Palivo
ricín
Zdar,namíchal bych litr a zkusil bych to,pokud nemá usazeniny a není zakalený jak píšeš,tak si myslím,že by to vadit nemělo,třeba byl dřív kvalitnější ,ale to víš nikdo ti to s jistotou neřekne,ale pokud maže tak se jede

Lh.j
Dotaz
mikvalik píše:eurošarm prodá i fyzické osobě bez nějakých ičo dičo a podobných ptákovin.
Jaká je aktuálni cena za za 10l kanistr v eurosarmu?Pokaď tam byl někdo v posledni době mesic dva.Mám cestu do Brna tak by jsem přikoupil.
A další kde koupit ricin?Mám doma cca 20L cos je dost ale je stary.Tak chci zjistit nový zdroj.Byla tady zmínka o Fichem Brno.Máte někdo přehled jaka je tam cena co je pořeba zivnosták atď.
Díky za info
- Havlíček Miroslav
Ahoj používal jsem tento ricin http://www.oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=1611 v kombatové 4 mvvs (pořád naplno) a motor se dost přehříval, žral svíčky, karbonoval a při mírně chudší směsi se hodně utahoval (při obratech) no pořád jsem šteloval karbec a stále to nebylo ono už to bylo marný. Po zkoušce jiného kupovaného (rapicon heli 10%) paliva a odkarbonování se zdá problém vyřešen. Takže pozor, ale asi to bylo tímto ricinem....
Re: Palivo
Já včera volal do eurosarmu Ostrava a 10 L kanistr metylu prodají za 35 litr, takže komplet 350 kč. i s daněma. Tak mě to tedy bylo řečeno do telfénu.
Každý modelář se stane pilotem, komu se to nepodaří, zůstane modelářem navždy.
Cena ricinového oleje
Zdravím všechny,
prosím o typy na nákup laciného ricinového oleje v balení 1 litr a větším. Děkuji.
prosím o typy na nákup laciného ricinového oleje v balení 1 litr a větším. Děkuji.
Ahoj podívej se na tuto stránku:
http://www.macomodel.cz/index.php?page= ... komponenty
http://www.macomodel.cz/index.php?page= ... komponenty
- Toman
- Kontaktovat uživatele:
Zdravíčko, ty palivo z toho Slavkova.
Co by jste mi doporučily?
Potřebuju palivo na žhavík..na MVVS 12,7 a ještě něco slabšího.... který bude vhodný?
Míchat sám si to moc nechci, nedůvěřuju si
Potřebuju palivo na žhavík..na MVVS 12,7 a ještě něco slabšího.... který bude vhodný?
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
Toman píše:Zdravíčko, ty palivo z toho Slavkova.
ŽRN 15% ricin, 5% nitro
FrSky Tandem X20
Ahoj pro MVVS 12.7 a menší ti stačí palivo ze slavkova s 15 % ricínu. Ja i mojí kolegové litají od 6.5 a více a palivo je kvalitné a motory jedou lépe než s palivem od Pelikána. A nikdo krom Helinářů co znám ani nitro pro běžné létaní nepoužíva.
- LittleFalco
Pokud litas akro, doporucuju min. 3, lepe 5 proc nitra. Vykon to nezvysi, ale muzes jit na nizsi volnobeh (dolu to brzdi), ma to lepsi prechody do otacek a dost snizis pocet nouzaku 
Zpátky doma, v kopcích :-)