úhel náběhu - tohle hlava nebere

Motory, gyra, serva, regulátory, stabilizátory, ale i ložiska a jiné obecné technické problémy
Zpráva
Autor
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od JirkaA »

Mikelo píše:Dva škorpíky regulátory se mi v kvedláku neodhadnutelně vypínaly asi tak na 1 - 2 vteřiny, kdykoliv se jim zachtělo. Jejich účinnost byla mizerná a enormně hřály. Změnit nastavení infraovladačem za slunečného dne na letišti bylo skoro nemožné. I obyčejný Turnigy Plush se chová nesrovnatelně líp, tak už tam zůstal.

Lineární BEC, žejo?? Tam jaksi velkou účinnost na víc jak dvoučlánek nejde čekat z principu. Já tam mám spínanej, je v podstatě studenej a žádnej problém jsem nepozoroval. To programování je pravda trochu opruz, ale zas to člověk nedělá každý den tak se to dá přežít. Škorpíky s lin. becem používám ve větroních ale s přijímačovkama, takže problém hřejících stabilizátorů se u nich neprojeví..
OK2WY
milode

#32 Příspěvek od milode »

Děkuji tímto ardovi.1 za jeho ochotu a pevné nervi.Jako další se mi věnoval a po icq dokázal odstranit hlavní problém na mé WALKEŘE.........ještě jednou moc díky.Poděkování ještě patří solarisovi a ladulovi.....víc hlav,víc ví :wink:
Mikelo

#33 Příspěvek od Mikelo »

Jenže o BEC vůbec nešlo. Ten pracoval i při vypnutí motoru. Motory nejely jak měly. Zkoušel jsem to na Li-pol i na Li-Fe. Jakýkoliv jiný regl byl nesrovnatelně lepší a dával letový čas o třetinu delší. Už mi ty krámy nesmí do baráku.
Odpovědět

Zpět na „Heli - technika“