68&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26&lang=cz
a to tam má jenom jeden šroubek a to GAIN :/
Ty máš stejné gyro?
http://www.rczona.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=611&category_id=68&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26&lang=cz
a to tam má jenom jeden šroubek a to GAIN :/
Ty máš stejné gyro?
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
- pol.country
Sali díky za povzbuzení.Ono té smůly je víc. Vrtulník jsem si pořídil jako náhradu za lítání na ultralightu Hi-Max, kterého nám rozlámala vichřice i s hangárem.A zese nelítám,tak jsem si musel postěžovat. Teď jsem se vrátil od kolegy, ten objednával zboží na r2hobbies,tak mi tam objednal gyro GY 400 a rychlejší sero.Vypadá podně,nevim třeba nebude stát za nic.(podle ceny)Ale zy ty peníze jsem to zkusil. Jinak na Wolfu mám originál gyro s jedním trimem na zisk.Vypadá jako ESKY 704 s jinou nálepkou.Má někdo zkušenosti s GY 400? Děkuji všem.Zdravim Pol
zitra rano posilam set regler motorpol.country píše:Sali díky za povzbuzení.Ono té smůly je víc. Vrtulník jsem si pořídil jako náhradu za lítání na ultralightu Hi-Max, kterého nám rozlámala vichřice i s hangárem.A zese nelítám,tak jsem si musel postěžovat. Teď jsem se vrátil od kolegy, ten objednával zboží na r2hobbies,tak mi tam objednal gyro GY 400 a rychlejší sero.Vypadá podně,nevim třeba nebude stát za nic.(podle ceny)Ale zy ty peníze jsem to zkusil. Jinak na Wolfu mám originál gyro s jedním trimem na zisk.Vypadá jako ESKY 704 s jinou nálepkou.Má někdo zkušenosti s GY 400? Děkuji všem.Zdravim Pol
- pol.country
mikyno12 píše:ahojte
chces sa spytat...par veci ohladne WOLF SE
-zadna vrtulka ma vlastny motor, alebo je pohanana remenom?
-ma autorotaciu
-je na ovladaci moznost napojenia na PC??
dakujem
- reminek
- otazka je spatne polozena, neni to o "ma nebo nema", ale "je schopen", a ano, schopen autorotace je, ale uz to chce hodne cviku a umeni
- moznost tu je, ale pokud to myslis s heli vazne, obratem ho prodas a poridis neco lepsiho, kde nastavis krivky, gyro apod
ono problem su financie....
nechcem kupit nieco s cim sa nebude dat lietat ale nesmie to byt moc drahe (sanca totalneho rozflakania je u mna stale) ale zasa ani nic uplne profi netreba
taky velky jednorotorak som este neriadil a chcem si ho trosku skusit na simulatore, ktory mam no len v PC predtym ako ho dam do vzduchu..
a o novom mozem vysialci mozem rozmyslat az neskor...
nechcem kupit nieco s cim sa nebude dat lietat ale nesmie to byt moc drahe (sanca totalneho rozflakania je u mna stale) ale zasa ani nic uplne profi netreba
taky velky jednorotorak som este neriadil a chcem si ho trosku skusit na simulatore, ktory mam no len v PC predtym ako ho dam do vzduchu..
a o novom mozem vysialci mozem rozmyslat az neskor...