Futaba T10CP

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
Bora

#31 Příspěvek od Bora »

Ahoj.
U nového rádia, bych to řešil záruč.opravou.Jinak ty membránové mikrospínače koupíš třeba v GEM Elektronic.Mikropájka odsávačka a vymněníš si to sám.
vencavw

#32 Příspěvek od vencavw »

Já bych ji právě měl z druhé ruky takže reklamace asi neklapne. Tak to by pro mě byla výměna docela problém já nemám ani mikropájku natož odsávačku. :( Docela mě to odrazuje protože ani neznám nikoho kdo by mi to dokázal vyměnit! Navíc když tady čtu že se to stalo každému druhému! :(
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Lukash »

Já bych se toho zas tolik nebál, nevím. Futabě bych docela věřil, podle mne ten problém nebude tak zásadní.
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od JirkaA »

vencavw píše:Já bych ji právě měl z druhé ruky takže reklamace asi neklapne. Tak to by pro mě byla výměna docela problém já nemám ani mikropájku natož odsávačku. :( Docela mě to odrazuje protože ani neznám nikoho kdo by mi to dokázal vyměnit! Navíc když tady čtu že se to stalo každému druhému! :(

Nezoufej, dva roky s tím lítám a žádný problém.
OK2WY
vencavw

#35 Příspěvek od vencavw »

Já mám Futabu FC-16 a naprosto jsem s ní spokojen, když by měla digitální trimy tak bych asi koupil jen Duplex a nechal bych si ji. Tak bych zase chtěl Futabu. Dostal jsem nabídku na tuto vysílačku i s Duplexem a moc se mi zamlouvá.
LV
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od LV »

vencavw píše:Ok tak jak to pročítám je pro mě víc jak dostačujíci a půjdu do ní. Jen se ještě zeptám (když bude nejhůř :) )kde se dají koupit ty trimy?

A to načo? Predáva to s pokazenými trimami?
Ja ju mám 2 a pol roka a ešte som nemenil :lol:
A to lietam dosť intenzívne...
Nechápem ako môže niekto poškodiť trim... Na riadenie je tam tá páčka čo vyčnieva na krabicu :wink:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
vencavw

#37 Příspěvek od vencavw »

Říkal že je stará dva roky a nikdy žádný problém s trimem nebyl. I když říkat může cokoliv já ho neznám. Řídím taky tou větší páčkou tak snad to bude OK! :)

Jen se ještě zeptám on má plyn na druhé straně než potřebuju jestli to jde přehodit a popřípadě jestli je tam nějaký problém?
frontier
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od frontier »

vencavw píše:Říkal že je stará dva roky a nikdy žádný problém s trimem nebyl. I když říkat může cokoliv já ho neznám. Řídím taky tou větší páčkou tak snad to bude OK! :)

Jen se ještě zeptám on má plyn na druhé straně než potřebuju jestli to jde přehodit a popřípadě jestli je tam nějaký problém?

důležitá je cena za kolik ti jí prodává,jinak v dnešní době bych T10C už nekupoval, éra vysílačů pokročila zase o kus dopředu :wink:
vencavw

#39 Příspěvek od vencavw »

Prodává ji za 6000Kč i s Duplexem a jedním přijímače na 35mHZ. Tak si myslím že cena je to slušná!?
Michal_N
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Michal_N »

Mám T10CP 1,5 roku a žádné problémy, je naprosto bez závady. Cena 6000 Kč za vysílač s modulem Duplex je velmi slušná.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“