michalll píše:Zrušený účet přežiju...............
Víš co bych udělal já na jeho místě?
Chvíli bych Ti vyhrožoval právníkama.... a pak to nechal být.
Až na to za půl roku, za rok zapomeneš, tak by jsi mohl upadnout ze schodů. Jen tak, náhoda
michalll píše:Zrušený účet přežiju...............
cilek píše:Hunger píše:Kovboji a Jirko nesouhlasím tady jde o princip tomu člověku nevznikla žádná škoda a dát někomu 9 a půl tisíce za nic je hodně silné kafe.
Potom asi nevíš, co je to aukce. Na Aukru obchoduji docela často a bohužel se tam stále často objevují právě vyčůránci, kteří nasadí nízkou výchozí cenu (protože se líp nastartuje přihazování a nemusí platit tak vysoký poplatek) a potom, když se jim konečná částka nelíbí, tak od obchodu cuknou. Můžu si o tom myslet cokoliv, je to o svědomí. Ten kupující přece žádné pravidlo neporušil a tady se mu nadává do vykuků a překupníků. Divné.
Zba píše: A vždyť jo.Tady každý uznává, že je to sviňárna.Ale nevím, nevím, kdo z vás by se nebil za desítku.Tohle bych nebral za vyčůraný, ale jako životní chybu. Tento případ je přeci úplně něco jiného, než nespokojení s konečnou cenou.
Hunger píše:Kovboji a Jirko nesouhlasím tady jde o princip tomu člověku nevznikla žádná škoda a dát někomu 9 a půl tisíce za nic je hodně silné kafe.
michalll píše:Jde mi hlavně o to, do jaké míry má nárok mě porzekuovat.
Hunger píše:Hele a co když je v německu není to proti pravidlům? Maliku proto na aukru neobchoduju za prvé neprodávám a za druhé nedělám z lidí blbce a raději jim napíšu, že to má velmi podhodnocené.
cilek píše:Zba píše: A vždyť jo.Tady každý uznává, že je to sviňárna.Ale nevím, nevím, kdo z vás by se nebil za desítku.Tohle bych nebral za vyčůraný, ale jako životní chybu. Tento případ je přeci úplně něco jiného, než nespokojení s konečnou cenou.
A co je to jiného, proboha? Kdyby to někdo vydražil za 15 tisíc, tak už by spokojený byl. Já si zkrátka myslím, že nízká výchozí cena byla dána z "vychytralosti" a kupující překvapil okamžitou koupí "Kup teď". Pohádce o dodatečném zjištění skutečné ceny nevěřím.