Opět výběr vysílače
skipeet píše:Tak jsem v praze neuspěl. V pátek jsem oblítal a obtelefonoval kde co, ale MX-16 s angl. verzí jsem nesehnal. Nevíte kde náhodou někdo, kde jí můžou mít? Jsem od Brna. ....pokud jí neseženu, tak to nevydržím a jdu pro OPTICA
Jsem si anglickou MX-16 odnesl ve čtvrtek z Hobbyteamu
Pravda je, že byla rezervovaná na výměnu za německou a čekal jsem na ni dva týdny...protože jsem chtěl 40MHz. Na 35MHz jich měli habakuk
No já si koupil Hitec Eclips a jsem taky nadmíru spokojen. I když ten displej je jako trn v oku jinak na moje polétání s kámošema ( začátečnickej aircombat)
to bohatě stačí. Vřele doporučuji a ještě koupit k tomu vysilač HITEC HFS-05MS http://rcm-pelikan.cz/index.php?kategorie=34&zbozi=1058 . Jestli máte nějáké připominky tak klidně ale buzerace (sry za ty výrazy) nesnesu mě to lítá krásně. 
Tak taky bych si prosil radu od zkušenějších, podotýkám že jsem lama a spíš jak RC modelář jsem čínský hračkářství
Lítám s badiusem 3k a ještě než poletím něco jinýho, rád bych 4k set abych to dostal do ruky a zvyk si na ovládání. Od Zebry jsem tu byl odrazován, ale má v sadě 2x8g serva a je to vlastně za 2tis komplet.
Pak už pro mě připadá v úvahu jen Laser 4, ale 43g servo mi bude na nic a nevyužiju ho, stejně tak set Flash 5X
A nebo nějakou bazarovku, bojim se kupovat něco bez záruky, ale je dost graupnerů 16/20 za peníze který bych byl schopen obětovat.
Nehodlám lítat žádný vrtuléry ani závodit, líbí se mi park fly a obyč.plachtění, takže mi stačí low end, ale jakej?
Lítám s badiusem 3k a ještě než poletím něco jinýho, rád bych 4k set abych to dostal do ruky a zvyk si na ovládání. Od Zebry jsem tu byl odrazován, ale má v sadě 2x8g serva a je to vlastně za 2tis komplet.
Pak už pro mě připadá v úvahu jen Laser 4, ale 43g servo mi bude na nic a nevyužiju ho, stejně tak set Flash 5X
A nebo nějakou bazarovku, bojim se kupovat něco bez záruky, ale je dost graupnerů 16/20 za peníze který bych byl schopen obětovat.
Nehodlám lítat žádný vrtuléry ani závodit, líbí se mi park fly a obyč.plachtění, takže mi stačí low end, ale jakej?
bezmozek píše:Tak taky bych si prosil radu od zkušenějších, podotýkám že jsem lama a spíš jak RC modelář jsem čínský hračkářství![]()
Pak už pro mě připadá v úvahu jen Laser 4, ale 43g servo mi bude na nic a nevyužiju ho, stejně tak set Flash 5X![]()
Zebra je v pohode. Dosah je dostatecnej, funkce za ty penize suprova. Ty dve mikroserva co k tomu jsou, jsou v podstate HS 55 s jinejma samolepkama. Prijimac je Hitec HFS 06MT, taky s jinou nalepkou. Po mechanicky strance je vysilac dobre udelanej a jedinej rozdil oproti treba tomu Laseru je v poctu aku - laser ma 8 a zebra jen 6 clanku. Za celou dobu provozu se nevyskyt jedinej problem s cimkoliv. za ty prachy fakt dobry a pokud ti staci uplne obycejnej neprogramovatelnej ctyrkanal, tak proc ne Zebru - mimochodem on ten vysilac je vlastne za par korun - 2xHS 55 je cca za 700 na krame a prijimac stoji 899 - tzn vysilac stoji 400
2 wroum: Díky moc, to jsem potřeboval vědět. Kalkuloval jsem stejně, jen jsem se bál aby se mi to nerozsypalo pod rukama, ale takhle do ní asi půjdu, na moje lítání (rozuměj zběsilé pokusy to udržet ve vzduchu) to bude stačit. Ještě jeden dotaz, jde napojit na PC k simulátoru a motýlkový ocasní plochy s tím zvládnu?
bezmozek píše:2 wroum: Díky moc, to jsem potřeboval vědět. Kalkuloval jsem stejně, jen jsem se bál aby se mi to nerozsypalo pod rukama, ale takhle do ní asi půjdu, na moje lítání (rozuměj zběsilé pokusy to udržet ve vzduchu) to bude stačit. Ještě jeden dotaz, jde napojit na PC k simulátoru a motýlkový ocasní plochy s tím zvládnu?
simulator nevim - to sem nikdy nemel ani duvod zkouset (ale asi by to jit melo) a motyla a pripadne elevony budes muset resit V-kabelem (200 kc)