Vzlietlo lietadlo vytlačené na 3D tlačiarni

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#31 Příspěvek od rampa_mckvak »

No a až se bude všude psát o 4D to pak bude něco :lol:
Co neubrzdíš neukecáš.
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od koulinek »

Kdyby to někoho zajímalo víc tak to existuje také jako opensource projekt a tyhle "hračky" můžou "tisknout" díly na další svoje "potomky" a dá se to tak objednat za nějaký obnos a postavit i doma viz: http://reprap.org/wiki/Main_Page
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
corona

#33 Příspěvek od corona »

arda1 píše:Pochybuji že ty obrovský kruhy v obilí(pokud budeme u nich) někdo vyšlapal- to je prostě nemožný -tak přesně rychle a nepozorovaně-jistě existují i padělky ale ty jsou tak lehce odhalitelné že se jimi netřeba zabývat. Pokud všechny lidi co něčemu věří považuješ za vořezpruty - hmm na to se asi nedá nic říci. Šel jsi měkdy ve vzrostlým obilí třebas 100 metrů pro model? Pak ti co to šlapou ty obrovský plochy a obilí skládaj stéblo vedle stébla přesně určitým směrem prostě obdivuji- ale nevěřím tomu že to někdo šlape.arda1BOT
Na to jsou technologie, přípravky a různý pomůcky. Jo, taky jsem si myslel - kdo by se tu páral s těmi detaily, kolečka a křížečky, trojúhelníčky a tak. Jenže na to jsou fachmani, co maj prostě koníček tyhle srandy tvořit, třeba jako komínáři dobývají komíny nebo jiní, co vnikaj do střežených vojenských objektů a tam se třeba i nechají zajmout.
Koukni, kolik je blábolistů mezi všelijakými členy UFO-klubů a kolik se kolem toho točí panáčků třídy Aštar Šeran, bláznivých pověrčivců, podvodníčků a prodejců pochybných amuletů a lhářů, co viděli perpetuum mobile.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od jyrry »

Damillo píše:...... nedělej Zagorku.....

Tohle neznam, uz jsem se tu s tim setkal, ale nevim o cem je rec.
Jinak pan je taky znalec JC, prima :-)
baui

#35 Příspěvek od baui »

corona píše:Na to jsou technologie, přípravky a různý pomůcky. Jo, taky jsem si myslel - kdo by se tu páral s těmi detaily, kolečka a křížečky, trojúhelníčky a tak. Jenže na to jsou fachmani, co maj prostě koníček tyhle srandy tvořit, třeba jako komínáři dobývají komíny nebo jiní, co vnikaj do střežených vojenských objektů a tam se třeba i nechají zajmout.
Koukni, kolik je blábolistů mezi všelijakými členy UFO-klubů a kolik se kolem toho točí panáčků třídy Aštar Šeran, bláznivých pověrčivců, podvodníčků a prodejců pochybných amuletů a lhářů, co viděli perpetuum mobile.

A to jsi ještě nepotkal příznivce kultu Létajícího špagetového monstra. Těší mě :lol: [/url] A kruhy v obilí jen podpírají evoluční teorii, že lidské oko se vyvinulo z masových kuliček ve špagetách :idea:
Tom
Damillo
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Damillo »

jyrry píše:
Damillo píše:...... nedělej Zagorku.....

Tohle neznam, uz jsem se tu s tim setkal, ale nevim o cem je rec.
Jinak pan je taky znalec JC, prima :-)

Jo JC, to je klasika :D Škoda Smoljaka a Vondrušky... :cry:
Multiplex Cockpit SX s hack modulem DHT, Easy Glider Electro, SportWing
arda1
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od arda1 »

Na to jsou technologie, přípravky a různý pomůcky. Jo, taky jsem si myslel - kdo by se tu páral s těmi detaily, kolečka a křížečky, trojúhelníčky a tak. Jenže na to jsou fachmani, co maj prostě koníček tyhle srandy tvořit, třeba jako komínáři dobývají komíny nebo jiní, co vnikaj do střežených vojenských objektů a tam se třeba i nechají zajmout.
Uveď technologie , přípravky a pomůcky a hlevně ty "blázny" co by šlapali tohli - zcela nepozorovaně a hlavně třeba přez noc- http://nd05.jxs.cz/029/531/2d2ed994e3_77923591_o2.jpg rozměry 530 metrů x 450 metrů :wink: :lol: :lol: :lol: arda1BOT
Naposledy upravil(a) arda1 dne úte 02.08.2011 21:24, celkem upraveno 1 x.
corona

#38 Příspěvek od corona »

Damillo píše: Óóó, jak jsi moudrý a vzdělaný.
Před tvou moudrostí vše v prach se řítí,
Chlapi, mám neblahý pocit,že jsme v řiti...

Hele, nedělej Zagorku a kápni božskou... proč prudíš? To tě tak strašně baví bejt v opozici? Ty tyhle věcičky znáš, fajn. Ale je tu spousta jiných, kteří je neznají. A že se ti nelíbí název 3D, to už je čistě tvuj byznys.
Já taky nemám rád 3D kina, 3D TV, 3D videa, "domácí kina". Dokonce ani Blue Ray mi nejde pod nos. A zajímá to někoho? Nezajímá. Ale hodně lidí zajímá, co to všechno s 3D v názvu umí. A proto jsou tyhle články, aby i ta "široká veřejnost" byla "informována" A vo tom to je
Jasně, borče.
Prostě 3D se musí jmenovat to, co je nějaká převratná věc, aby to ta nablblá široká veřejnost strávila.
Kdo v tom nejede, není IN.
Je mi to putna, tahle zmíněná mašina pro mě není tiskárna.
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od koulinek »

corona píše:Je mi to putna, tahle zmíněná mašina pro mě není tiskárna.

Když ale pudeš do extrému tak i ta laserová tiskárna které zapeče hmotu na papíru udělá malej výstupek do prostoru, takže do 3D, akorátže to néni tolik vidět jako u zmiňovaných blemcátek hmoty, které vrství zřetelnější prostorové objekty.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
Damillo
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Damillo »

Ty Corono, my se známe, že mi říkáš "borče" a "chytráku"? Já ti svým způsobem dávám za pravdu, což tu jiní asi i pochopili, jen tobě to zatím nějak nedoteklo. A mimochodem, když ty jsi vyráběl křídla z polyše a já byl ještě na houbách, tak by ti mělo táhnout k padesátce. Ale chováš se jak patnáctiletej puberťák, kterýmu fotr zatrhnul kapesný, ty borče
Multiplex Cockpit SX s hack modulem DHT, Easy Glider Electro, SportWing
corona

#41 Příspěvek od corona »

jyrry píše:jinak "3D tiskarna" se tomu rika kvuli knedlikum, zvanym laicka verejnost, aby si pod tim vubec neco umeli predstavit....
Dily z tej "tiskarny" uz davno litaji v ruznych modelech one firmy, Skodovka vyrobky vozi v kokpitech prototypovych aut, Valeo z toho sestavuje prototypove skrine novych klimatizacnich jednotek...
Chtel bych te videt s tou 3D frezkou, jak by jsi na ni vydrevorubil ty prototypy v danem case, prislusnymi tvary a danou kvalitou...
To vím, že tenhle "špricing" je proti frézce bezkonkurenční, co se týká produktu, kde není vyžadována určitá vysoká pevnost a podobně a je možno ho dělat z plastu.
Jen se zrovna ten "knedlíkovskej" název vůbec nelíbí...
error414
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od error414 »

corona píše:
jyrry píše:jinak "3D tiskarna" se tomu rika kvuli knedlikum, zvanym laicka verejnost, aby si pod tim vubec neco umeli predstavit....
Dily z tej "tiskarny" uz davno litaji v ruznych modelech one firmy, Skodovka vyrobky vozi v kokpitech prototypovych aut, Valeo z toho sestavuje prototypove skrine novych klimatizacnich jednotek...
Chtel bych te videt s tou 3D frezkou, jak by jsi na ni vydrevorubil ty prototypy v danem case, prislusnymi tvary a danou kvalitou...
To vím, že tenhle "špricing" je proti frézce bezkonkurenční, co se týká produktu, kde není vyžadována určitá vysoká pevnost a podobně a je možno ho dělat z plastu.

smir se stim ze nazvy v oberech pro knedliky ti knedlici urcuji nazvy.
Logo 600 + spirit
baui

#43 Příspěvek od baui »

corona píše:To vím, že tenhle "špricing" je proti frézce bezkonkurenční, co se týká produktu, kde není vyžadována určitá vysoká pevnost a podobně a je možno ho dělat z plastu.

No jo, na to jsi ale malý pán. To by ses musel jmenovat Murdoch, abys měl trochu slovo v tom, jak se to medializuje. Ty tomu říkej jak chceš, laik to musí mít naservírované na stříbrném podnose, aby podporoval laika-politika, který rozhoduje o penězích na vzdělání lidí, kteří pak vymýšlí tyhle tiskárny, blemcátka a i ty frézky :wink:
Tom
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od jyrry »

corona píše:.... tenhle "špricing" je proti frézce bezkonkurenční, co se týká produktu, kde není vyžadována určitá vysoká pevnost a podobně a je možno ho dělat z plastu.

no, jestli myslis strikani (spricing je germanizmus od spritze), tak o SLS nevis vubec nic, nebo zamerne mlzis
"a je mozno ho udelat z plastu" - ono je mozno ho udelat treba gumovej nebo z antikora, mosazi a tak... zakaznik CHCE z plastu, dostane z plastu...
co se tobe libi nebo nelibi, je cca 99,99% lidem uplne sumak :-)

Zacina to byt zraly na MOKUSACU. Kdo vite co to je? :-)
arda1
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od arda1 »

"mokusacu" je podle archaické japonštiny něco ve smyslu "mlčky ignorovat" zdroj google :wink: arda1BOT
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“