Wolf SE/ME - jak se vám líbí?

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Placka

Wolf SE/ME - jak se vám líbí?

#1 Příspěvek od Placka »

Tak jsem si včera koupil na ModelHobby tohoto kraseavce (WOLF SE) a fakt se mi hodně líbí.

Jak bych to řekl. Zatím jsem se neodvážil do výšky 15cm :) a tak zatím jenom jezdím po zemi a snažím se ho udržet na jednom místě. Psycho!

Kdo ho máte, tak povídejte a přehánějte. Zajímalo by mě co na něj říkáte, jaké máte zkušenosti, co kde vyladit, ...

Dychtím po informacích...
BLC EgrO

#2 Příspěvek od BLC EgrO »

Myslim si, ž je to parádní mašina za ty prachy... Díly jsou docela levný a hodně jich pasuje z Trexe 450. Pokud můžu poradit tak bych pro začátek vyměnil listy za plastové (těch dřevěných je škoda...) a také ocasní plošky nebo křidélka chcete-le byh vyměnil za kov páč když o něj zavadíte tak se ohnne a vrtulka to do něj napálí. Celýmu vrtulníku to určitě nedělá dobře a to křidélko po čase stejně praskne.
Radši lítám než šroubkuju...
raging

Re: Wolf SE/ME - jak se vám líbí?

#3 Příspěvek od raging »

Placka píše:Tak jsem si včera koupil na ModelHobby tohoto kraseavce (WOLF SE) a fakt se mi hodně líbí.

Jak bych to řekl. Zatím jsem se neodvážil do výšky 15cm :) a tak zatím jenom jezdím po zemi a snažím se ho udržet na jednom místě. Psycho!

Kdo ho máte, tak povídejte a přehánějte. Zajímalo by mě co na něj říkáte, jaké máte zkušenosti, co kde vyladit, ...

Dychtím po informacích...
Podivej se o stranku zpet,uz jsme toho tady napsali dost na tohle tema :roll:
raging

#4 Příspěvek od raging »

Sali

#5 Příspěvek od Sali »

Masinka je to dobra,nesmis s tim ale mlatit o zem tolik co ja.Tak pekne si poletuju a najednou foukne a dolitam. :(
Sali
helifish

#6 Příspěvek od helifish »

Sali píše:Masinka je to dobra,nesmis s tim ale mlatit o zem tolik co ja.Tak pekne si poletuju a najednou foukne a dolitam. :(
dneska jsem dopadl stejne s Rexem abstak byl tak velky ze jsem to nevydrzel sel litat a vysledkem je ohnuta hridel, utrzeny jeden drzak rotoroveho listu a ztracene jedno tahlo a nejhorsi je ze odesli jedny prevody v servu. Futaba S3107 cena prevodu 130 kc plus postovny :evil: Hridel jsem mel, gryp taky, prevody a tahla musim objednat. Az to jsou destikorunove polozky tak na postovnem se to pekne prodrazi :(
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
Placka

#7 Příspěvek od Placka »

Tak jsem ho vypustil a zniceho nic mi nejak nereaguje zadni rotor. Predtim kdyz jsem do nej drcnul, tak pohnul rotorem a tedka jede uplne navolno! Jo a kdyz dam naplno doprava, tak se prestane tocit uplne :( serva jedou, ale netusim co se stalo. Nemam pocit, ze bych to naboural...

Mate nekdo napad cim to muze byt?
raging

#8 Příspěvek od raging »

mrkni,jestli mas dobre napnutej remen
Placka

#9 Příspěvek od Placka »

jj remen se toci a je napnutej :/
raging

#10 Příspěvek od raging »

pak se protaci remenicka na tisicihranu ocasni hridelky
boZZda

#11 Příspěvek od boZZda »

Tak mě se stalo úplně to stejné. Dneska jdu do RC zóny na nákupy :) Náhradních dílů bude potřeba více. Jo a vřele doporučuji HL gyro. Měl jsem jednou tu čest a pro začátečníka je dost úleva, když nemusí hlídat ocas!!!
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
Blade

wolf ME-SE

#12 Příspěvek od Blade »

Zdravím,řekl bych že to je dobrej stroj,a spousta dílů sedí z T-Rexe,mám to vyzkoušený. 8) 8) 8)
Rotvík

#13 Příspěvek od Rotvík »

Placka píše:Tak jsem ho vypustil a zniceho nic mi nejak nereaguje zadni rotor. Predtim kdyz jsem do nej drcnul, tak pohnul rotorem a tedka jede uplne navolno! Jo a kdyz dam naplno doprava, tak se prestane tocit uplne :( serva jedou, ale netusim co se stalo. Nemam pocit, ze bych to naboural...

Mate nekdo napad cim to muze byt?

8O No tak to moc dlouho nevydržel (první zmínka po obědě a v sedm večer vykydáno )že by špatný kus?
a další člen taky..........
boZZda

#14 Příspěvek od boZZda »

No já měl povolený šroubek na hřídelce :) docela sranda. Stačilo utáhnout :)))
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
Rotvík

#15 Příspěvek od Rotvík »

boZZda píše:No já měl povolený šroubek na hřídelce :) docela sranda. Stačilo utáhnout :)))

Tak to je paráda,kdyby všechny závady byli takového typu tak je to pohodička :D
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“