Jak bych to řekl. Zatím jsem se neodvážil do výšky 15cm
Kdo ho máte, tak povídejte a přehánějte. Zajímalo by mě co na něj říkáte, jaké máte zkušenosti, co kde vyladit, ...
Dychtím po informacích...
Podivej se o stranku zpet,uz jsme toho tady napsali dost na tohle temaPlacka píše:Tak jsem si včera koupil na ModelHobby tohoto kraseavce (WOLF SE) a fakt se mi hodně líbí.
Jak bych to řekl. Zatím jsem se neodvážil do výšky 15cma tak zatím jenom jezdím po zemi a snažím se ho udržet na jednom místě. Psycho!
Kdo ho máte, tak povídejte a přehánějte. Zajímalo by mě co na něj říkáte, jaké máte zkušenosti, co kde vyladit, ...
Dychtím po informacích...
dneska jsem dopadl stejne s Rexem abstak byl tak velky ze jsem to nevydrzel sel litat a vysledkem je ohnuta hridel, utrzeny jeden drzak rotoroveho listu a ztracene jedno tahlo a nejhorsi je ze odesli jedny prevody v servu. Futaba S3107 cena prevodu 130 kc plus postovnySali píše:Masinka je to dobra,nesmis s tim ale mlatit o zem tolik co ja.Tak pekne si poletuju a najednou foukne a dolitam.
Placka píše:Tak jsem ho vypustil a zniceho nic mi nejak nereaguje zadni rotor. Predtim kdyz jsem do nej drcnul, tak pohnul rotorem a tedka jede uplne navolno! Jo a kdyz dam naplno doprava, tak se prestane tocit uplneserva jedou, ale netusim co se stalo. Nemam pocit, ze bych to naboural...
Mate nekdo napad cim to muze byt?