Mystery B6 přepolované napájení

Nabíječky, zdroje, přístroje
Zpráva
Autor
arda1
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od arda1 »

Jinak na tom PULSO jsou na 11 použity IRF 8113 a FDS 6679 - na 33 IRF 7822 a FDS stejný jako na 11. :wink:
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Nakadah »

arda1 píše:Proč jseš tak škodolibej? 8)

Fuj ze bych od tebe neco chytnul?...dobra zacnu se ihned lecit :oops:

:D Nak
Pako
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Pako »

arda1 píše:Koukněte sem- http://tichytomas.info/novinky/33/galerie/lipocard.gif bude to možná obdobný-jeden P a druhý N mosfet. :wink:

Pokud je to zapojeno podobně, tak je to zcela jistě ten Fet na pozici Q1, který odpojuje zem nabíječe. Podle té detailní fotky je to celkem jasné, protože má jeden pól přímo na zemní přívod. 8) Takže už víš co máš koupit, protože je tím daná i polarita přechodu...
arda1
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od arda1 »

Ano N kanál. :wink:
pate
Kontaktovat uživatele:

Díky všem

#35 Příspěvek od pate »

Díky všem za pomoc v pátek sem byl v hradci a ač se to nemá udělám tu reklamu firmě GES páč jejím přístupem spíše tedy přístupem některých zaměstnanců jsem byl nadšen.Po zakoupení součástky jsem byl dotázán do čeho,že to je a mé odpovědi,že do nabíječe jež jsem prozřetelně vzal sebou se na něj prodavač podíval a řka,že kolega také modelář do toho celkem dělá se vrátí za hodku z oběda a se na to mrkne mi byla nabídnuta oprava.Sice to bylo provázeno pokusem prodat mi nabíjedlo za cca 5tisíc který byl z mé strany celkem pochopitelně odmítnut,ale to beru.
To bylo v poledne a ve tři odpoledne telefon a nabíjedlo je opraveno za člověče podrž se za 200káchlí a to jsem stanovil strop na o dost vyšších500kč.Bratr to vyzved a hotovo.Podíval sem se co tam daly za součástku ale krom toho,že je to od IR není nic čitelný.Ale v pondělí se pokusím sehnat toho kdo to dělal a zeptat se ho na to pro případné další spalovače součástek jako jsem já.Ještě jednou díky všem a modelářům ve firmě GES také Díky Pavel
pate
Kontaktovat uživatele:

DOtaz

#36 Příspěvek od pate »

ví někdo nějakej link kam se daj dávat fotky správcem RC Aůba jsem byl z pochopitelných důvodů poslán do prxxle.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Nakadah »

Zkus treba http://resize.like.cz - v pohode tam muzes nahrat z disku obrazek do velikosti 2MB. Pak sem bude jenom vlozis odkaz obrazeku - pri psani prispevku mas nahore volbu IMG.

Proc te Abu poslal do prxxle nevim, ale jinak blahopreji k opravene nabijecce. Nak
pate
Kontaktovat uživatele:

dloužek

#38 Příspěvek od pate »

JJ mám tu eště dloužek sem se teda ptal co mi tam dali v tom gesu ale bylo mi řečeno že tam přepájel součástku z jiného klonu téže nabíječky kterou tam mněli na součástky a že sám neví tststs ale potvrdily že by mněla fungovat i ta varianta kterou navrhoval Nakadah tj IRF7413
Tak to je konec této story třeba někomu pomůže ještě jednou díky za vše Pate
piper146

#39 Příspěvek od piper146 »

Zdravim ,
Potřeboval bych poradit , vyhořela mi B6 , konkretně dratový odpor R16.
Nepoznám hodnotu ,je tam jen jeden proužek červený nebo oranžový.
V serii s ním je ještě jeden odpor o stejné velikosti a má proužek černý .
Možná že je to nějaká civka.
Děkuji za pomoc
Odpovědět

Zpět na „Pozemní elektronika“