Termicky vetron

Název je dostatečně samovysvětlující...
Zpráva
Autor
were
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od were »

b3hcz píše:Panove dekuji za info. Ted vim ze kupovat f3x je hloupost a to i hodne draha. Slo mi jen o to,ze se mi moc libi kluzaky a vetrone a preferuji klidne poletovani proste motor pokud mozno vubec nepouzivat. A tak jsem hledal neco s cim se da ve vzduchu vydrzet hodne dlouho. O Filipovi 400 jsem take premyslel,ale mel jsem strach z toho konstrukcniho kridla,ze by mi asi nevydrzeoo dlouho.

A co ten Pegasus jak jsem sem daval fotku? Samozrejme nevim jestli bys byl ochotny smirit se s honenim termiky s kulickami, ale musim rict, ze je to strasne nenarocne a vdecne ero, rozhodne nelituji ze jsem ho poridil - mam za domem malinkou loucku a kdyz se zda ze to bude nosit, tak popadnu Pegasuse, dam do nej baterku, gumickou chytim kridlo a za 5 minut jsem ve vzduchu a uzivam si termiku dokud je videt - no a pak si clovek klidne pristane do ruky a jde spokojene domu - pokud si chce clovek zaletat v minimalnich podminkach tak neznam nic lepsiho. A nemusis se vubec bat ze ho rozbijes, ten je tak lehky ze ho snad ani rozbit nejde :D
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
kovaco

termický větroň

#32 Příspěvek od kovaco »

Decca
Kontaktovat uživatele:

Re: termický větroň

#33 Příspěvek od Decca »

kovaco píše::lol: Kluci, tady je termika. :-)
http://www.youtube.com/watch?v=-BG4w4XMBeE&NR=1

OK53

Mno ty jo, já se tomu tady směju ještě teď. ...tak nevim jestli ta poštolka na dívčákách chtěla hru...asi spíš to taky chtěla poklobat...:-DDD
Odpovědět

Zpět na „Větroně“