konurent flashe

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Zpráva
Autor
hneepy

#31 Příspěvek od hneepy »

pepin píše:... smysluplny obrat je vetsinou marny boj,kdyz uz to nespadne do vrtaku,tak zase chcipne motor...

...uz som nemohol, skus to s eroplanom na 4.6ccm, mierne premotorovanym - lietavym, bezproblemovym a mozno budes spokojny tak isto ako ked nahanas po oblohe 3m-vku... niekomu bohate ku stastiu staci ked ten zazrak udrzia vo vzduchu... ale nic v zlom-to aby nestala rec... :roll:
pepin

#32 Příspěvek od pepin »

Tady prece nejde o to,zda je lepsi pohodove ero na 4.6ccm nebo 3makrobat,je to konicek,ktery se da smerovat ruznymi smery,nekdo vice lepi a mene leta,nekdo stavi hydroplany,nekdo nelepi vubec a leta s tim co se da koupit.Jinak letadla okolo 5ccm jsem letal a sveho casu me uspokojovala,predpokladam,ze mas i ty zvladnuteho Flese,nebo jine 3d letadlo do 1m zacina te nudit a z toho logicky jako dalsi postup vyvstalo prave ero na 4.6ccm pro pohodovy let.Me to prijde tak nejak divny,kdyz uz nekdo zacne chodit do stredni skoly,tak si jit zase strihnout zakladku.
pepin

#33 Příspěvek od pepin »

Dotaz znel-konkurent Flese-zda se ti opravdu ero pro pohodovy let jako ta spravna odpoved?
xesa

#34 Příspěvek od xesa »

no pohoodovy let nebude asi to prave orechove
wroum

#35 Příspěvek od wroum »

HonzaS píše:Flash je proti BD o dvě třídy jinde, podle mě se to nedá srovnávat.

to mas naprostou pravdu. Srovnavat se to neda, BD jsem mel a Flashe mam ted a je to rozdil jako mezi olitanou skodou 120 a novym Superbem. Pokud nekdo neni schopen zaznamenat rozdil mezi temahle dvema, tak podle me nepozna rozdil mezi stihackou a vetronem...
xesa

#36 Příspěvek od xesa »

Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“